Gerçi belki hamissindir belkide yine gizlenio Minnos herşey olur balim Allahin işi hiç belli olmazOyyyy yerim ben seniii
Kendine en kalinindan bi hirka al canm kisa da denk gelse yaniyo olacaksin gece yorgan gunduz mont aramicaksin :) ablam koca kis hirkalarla gezdi yaniyom diye :)tam adamına soruyonbenim ünide en nefret ettiğim dersti osmanlıca ve biter bitmez unuttum zaten kendilerini rüya hoca sağolsun hem kendinden hem verdiği derslerden tiksindim sana kolay gelsin bacım
kazaklara kışlıklar çıkınca bakarız artık bacım ama çok sıkıntı olmaz yaa zaten çok dışarı çıkılmaz soğuklarda...çıktığımız zamanlarda da dökümlü kazak hırka derken mecbur şişik şişik dolanıcaz...ben şimdiden mont derdine düştüm hamileikte giyilecek bi mont alsam büyük beden almam lazım eee gebelik bitince napıcam ben o bol montu var mı bu konuda bi önerin
iyi uykular kuzum
O alttan zorlamasi doğumun habercisi canım benim de öyle oluyor. Bir de senin kız daha erkende olabilirKızlar benim doğum yakın herhalde alttan çok zorluyor kızım belden de ağrı giriyor çok sık olmasa da yarin nst için doktora gideceğim çok heyecanliyim uyuyamıyorum da
Bir fit anne de burdaymış maaşaah göbüşeEki Görüntüle 1621431
O zaman bu bizden olsun, bugünden son halimiz :)
Özellikle uzaninca öyle baskı yapıyor ki çıkacak sanki bir de tüp bebek hesabina göre son 10 günüm var dediğin gibi kız da erken olur diyorlar açılmam da arttı ise yakın dogurmam :)O alttan zorlamasi doğumun habercisi canım benim de öyle oluyor. Bir de senin kız daha erkende olabilir
Dondurma çok faydalıymış cnm hamile kalmak isteyenler bol bol tüketsin diye okumuştum biryerde.valla bi ara kızartmaya deli gibi düşmüştüm ama şuan tutuyorum kendimi artık...tek düşkünlüğüm dondurmainşallah böyle gideriz kuzum
Bat 6 eylül 9. Deneme canım beni de eklersen sevinirimAĞUSTOS BAT
Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33.Deneme ------->
Eminebi ----------------> 4 Ağustos --------> 12.Deneme ------->
Jasmine53 -------------> 10 Ağustos -------> 21.Deneme ------->
Arsinli ------------------> 10 Ağustos -------> 16.Deneme ------->
Friendly8584 ---------> 13 Ağustos --------> 16.Deneme ------->
EYLÜL BAT
Pesettim342 -----------> 1 Eylül --------> 34.Deneme
Eminebi ----------------> 1 Eylül --------> 13.Deneme --------->
Arsinli ------------------> 4 Eylül -------> 17. Deneme
Friendly8584 ---------> 10 Eylül ------> 17. Deneme
Jasmine53 -------------> 18 Eylül ------> 22.Deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
amin canım darısı sana inşallahcanım çok sevindim senide merak ediyordm hep şükür ki vermiş rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin
aynen canım dişimizi tırnağımıza taktık misali aynen öyle oldu...sabır çok önemli gerçekten...inşallah güzel günleri görmek nasip olur...şimdiden birazda olsa hazırlıkları hayalleri başladıCanım inan çok sevindim uğraştım yıldık belki yeri geldi ama hiç bir zaman Rabbimiz e sitem etmedik sabrettik ve sonunda rabbim nasip etti sen çok sabırlı ve güçlüsun bebeğin de öyledir eminim:)temkinli ol ama allah izin verirse daha bebişin seninle artık güzel hayaller kurma vaktidir:)
paylaşayım canım bi sn ama kağıt güzel çıkarmamış ultrasonda net gördük...zati yan pozisyonda...Sera ultrason resmin varsa bebişin boydan paylaşırmısın cinsiyet tahmini yapalım kemik yapısından belli oluyomuş :))
bana göre de öyle sayılmalı... çünkü ilk 5. hafta inanılmaz bi iştah açıldı 6. haftada durdu tiksinme hafif bulantı derken 7-8. haftada bi gördüm 9 da azaldı 11 de tamamen gitti...ama artık yediklerimi kusma yok şükür...ama nadirde olsa bir iki defa sabahları safra geliyor..o zaman seviniyorum anne ben iyiyim diyorya aslında kan testini yaptırdığında ki kilo sayılmalı bence...sen gebeliğe 59 ile başlamışsın... bende 56 ile hamile kaldım ama bulantılar yüzünden ilk 10 hafta da 53 e düştüm...53 ü baz alıyorum ben ve totalde 4-5 kilo aldım... senin bulantılar olmamış eğer olsaydı biraz giderdi kilo bacım ama olsun yaa bulantı rezalet bişey yaşamamana sevindim
canımmm seni hatırlamaz olurmuyuzzzzzzz :) hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hoş geldin tekrardanmerhaba bayanlar uzunnnn bir aradan sonra ben geldim...iyi geldik iki kişi geldik bizdehatırlayan arkadaşlar vardır...çok bunalmıştım tedavi süreci falan derken...1. aşılama hüsranla sonuçlanınca 2. aşılamadan hiç umudum yokken bizim minnoş bize sürpriz yapıverdi...şu anda 13+2 günlüğüz en son 12+3 günlükken gitmiştim...buraya giremesemde herkesi takip ettim herkesten biraz haberim var yeni annelerin gözü aydın anne adaylarınında gözü aydın ve bebiş bekleyenlerinde Rabbim yardımcısı olsun...tek diyeceğim uzun süren bebek bekleyişinizi daha fazla kendinizi yıpratmadan bir an önce tedavi yolunuza bakın çünkü akılınıza hiç beklenmedik şeyler gelebiliyor...
Günaydın cnm en alttaki resmin popo tarafını tam alsaymış tam belli olcakmış ama sanki erkekpaylaşayım canım bi sn ama kağıt güzel çıkarmamış ultrasonda net gördük...zati yan pozisyonda...
ay teşekkürler canım iyi oldu bir moralle geldik şükür..sen de bebişi büyütmüşsün maşallah kucağınıza almayı nasip etsin Rabbimcanımmm seni hatırlamaz olurmuyuzzzzzzz :) hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın hoş geldin tekrardan
Canım yaa şu sıpa hayırlısıyla doğsaydı da sende bu streslerden kurtulsaydın...Doktorun gerçekten çok ilgisiz ve sorumsuzca davranmış...Bizde de kan uyuşmazlığı var doktoruma hatırlattım 28 de iğneni yapıcaz dedi...acaba diyorum senin bebişin kan grubu anne karnındayken öğrenilmez mi çünkü eğer senin gibi negatif çıkarsa ikinci gebeliğini etkilemez...pozitif çıksa da zaten bu bebişini etkilemez (35 teki bebeği nasıl etkiliyormuş yahu) ikinciyi etkiler...yani sıkıntı ertelenmiş olacak... Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın doktorunu umarım doğum için artık ona gitmeyi düşünmüyorsundur...Dilerim ilk test hatalı çıkar ama çokta umutlanma canım çünkü kan uyuşmazlığı olup iğne olunmadıysa bu mutlaka küçük bi sıkıntı yaratır yine de çaresi olduktan sonra bu kadar strese üzüntüye sokma kendini bebişinde içerde aynı duyguları paylaşıyor unutma onun üzülmesini istemezsin dimi annesi...Hayırlı haberlerini alırız inşallah canım benim dualarımdasın
kısmet canım artık ya hayırlısını diliyorum...dr. pek belden aşağıya odaklanmadı zaten kafaya ve burun kemiğine baktı...ilk görür görmez baş parmağıyla ok yaptı bize elleri çok hareketliydi biraz uykucuydu haliyle...birşey yiyemeyince uykuya çekiliyorlar o yüzden doktorum aç kalma dedi...sürekli yanında atıştırmalık birşeyler bulundur dedi...Günaydın cnm en alttaki resmin popo tarafını tam alsaymış tam belli olcakmış ama sanki erkek
tadddlummm hazırlık yapıyoruz ama okadar dağınık ilerliyor ki ne aldık ne almadık allak bullak aldığımız şeyler hep poşetlerde duruyor dolap alacaz bu hafta sonra dizelim düzgün düzgün çekip atarım teyzesiii :) valla aslında bi kaç gündür hafifledi ağrılarım çok şükür yaHadi ya dr a soracaktın sordunmu peki canım inşalalh gecer canım üzüldümhazırlıklar ne durumda resim istiyorum bak
paylaşayım canım bi sn ama kağıt güzel çıkarmamış ultrasonda net gördük...zati yan pozisyonda...
Bak netten 12. Haftaya ait cinsiyet tahminini buldum.paylaşayım canım bi sn ama kağıt güzel çıkarmamış ultrasonda net gördük...zati yan pozisyonda...
kısmet canım artık ya hayırlısını diliyorum...dr. pek belden aşağıya odaklanmadı zaten kafaya ve burun kemiğine baktı...ilk görür görmez baş parmağıyla ok yaptı bize elleri çok hareketliydi biraz uykucuydu haliyle...birşey yiyemeyince uykuya çekiliyorlar o yüzden doktorum aç kalma dedi...sürekli yanında atıştırmalık birşeyler bulundur dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?