Canim evet dediğin gibi bi yerde toplanıyo ama dalga dalga böyle nefesimi daraltiyo o an.. zaten artık sırtüstü yatınca direk nefesim daralıyor bu da normalmis artık demek arrik hamileyim diyorum önceden hiç ağrı yorgunluk olmadığı için :)Benim oluyor canım magvital verdi dr günde 2 kez boleBole bebek tek bir tarafa. Toplaniyo gibi kasiga doğru ağrı yapiyo dediğimde dr kasılma dedibverdi canım hareketleri sert oglusun desene senin karnına mi ağrı yapio ? Biz kp kv geldik canım pek ondan giremiyorum ama sen Bisi olursa yaz gece uyumadan bakarım...
Ne ilginç bak daha dün evde Tahin vardı baktım dibe cokmus üstü yağ ,saklayıM dur hatta son ay bişeler yapmayı dusunuyodum onu da denerim arrik :)karbonatli suyla silmek de iyi geliyo diye duymuştumTahin üzerindeki yağ meme ucu yarasına ii geliomus denesene tatlim
Hareketleri sert canım gece eşime arkadan sariliyorum ikimii birden tekmeliyo çok şaşırıyo babası nasıl uyuyosun o böyle hareket ederken diye :) dene bak çok hoşuna gider eşinin tekme sayıyoruz o arada uyuyoruz ☺Tahin üzerindeki yağ meme ucu yarasına ii geliomus denesene tatlim
Uyy yerim brn onuya... Sezeryanda ben bişey anlamadımki ağrılarımdan. Bir doğum hikayem bile yok bu yüzden
Bu da Bizden bayram göbüşü olsun teyzeleri :) 27 hafta bitti inşallah 7.ay in bitmesine son 1 hafta kala :)
Amin tatlim benim :) hem daha güzel hikayeler duyacağız senden ki eminim ben buna bi kizin olsa fena olmaz hani 20 yil sonra gelin kitligi olacak belli :)bebeem canim arkadasim annelik ne de guzel yakismis sana ne de guzel anlatmissin hikayeni Allah yavrunu hiç koynundan ayırmasın hayirli evlat eylesin insaĺlah
inşallah :) kucağıma yatirdim uyuyoruz yine babamiz gelene kadar benim :) ama hissediyorum o da seviyor birada uyumayi nasil birakayim :-/ benim de sıkıntı cok oldu sağlık korkusu falan ama hamileligi de kokusu da miss missAmin inşallah öyle çok istiyorum ki normal kolay doğum Allahım nasip etsin inşallah:) tahmin edebiliyorum hihiç bırakma zaten hep kokla hamilelikte güzel sıkıntılar olsada ben hamileliği cok sevdim:)
Yaptim onu ama kendi sütüm daha iyi geldi aklinda bulunsun bak.Tahin üzerindeki yağ meme ucu yarasına ii geliomus denesene tatlim
maşallah size ama çok beğendim gerçekten güzel almamışsın aşırı kilo aferim sanaBu da Bizden bayram göbüşü olsun teyzeleri :) 27 hafta bitti inşallah 7.ay in bitmesine son 1 hafta kala :)
Soyadimiz gibi cok keyifliyiz :)) bi toto bi göğüs acimiz var onlara da bir hafta verdim gidecekler :)Merhaba kızlaaar, yoğun ama keyifli 2hafta geçirdim çok yazamadim. Sanırım herkeste bayram telaşı ve yeni bebis yoğunluğu var sayfalar çok akmamis :)
Son zamanların en neseli annesi olarakbebeem i sectim kendimce :) maşallah keyfinize canım benim.
@betiboop maşallah sana hala gobusun gayet fit durumda canım, hareketli kişiliğinin faydası sanırım :) bende atarim gobusu bugün, en temizinden 62 olmuş halimle
sweet42 tatliskom sende keyifler nasıl, gorumceyi yolladın kv ve kp yi mi aldın yanina
bebeklerimizi kucagimiza aldigimizda sanki yillarca bekleyen biz degilmisiz gibi hissedicez eminim insallah o gunleri gorelimde canimfriendlyfriendly Mogami 38 ay oluyo cnm evlendikten 10 ay sonra istedik tedaviler felan hepsi 38 ay geçmiş ne uzun süre
Ayy tatli dilli arkadasim yuregime su serptin insallah canim.. kizim olsun oglum olsun yere göğe sigdiramam bide ikiz olurmus klomen kullanicam ya ekimde:)Amin tatlim benim :) hem daha güzel hikayeler duyacağız senden ki eminim ben buna bi kizin olsa fena olmaz hani 20 yil sonra gelin kitligi olacak belli :)
Eed Eed çatlama oluo çok bizim gelin denedi gecirdigeçirdi ise yaramış bizde saklayalim :)Ne ilginç bak daha dün evde Tahin vardı baktım dibe cokmus üstü yağ ,saklayıM dur hatta son ay bişeler yapmayı dusunuyodum onu da denerim arrik :)karbonatli suyla silmek de iyi geliyo diye duymuştum
Şöyle soyle ihmal etme cnm benim lekem geldiğinde yapmislardi 19.haftada 28.haftada yapmayiz delisting Senin Dr bi sorsana ya yeterlidir demistiCanim evet dediğin gibi bi yerde toplanıyo ama dalga dalga böyle nefesimi daraltiyo o an.. zaten artık sırtüstü yatınca direk nefesim daralıyor bu da normalmis artık demek arrik hamileyim diyorum önceden hiç ağrı yorgunluk olmadığı için :)
Benim 28. Haftada tekrar kan uyuşmazlığı ignesi var bayramdan hemen sonra gdcem Dr a soylicem kasilmayi bakalım ne diyecek :)
Ayyy me gusel bizde deneyelim Benin kizida kipirdiyo kipirdiyoda babasi dokununca pek kiprasmiyo sevmio beni dioEhehehehe:)Hareketleri sert canım gece eşime arkadan sariliyorum ikimii birden tekmeliyo çok şaşırıyo babası nasıl uyuyosun o böyle hareket ederken diye :) dene bak çok hoşuna gider eşinin tekme sayıyoruz o arada uyuyoruz ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?