Beraber Anne Olma Yolunda

Anladım canım burda senın yasadıgını yasayanlara sana yapılan testlerı yaptıklarını hıc zannetmıyorum ben cok ıyı olmus canım ögrenmıs oldun bıran once yaptırda barı asını korunma suresı baslasın saglıkla gelsınlerde bebısler bekleyelım bızde beklıyoruz ıste canım beraber beklerız artık

benimde aşılama olucaktı ama eylül ayında tatile gidicez ondan sonra yapalım dedik ama meryem ana otunu duydun mu hiç

sorun hamileyken kızamık olmamakta heralde..

aslında hiç bir sorun yok zaten ilk aşılamam tutmuştu benim ona gıcık oluyorum hiç bişi yokken olmamasını takdir-i ilahi diyorum

Hım anladım canım sizin tutma ihtimali yüksek ikinci aşılamadada ama bizimki ne olacak bilmiyorum sadece bekliyoruz eylulude bitirseydik bir aynen ya oda garip hiç bir sorun yok ama olmuyor kısmet ıste canım asılamadan once hsg cekıyorlarmıs galıba oylemı

O test Türkiye de de yapılıyodur galibahttp://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_enfeksiyonlar/kizamikcik.asp burayı oku

sorun hamileyken kızamık olmamakta heralde..
Kızamıga bağışıklığın yoksa hamilelikte hastalığa yakalanma ihtimalin çok kolay ve yakalandığında ilk haftalardaysan bebegine geçiyo ve bebegi alıyolarmış.Yakalanmama gibi bir garantimizde yok çünkü heryerde insanlarla temas halindesin kıreşteki çocuktan bile kokayca bulaşır yani.Bizim evde kimse kızamık olmadı biliyorum ama bağışıklığım olmadığnı yeni öğrendim.Demekki heran kızamık olabilirmişim

biz 3 aşama yaptık sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahliliği :) bak bu meryem ana otunu deneyen bir arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı bana da getirdi ben de kullanıyorum ve ilk defa 23 ağustost ta sol kasığımda şiddetli ağrı hissettim ve ovulasyon testi vardı evde onu yaptım kığ kırmızıydı ikiside o gece ve diğer akabinde 2 gece çalıştık bakalım beklemedeyim şimdi :)

annemi aradım şimdi ben kızamık geçirmişim acaba yine geçirebilir miyim :S

İnşallah bebişin gelir canım :) Tatlım meryem ana otunu denesem bıle ben ıcecegım benım esımın degerlerı dusun sprem sayısında bıraz dusukluk var ve hareket cok dusuk spremler yasamıyor hemen öluyor suan proxeed plus kullanıyor dr iki ay kullan dedı bır ay bıtecek bakalım o yuzden benım hıc umudum yok aslında pasa pasa asılamayı beklıyorum dr sıcak ortamda bulunma dedı calıstıgı ortamda sıcak bu yuzden umudum kırılıyor varıkoselde yok canım bu dusuklugun sebebı ne onu bılmıyoruz ıste

canım bak araştır erkeklerde sperm arttırıyor sabah akşam içmesi gerek benim eşim sevmez böyle şeyleri ama ikna ettim sonunda

bakalım bende bi hal çaresine bakıcam artık...sen kıyafete parayı dökeceksin gibi görünüyo malum işe gidince çeşit bol olmalı....kız bana bak bi nazar boncuğu tak üstüne

Kendine en kalinindan bi hirka al canm kisa da denk gelse yaniyo olacaksin gece yorgan gunduz mont aramicaksin :) ablam koca kis hirkalarla gezdi yaniyom diye :)
öneri için sağol bacım kışlıklar çıksında bi bakayım dediğin gibi bi hırka

canım bak araştır erkeklerde sperm arttırıyor sabah akşam içmesi gerek benim eşim sevmez böyle şeyleri ama ikna ettim sonunda

benımkı ılacı bıle duzenlı ıcmıyor canım kecıboynuzu kuru yapmıstım ıcmıstı bır ara sımdıde kecıboynuzu pekmezı alalım dıyrum onların faydası olmuyor dıyor bırde kendı ıl dısında kendıde yapmaz canım orda o yuzden hıc kendımı yormuyorum soylesemde dınlemeyecek

Dondurma çok faydalıymış cnm hamile kalmak isteyenler bol bol tüketsin diye okumuştum biryerde.
benim için mideme çok iyi geldiğinden düştüm bu kadar kuzum...soğuk herşey midemdeki tüm yangını alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…