tadddlummm hazırlık yapıyoruz ama okadar dağınık ilerliyor ki ne aldık ne almadık allak bullak aldığımız şeyler hep poşetlerde duruyor dolap alacaz bu hafta sonra dizelim düzgün düzgün çekip atarım teyzesiii :) valla aslında bi kaç gündür hafifledi ağrılarım çok şükür ya
Tabiki öyle cnm kız erkek ikiside evlat canı cigeri insanın.hayırlısıyla sağlıkla doğsun inşaallah minigin annesikısmet canım artık ya hayırlısını diliyorum...dr. pek belden aşağıya odaklanmadı zaten kafaya ve burun kemiğine baktı...ilk görür görmez baş parmağıyla ok yaptı bize elleri çok hareketliydi biraz uykucuydu haliyle...birşey yiyemeyince uykuya çekiliyorlar o yüzden doktorum aç kalma dedi...sürekli yanında atıştırmalık birşeyler bulundur dedi...
Benim bacım gelmiş yaaaaaaaaaaaaNerdesin sen bakıyım
cnm hoş geldin evineKızlar merhaba nasılsınız
Kızlar Doktorum aradı beta sıfırlanmış dedi.Kan sonuçlarımı sordum su çiçegi çıkarmışsınız ama kızamıkcık çıkarmamışsınız dedi.Kanınızda kızamıkçıga bağışıklıgınız yok dedi hemen gelin aşınızı yapalım canlı aşı olduğu için 3 ay korunacaksınız dedi.normalde benim bütün aşılarım yapıldı bebeklikten lise sona kadar ama tutmayanı yıllar sonra buluyolar demekkiKızlar merhaba nasılsınız
Bir avazda kurtarsın Allah canim saglikla kavus melegine :))))Kızlar ben hastaneye gidiyorum. Gece az az agrim oldu ama duramayacak gibi degildi nefes alip verince rahatladim. Dualarinizi eksik etmeyin.
Ruyamda seni evlenirken gördüm bebisin habercisidir de inşallah hayirlisiyla bir avazda gelir minigin :)Kızlar ben hastaneye gidiyorum. Gece az az agrim oldu ama duramayacak gibi degildi nefes alip verince rahatladim. Dualarinizi eksik etmeyin.
iiyim çok şükür devam çalışmalaraHoşbulum tatlımnasılsın sende hoşgeldin
o nasıl bişi bak ilk defa duydum ve çok şaşırdımKızlar Doktorum aradı beta sıfırlanmış dedi.Kan sonuçlarımı sordum su çiçegi çıkarmışsınız ama kızamıkcık çıkarmamışsınız dedi.Kanınızda kızamıkçıga bağışıklıgınız yok dedi hemen gelin aşınızı yapalım canlı aşı olduğu için 3 ay korunacaksınız dedi.normalde benim bütün aşılarım yapıldı bebeklikten lise sona kadar ama tutmayanı yıllar sonra buluyolar demekki
Kızlar Doktorum aradı beta sıfırlanmış dedi.Kan sonuçlarımı sordum su çiçegi çıkarmışsınız ama kızamıkcık çıkarmamışsınız dedi.Kanınızda kızamıkçıga bağışıklıgınız yok dedi hemen gelin aşınızı yapalım canlı aşı olduğu için 3 ay korunacaksınız dedi.normalde benim bütün aşılarım yapıldı bebeklikten lise sona kadar ama tutmayanı yıllar sonra buluyolar demekki
iiyim çok şükür devam çalışmalarakazanana kadar pes etmek sen nasılsın
Evet nettende baktım kızamıkcık aşısı testinde eger bağışıklık çıkmazsa ve hamileligin ilk haftalarında kızamık bulaşırsa sizdende bebege yüzde 80 geçiyomuş ve bebegi alıyolarmış.12. Haftadan sonra hastalık bulaşırsada kordondan alınan sıvıyla bebege geçip geçmedigne bakılıyomuş. yani hamilelik düşünen kişi bu aşıya baktırıp aşı yaptırırsa 3 ay dedi doktorum ama nettede 4 ay koruncaksınız diyoo nasıl bişi bak ilk defa duydum ve çok şaşırdım
Mecburen cnm çünkü hamile kalsamda bana kızamık bulaştıgında bebege geçiyomuş ve bebegi alıyolarmışÇok şükür beta sıfırlanmış canım sevindim dr da baya detaycıymıs o zaman sen sımdı ası olup uc ay bekleyecekmsın
Mecburen cnm çünkü hamile kalsamda bana kızamık bulaştıgında bebege geçiyomuş ve bebegi alıyolarmış
Doktorun detaycılıgından degil cnm.Rutin testleri yapmışlardı hamileligimi ögrendigmiz gün.Bugün aradı betanın sıfurladığnı sordu bende kan sonuçlarımı sordum kan gurubuma kan degerlerime aşılarıma tiroite falan bakılmıştı sonuçlar nası dedim.O anda baktı bilgilerime su çiçegi olmuşsun bagışıklıgın var çünkü dedi.Ama kızamıkçık çıkarmamışsın bagışıklık yok kanında dedi.Aşı olmuşsun ama tutmamış tekrar aşı yapılması gerekiyo hamilelikten korunmanız gerekiyo 3 ay dedi.Canlı aşıymış buÇok şükür beta sıfırlanmış canım sevindim dr da baya detaycıymıs o zaman sen sımdı ası olup uc ay bekleyecekmsın
Diger doktorun ısrarla aşılarımın olup olmadığnı sormasının sebebi bu ihtimallermiş demekki.Aşı kartı diye tutturmuştu bende bebeklere aşı kartı oluyo Türkiyede demiştim Burda yetişkinlerinde aşı kartı oluyomuş bugün onu da söylerim çıkartsınlar artıkHadi ya bak varmış bundada bir hayır canım herşeyın hayırlııs olsun yasadıkca daha neler gorecegız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?