Kesinlikle tatlım kesinlikle:)inşallah :) kucağıma yatirdim uyuyoruz yine babamiz gelene kadar benim :) ama hissediyorum o da seviyor birada uyumayi nasil birakayim :-/ benim de sıkıntı cok oldu sağlık korkusu falan ama hamileligi de kokusu da miss miss
Himmmm süper canım ben kışın zaten kuruyom yazık gogsumde çatlar kesinYaptim onu ama kendi sütüm daha iyi geldi aklinda bulunsun bak.
MINIKKUS1 bugünlerde nedense hergün buraya girip acaba kaygılı doğuma gitti mi diye bakasım var ....allah bi avazda kurtarsın canım heyecanlıyım valla
Malesef datlummm amann ben artık umursamamaya çalışıyorum bu sefer daha beteri bi kv kp diil :) orumcekler elitler ooo ooo ne ararsan bu apartmanda tatil için onların yanına biz geldik ama yavrum gelin heryerde gelin :) olsun vardır elbet bir mükafatı:) sizin keyifler nasıl bakım oglusun napio:) tepik yiyon mu bol bolMerhaba kızlaaar, yoğun ama keyifli 2hafta geçirdim çok yazamadim. Sanırım herkeste bayram telaşı ve yeni bebis yoğunluğu var sayfalar çok akmamis :)
Son zamanların en neseli annesi olarak @bebeem i sectim kendimce :) maşallah keyfinize canım benim.
@betiboop maşallah sana hala gobusun gayet fit durumda canım, hareketli kişiliğinin faydası sanırım :) bende atarim gobusu bugün, en temizinden 62 olmuş halimle
sweet42 tatliskom sende keyifler nasıl, gorumceyi yolladın kv ve kp yi mi aldın yanina
Gobusumuz aynı sayilir tatlım benimde bi anda büyüdü sonra küçüldü gibi yaaa çekerim atarım bi ara ama gusel gobus :) en gobussuz mmogisim:)
senin minik rekorların bebeği olacak kuzumRekoru kimseye bırakmıorum maşallah
Geldi valla hatun...daha dün gibi hamile haberin...bak şimdi doğuma gün sayıyorsun...İnşallah kolay bi doğumun olur lovely'm...güzel haberlerini bekliyoruz topikçekSıra kızıma gelmiş bizde sabırsızlıkla bekliyoruz meleğimi. Allahım anne olmayı bekleyen herkese nasip etsin inşallah.
Canim gayet fitsin bi de kilo aldım diyosun bayagi inceymissin demek.ki :)
eklerim tabi canım bu arada hoşgeldin topiğimize...listeye eklendikten sonra kaçıp gitme olur mu adet olursan bana haber vermeyi de unutma lütfen...hayırlısı olsun inşallah@friendly8584Mogami 38 ay oluyo cnm evlendikten 10 ay sonra istedik tedaviler felan hepsi 38 ay geçmiş ne uzun süre
Canim. Göster hele kiyamam çok mu zor yaa Alatan havalar serinledi bana bile bazen nefes almak zor geliyo göğüs kafası daralıyor allah kolaylik versin kaygilimBetiiii gobus neymiş ben gösteririm ama çekecek halim yok 38 bittiğim haftadır çok çok zorbu sevimli zamanların tadını çıkar :)
ben yarın sabah atarım bi göbüş resmi hatun senin göbüş yerinde sayıyor gibi geldi çok büyümemiş...daha iyi ama Can paşa kilolansın annesi aynı kalsın
Sipsivri göbüş maaşallah balım çok derli toplu bi kızın var
Paylasicam canim bende :)
MAsallah size cani mmm :)
mogişin de ufaktan çıktı artık göbüşü yani bana öyle geliyo ama yarın resmini koyunca siz ne dersiniz bilememGobusumuz aynı sayilir tatlım benimde bi anda büyüdü sonra küçüldü gibi yaaa çekerim atarım bi ara ama gusel gobus :) en gobussuz mmogisim:)
yapmislardi mi canım? Bana yaptılar ama devletteki ferruh gerek yok dedi ama bnm için büyük soru işareti açıkçasıCanim gayet fitsin bi de kilo aldım diyosun bayagi inceymissin demek.ki :)
Mutlu olsun tabi ne tatlı bi annesi var ☺
Canim kendi Dr uma sormadım gerek var mo diye ulaşamam çünkü ama kadın doğum uzmanı arkadaş a sorduk yapılır dedi benim 15 te lekelenme olmuştu ya belki.oni içi söylemiştir ama en doğruyu kendi de um.söyler gdcem haftaiçi inşallah ne derse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?