Beraber Anne Olma Yolunda

Canim evet dediğin gibi bi yerde toplanıyo ama dalga dalga böyle nefesimi daraltiyo o an.. zaten artık sırtüstü yatınca direk nefesim daralıyor bu da normalmis artık demek arrik hamileyim diyorum önceden hiç ağrı yorgunluk olmadığı için :)
Benim 28. Haftada tekrar kan uyuşmazlığı ignesi var bayramdan hemen sonra gdcem Dr a soylicem kasilmayi bakalım ne diyecek :)

Tahin üzerindeki yağ meme ucu yarasına ii geliomus denesene tatlim
Hareketleri sert canım gece eşime arkadan sariliyorum ikimii birden tekmeliyo çok şaşırıyo babası nasıl uyuyosun o böyle hareket ederken diye :) dene bak çok hoşuna gider eşinin tekme sayıyoruz o arada uyuyoruz ☺

Merhaba kızlaaar, yoğun ama keyifli 2hafta geçirdim çok yazamadim. Sanırım herkeste bayram telaşı ve yeni bebis yoğunluğu var sayfalar çok akmamis :)
Son zamanların en neseli annesi olarak bebeem i sectim kendimce :) maşallah keyfinize canım benim.
@betiboop maşallah sana hala gobusun gayet fit durumda canım, hareketli kişiliğinin faydası sanırım :) bende atarim gobusu bugün, en temizinden 62 olmuş halimle
sweet42 tatliskom sende keyifler nasıl, gorumceyi yolladın kv ve kp yi mi aldın yanina

bebeem canim arkadasim annelik ne de guzel yakismis sana ne de guzel anlatmissin hikayeni Allah yavrunu hiç koynundan ayırmasın hayirli evlat eylesin insaĺlah
Amin tatlim benim :) hem daha güzel hikayeler duyacağız senden ki eminim ben buna bi kizin olsa fena olmaz hani 20 yil sonra gelin kitligi olacak belli :)

Amin inşallah öyle çok istiyorum ki normal kolay doğum Allahım nasip etsin inşallah:) tahmin edebiliyorum hihiç bırakma zaten hep kokla hamilelikte güzel sıkıntılar olsada ben hamileliği cok sevdim:)
inşallah :) kucağıma yatirdim uyuyoruz yine babamiz gelene kadar benim :) ama hissediyorum o da seviyor birada uyumayi nasil birakayim :-/ benim de sıkıntı cok oldu sağlık korkusu falan ama hamileligi de kokusu da miss miss

@KAYGILI bugünlerde nedense hergün buraya girip acaba kaygılı doğuma gitti mi diye bakasım var ....allah bi avazda kurtarsın canım heyecanlıyım valla

Soyadimiz gibi cok keyifliyiz :)) bi toto bi göğüs acimiz var onlara da bir hafta verdim gidecekler :)

Son düzenleme:
Amin tatlim benim :) hem daha güzel hikayeler duyacağız senden ki eminim ben buna bi kizin olsa fena olmaz hani 20 yil sonra gelin kitligi olacak belli :)
Ayy tatli dilli arkadasim yuregime su serptin insallah canim.. kizim olsun oglum olsun yere göğe sigdiramam bide ikiz olurmus klomen kullanicam ya ekimde:)

Hayallere bak biri olsun diye gozunun icine bakiyorum ikinin hayalini kuruyorum

Ne ilginç bak daha dün evde Tahin vardı baktım dibe cokmus üstü yağ ,saklayıM dur hatta son ay bişeler yapmayı dusunuyodum onu da denerim arrik :)karbonatli suyla silmek de iyi geliyo diye duymuştum
Eed Eed çatlama oluo çok bizim gelin denedi gecirdigeçirdi ise yaramış bizde saklayalim :)

Şöyle soyle ihmal etme cnm benim lekem geldiğinde yapmislardi 19.haftada 28.haftada yapmayiz delisting Senin Dr bi sorsana ya yeterlidir demisti

Ayyy me gusel bizde deneyelim Benin kizida kipirdiyo kipirdiyoda babasi dokununca pek kiprasmiyo sevmio beni dioEhehehehe:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…