Diger doktorun ısrarla aşılarımın olup olmadığnı sormasının sebebi bu ihtimallermiş demekki.Aşı kartı diye tutturmuştu bende bebeklere aşı kartı oluyo Türkiyede demiştim Burda yetişkinlerinde aşı kartı oluyomuş bugün onu da söylerim çıkartsınlar artık
Doktorun detaycılıgından degil cnm.Rutin testleri yapmışlardı hamileligimi ögrendigmiz gün.Bugün aradı betanın sıfurladığnı sordu bende kan sonuçlarımı sordum kan gurubuma kan degerlerime aşılarıma tiroite falan bakılmıştı sonuçlar nası dedim.O anda baktı bilgilerime su çiçegi olmuşsun bagışıklıgın var çünkü dedi.Ama kızamıkçık çıkarmamışsın bagışıklık yok kanında dedi.Aşı olmuşsun ama tutmamış tekrar aşı yapılması gerekiyo hamilelikten korunmanız gerekiyo 3 ay dedi.Canlı aşıymış bu
benimde aşılama olucaktı ama eylül ayında tatile gidicez ondan sonra yapalım dedik ama meryem ana otunu duydun mu hiçHelalll sana canım maşallah bu işin galibi biz olacağızbende iyiyim canım benım esımın degerlerı dusuk cıktı ılac kullanıyor ekımde tekrar test yaptırıp dr gıdecegız duruma gore asılama yaptırabılırız bana gore buyuk ıhtımal oyle olacak kuzu kuzu ekımı beklıyoruz
benimde aşılama olucaktı ama eylül ayında tatile gidicez ondan sonra yapalım dedik ama meryem ana otunu duydun mu hiç
sorun hamileyken kızamık olmamakta heralde..Evet nettende baktım kızamıkcık aşısı testinde eger bağışıklık çıkmazsa ve hamileligin ilk haftalarında kızamık bulaşırsa sizdende bebege yüzde 80 geçiyomuş ve bebegi alıyolarmış.12. Haftadan sonra hastalık bulaşırsada kordondan alınan sıvıyla bebege geçip geçmedigne bakılıyomuş. yani hamilelik düşünen kişi bu aşıya baktırıp aşı yaptırırsa 3 ay dedi doktorum ama nettede 4 ay koruncaksınız diyo
aslında hiç bir sorun yok zaten ilk aşılamam tutmuştu benimsenın asılama sebebın nedır canım duydum ama hıc uygulamadım canım
aslında hiç bir sorun yok zaten ilk aşılamam tutmuştu benimona gıcık oluyorum hiç bişi yokken olmamasını takdir-i ilahi diyorum
O test Türkiye de de yapılıyodur galibahttp://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_enfeksiyonlar/kizamikcik.asp burayı okuAnladım canım burda senın yasadıgını yasayanlara sana yapılan testlerı yaptıklarını hıc zannetmıyorum ben cok ıyı olmus canım ögrenmıs oldun bıran once yaptırda barı asını korunma suresı baslasın saglıkla gelsınlerde bebısler bekleyelım bızde beklıyoruz ıste canım beraber beklerız artık
Kızamıga bağışıklığın yoksa hamilelikte hastalığa yakalanma ihtimalin çok kolay ve yakalandığında ilk haftalardaysan bebegine geçiyo ve bebegi alıyolarmış.Yakalanmama gibi bir garantimizde yok çünkü heryerde insanlarla temas halindesin kıreşteki çocuktan bile kokayca bulaşır yani.Bizim evde kimse kızamık olmadı biliyorum ama bağışıklığım olmadığnı yeni öğrendim.Demekki heran kızamık olabilirmişimsorun hamileyken kızamık olmamakta heralde..
O test Türkiye de de yapılıyodur galibahttp://www.e-gebelik.net/gebelik_ve_enfeksiyonlar/kizamikcik.asp burayı oku
biz 3 aşama yaptık sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahliliği :) bak bu meryem ana otunu deneyen bir arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı bana da getirdi ben de kullanıyorum ve ilk defa 23 ağustost ta sol kasığımda şiddetli ağrı hissettim ve ovulasyon testi vardı evde onu yaptım kığ kırmızıydı ikisideHım anladım canım sizin tutma ihtimali yüksek ikinci aşılamadada ama bizimki ne olacak bilmiyorum sadece bekliyoruz eylulude bitirseydik bir aynen ya oda garip hiç bir sorun yok ama olmuyor kısmet ıste canım asılamadan once hsg cekıyorlarmıs galıba oylemı
annemi aradım şimdi ben kızamık geçirmişim acaba yine geçirebilir miyim :SKızamıga bağışıklığın yoksa hamilelikte hastalığa yakalanma ihtimalin çok kolay ve yakalandığında ilk haftalardaysan bebegine geçiyo ve bebegi alıyolarmış.Yakalanmama gibi bir garantimizde yok çünkü heryerde insanlarla temas halindesin kıreşteki çocuktan bile kokayca bulaşır yani.Bizim evde kimse kızamık olmadı biliyorum ama bağışıklığım olmadığnı yeni öğrendim.Demekki heran kızamık olabilirmişim
biz 3 aşama yaptık sperm tahlili rahim filmi ve hormon tahliliği :) bak bu meryem ana otunu deneyen bir arkadaşım hemen ertesi ay hamile kaldı bana da getirdi ben de kullanıyorum ve ilk defa 23 ağustost ta sol kasığımda şiddetli ağrı hissettim ve ovulasyon testi vardı evde onu yaptım kığ kırmızıydı ikisideo gece ve diğer akabinde 2 gece çalıştık bakalım beklemedeyim şimdi :)
Yok canım geçirmezsin bagışıklığın var artıkannemi aradım şimdi ben kızamık geçirmişim acaba yine geçirebilir miyim :S
canım bak araştır erkeklerde sperm arttırıyor sabah akşam içmesi gerek benim eşim sevmez böyle şeyleri ama ikna ettim sonundaİnşallah bebişin gelir canım :) Tatlım meryem ana otunu denesem bıle ben ıcecegım benım esımın degerlerı dusun sprem sayısında bıraz dusukluk var ve hareket cok dusuk spremler yasamıyor hemen öluyor suan proxeed plus kullanıyor dr iki ay kullan dedı bır ay bıtecek bakalım o yuzden benım hıc umudum yok aslında pasa pasa asılamayı beklıyorum dr sıcak ortamda bulunma dedı calıstıgı ortamda sıcak bu yuzden umudum kırılıyor varıkoselde yok canım bu dusuklugun sebebı ne onu bılmıyoruz ıste
annemde diyo sen bütün hastalıkları geçirdin bir boğmaca geçirmedin dediYok canım geçirmezsin bagışıklığın var artık
bakalım bende bi hal çaresine bakıcam artık...sen kıyafete parayı dökeceksin gibi görünüyo malum işe gidince çeşit bol olmalı....kız bana bak bi nazar boncuğu tak üstüneCanim gecensene zara dan bi mont almıştım ama tam.hamilelik gibi giyince de derdim ne güzel olur bundan hamile mont diye şimdi seviniyorum iyi ki vat onla çıkarıcam artık bi de ablamdan alırım yeter iki tane, ev çok kolay salas salas dolasiyodum okul basliyo ne giycem derdine düştüm perşembe sunum yapcam öğretmenlere gözler üstümde ne giysem ne yapsam poff takılıyoduk Tayt tshirt ne güzel
öneri için sağol bacım kışlıklar çıksında bi bakayım dediğin gibi bi hırkaKendine en kalinindan bi hirka al canm kisa da denk gelse yaniyo olacaksin gece yorgan gunduz mont aramicaksin :) ablam koca kis hirkalarla gezdi yaniyom diye :)
canım bak araştır erkeklerde sperm arttırıyor sabah akşam içmesi gerek benim eşim sevmez böyle şeyleri ama ikna ettim sonunda
benim için mideme çok iyi geldiğinden düştüm bu kadar kuzum...soğuk herşey midemdeki tüm yangını alıyorDondurma çok faydalıymış cnm hamile kalmak isteyenler bol bol tüketsin diye okumuştum biryerde.
eklerim elbette kuzum bizi bırakma ama olur muBat 6 eylül 9. Deneme canım beni de eklersen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?