Beraber Anne Olma Yolunda

Kendine en kalinindan bi hirka al canm kisa da denk gelse yaniyo olacaksin gece yorgan gunduz mont aramicaksin :) ablam koca kis hirkalarla gezdi yaniyom diye :)

Kızlar benim doğum yakın herhalde alttan çok zorluyor kızım belden de ağrı giriyor çok sık olmasa da yarin nst için doktora gideceğim çok heyecanliyim uyuyamıyorum da
O alttan zorlamasi doğumun habercisi canım benim de öyle oluyor. Bir de senin kız daha erkende olabilir

O alttan zorlamasi doğumun habercisi canım benim de öyle oluyor. Bir de senin kız daha erkende olabilir
Özellikle uzaninca öyle baskı yapıyor ki çıkacak sanki bir de tüp bebek hesabina göre son 10 günüm var dediğin gibi kız da erken olur diyorlar açılmam da arttı ise yakın dogurmam :)

valla bi ara kızartmaya deli gibi düşmüştüm ama şuan tutuyorum kendimi artık...tek düşkünlüğüm dondurma inşallah böyle gideriz kuzum
Dondurma çok faydalıymış cnm hamile kalmak isteyenler bol bol tüketsin diye okumuştum biryerde.

Bat 6 eylül 9. Deneme canım beni de eklersen sevinirim

Günaydın kızlar bugün adetin 25. Günü. 21 günde verdiğim progesteron sonucu 6.80 çıkmış. Bugün hem progesteron (25. Gün değeri için) hem de bhcg için kan vericem bakalım sonuç ne çıkacak? (Kanlar başka ilçeye gönderiliyor o nedenle sonuç bugün de çıkabilir 2-3 gün sonra da) Bata 4 gün kaldı miratech ve predıctor marka 2 adet erken gebelik testi buldum onlardan birini yapıcam birazdan. İnş bebiş vardır ve pozitif çıkar sonuçlarım dua edin lütfen. Bu arada dün akşam ovulasyon testi yaptım proclinic marka fotosunu ekledim galenik marka ovulasyon testi de yapmıştım ama onun fotosunu ekleyemedim onda da silikti (dün 3. Ayını doldurmuş hamile bir arkadaşıma proclinic marka ovulasyon testinden bir tane verdim akşam yapmış mesaj attı benim çizgim kontrol kadar koyu çıkmadı daha açık dedi ne kadar açık çıktı onu tam bilmiyorum bugün öğrenince yazarım size şekerler)

Eklentiler

• 20150901_132337.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 39
canım çok sevindim senide merak ediyordm hep şükür ki vermiş rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
amin canım darısı sana inşallah...daha bu yola koyulmasaydım oyalanır dururdum artık...ama çok şükür bayağı yorulduk ama değdi...

aynen canım dişimizi tırnağımıza taktık misali aynen öyle oldu...sabır çok önemli gerçekten...inşallah güzel günleri görmek nasip olur...şimdiden birazda olsa hazırlıkları hayalleri başladı

Sera ultrason resmin varsa bebişin boydan paylaşırmısın cinsiyet tahmini yapalım kemik yapısından belli oluyomuş :))
paylaşayım canım bi sn ama kağıt güzel çıkarmamış ultrasonda net gördük...zati yan pozisyonda...

Eklentiler

• DSCF1152.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 53
  • DSCF1158.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 37
  • DSCF1185.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 64
bana göre de öyle sayılmalı... çünkü ilk 5. hafta inanılmaz bi iştah açıldı 6. haftada durdu tiksinme hafif bulantı derken 7-8. haftada bi gördüm 9 da azaldı 11 de tamamen gitti...ama artık yediklerimi kusma yok şükür...ama nadirde olsa bir iki defa sabahları safra geliyor..o zaman seviniyorum anne ben iyiyim diyorçok acıkıyordum inanılmaz derece...açlıktan insan yorulur mu...kayınvalidem ve görümcem dinlenme aşamasında bana bakmaya gelmişlerdi 2 hafta kadar acıkmama şaşırıyorlardı ama tam yiyemiyordum ki ya çıkarıyordum ya da tiksiniyordum haliyle doymayınca her yarım saatte açlık...ama kiloda gerileme olmadı bi ara durdu sabit kaldı ama az ve sıklıkla yiyince...ben kendimi yemiyor sanıyordum netten okuyunca herkesi halime şükrettim...ama senin gidişatın güzel...zaten son aylarda iyce alıncak...

canımmm seni hatırlamaz olurmuyuzzzzzzz :) hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hoş geldin tekrardan

canımmm seni hatırlamaz olurmuyuzzzzzzz :) hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hoş geldin tekrardan
ay teşekkürler canım iyi oldu bir moralle geldik şükür..sen de bebişi büyütmüşsün maşallah kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim

Anne karnında değil ama doğum anında kordondan alınan kandan bebeğin kan grubu tayini yapılıyor direct coombs testi diye geçiyor. Senin de yaptırmanı tavsiye ederim. 2. Yapılan testte 1/130bin gibi düşük bi rakam çıktı. Ben yine de aşı olmayı düşünüyorum.
35. Haftada doğurtma fikri de eğer ileri bir rakam çıksaydı bebeğin daha fazla zarar görmemeiisi için yapılacaktı. Yani kan hücrelerini daha fazla zarar vermeyeyim diyeydi. Başka bir tıp merkezinde ve fakültede yine yaptıracağım testi. 2gündür 7tüp kan verdim inş temiz gelir

Günaydın cnm en alttaki resmin popo tarafını tam alsaymış tam belli olcakmış ama sanki erkek
kısmet canım artık ya hayırlısını diliyorum...dr. pek belden aşağıya odaklanmadı zaten kafaya ve burun kemiğine baktı...ilk görür görmez baş parmağıyla ok yaptı bize elleri çok hareketliydi biraz uykucuydu haliyle...birşey yiyemeyince uykuya çekiliyorlar o yüzden doktorum aç kalma dedi...sürekli yanında atıştırmalık birşeyler bulundur dedi...

Hadi ya dr a soracaktın sordunmu peki canım inşalalh gecer canım üzüldüm hazırlıklar ne durumda resim istiyorum bak
tadddlummm hazırlık yapıyoruz ama okadar dağınık ilerliyor ki ne aldık ne almadık allak bullak aldığımız şeyler hep poşetlerde duruyor dolap alacaz bu hafta sonra dizelim düzgün düzgün çekip atarım teyzesiii :) valla aslında bi kaç gündür hafifledi ağrılarım çok şükür ya

paylaşayım canım bi sn ama kağıt güzel çıkarmamış ultrasonda net gördük...zati yan pozisyonda...
Bak netten 12. Haftaya ait cinsiyet tahminini buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…