Melek kuzum bunlar :) birakamiyorum ki hamileliği baska dogumu bambaska :) Allah sana da kolay dogum versin İnşallah :)Aminn inşallah ne güzel anlatmissin Allahım aayirmasin hep koyun koyuna olunca emi :)
Inan rüya gibi geliyor hala :)ayyy canim masallah size ne guzel anlatmissin :)
Amin canim hepimizinkini :) hamileyken o kadar anlamıyormussun kucagina verince asil anlaşılıyormus o mucize :)Ay gözlerim doldu okurken kendi dogunum geldi gözümün önüne. Allah im kucağında koysun hayırlı bir evlat olsun canim
Amin inşallah :) benim birsey olur mu bebeğime korkum dışında düşününce rahatti aslinda :) uyuyamiyorum ki inan hep bakmak istiyorum şu dikisler gitsin hele o zaman daha rahat kosarim pesine ama olsun değer :) gündüz uyuyorum alıyorum yanima oh mis :)maşallah canım ikinize de.. Allah nazarlardan korusun birbirinize bağışlasın sizi. doğum rahat olmuş gibi.. topikteki normal doğum bekleyenlere cesaret vermişsin Allah onları da sağ salim kavuştursun meleklerine. nasıl gidiyor annelik? tarifi yok değil mi :) insan gözünü kırpmadan onu izlemek istiyor.. şu dünyadaki en masum şey onlar. Rabbim acılarını göstermesin. isteyen, bekleyen herkese de tez zamanda mis kokulu bebekler nasip etsin inşallah. Tekrar geçmiş olsun canım sağlıkla büyüsün miniğin annesinin koynunda
Amiiin :) geldi gelecek tatlim bebisin senin de ne kaldı surada sev karnindayken bol bol oradaki tadi ayri :) koklaya koklaya öpüp duruyorum dogunca da apayrı gerçi :)Maşallah çok çok güzel allahım sizi birbirinizden ayirmasinnn oyy oyy darısı başıma keşke böyle olsa
Olsun tatlim bende fursat buldukca bakiniyorum e ancak :) bugün pompa aldırdım esime sagdim verdim biraz da sürdüm yoksa yarayi birak yarilacakti ben anlamadim onu meger kuruymus benim kahve yerim şükür iyi geldi de emiyoruz solu sagin azcik daha yolu var :-/Canim benim kurtulmssun gozun aydin ben anca yazabildim .. Rabbim anali babali buyutsun o gogus acisi bende de var ama zamanla geciyo ilk aci kalmiyo anne sutiyle masaj yap benm o azaltti aciyi
A afrodit26 canim tesekkurler tarif icin tipki dedigin gibi yaptim dun ve bugun incirle birlikte havucta kattim bayrama gidecegimiz icin devam edemiycem toplamda 3 gun incir 2 gun incir+havuc 5 gun yaptim: hsg de cekildim sebep olsun insallahCanim kacinci gun yumurtladigini asagi yukari bilirsin ona bir iki gun kala hem incir hem havuc kaynat ic bi uc dort gun ic havucu da .. Havucu bikac parcaya bol iki su bardagi suyu kaynat havuclari at on dk da ole dursun ilit ic kuzum
Bizde seni öpüyoruzz :)) az once biraktim yanagi iz olmasin diye yine tam olarak oradaydiCanım umarım bi sıkıntı çıkmadan atlatırsınız miniğinle sen elinden geldiğince üzülmemeye çalış miniğinde etkilenmesin benimde duam sizinle...doktor kontrolün ne zaman olacak sen sık sık git doktora takipte kal bi de bu doğuma kadar mı tehlike arz ediyormuş yoksa belli bi haftaya kadar mı
yesinler senin cimcimeni ekliyorum canım
Kuzum siz yeter ki mutlu olun ben zevkle yapıyorum...Bana kalırsa hemen karamsarlığa kapılma ilk seferde olacağının garantisi yoktu zaten üstelik tüp bile ilkinde olmayabiliyorken sen en kolay aşamada hemen indirdin yelkenleri bitanem...biliyorsun bu veletler vakitleri gelmeden teşrif etmiyorlar...sen akışına bırak bi süre dediğin gibi...biz buralardayız canın ne zaman isterse söyle eklerim balım...Üzme kendini Allaha şükret bol bol şimdi olmadıysa vardır bi sebebi...yarın olacaksa da hayırlısı öyledir...Sen umudunu kaybetme yeter canımın içi
İkinizi de kocaman kocamn öpüyorum hatun...oohhh keyfe bak sıpanın anasının koynundaRabbim nazarlardan saklasın sizi Yılların yorgunluğu şimdi onun tek bakışıyla bitti dimi hatun Allahım hep böyle güzel anlar yaşatsın Doğumun çok zor olmamış ne güzel darısı bizlere olsun
kuzum ben doğal aldım derken bunlardan bahsetmiyordum...teyzemin iş yerinin orda bikaç teyze dükkan açmış kendi yaptıklarını satıyorlarmış köylerinden getirip...ordan almıştım bi kavanoz...sonra zaten ben ankaraya gittim eşim nasıl yedi bilmiyorum ama çok sever zaten bu tarz şeyler ve tahminen tahine katıp kahvaltıda akşam yemek yerken mutlaka yemiştir... senin aldığında doğalsa sorun yok bacım istediği gibi yesin ama hergün yedir bence...bi de bol meyve yesin...bizimki tabak tabak yer meyveyiocağa kadar inşallah faydası dokunur kuzum...anacım milyonların hepsine de faydası olsun demiyoz ki zati birine bile dokunsun faydası yeter o koşar gider yumuşa
Normalinde normalini yapmışsın maşallah canım size ben epidural istiyorum. Fakat şu sancıları anlayamamaktan korkuyorum belim çok ağrıyor artık, adet sancısı gibi sancılarım var fakat doğum sancısı daha farklı herhalde. Bende takipteyim hergün ilk bebekler gününü dolduruyormuş sanırım o yüzden bu haftada biraz rahatım. Herhalde önümüzdeki hafta gelecek meleğim.
Normalinde normalini yapmışsın maşallah canım size ben epidural istiyorum. Fakat şu sancıları anlayamamaktan korkuyorum belim çok ağrıyor artık, adet sancısı gibi sancılarım var fakat doğum sancısı daha farklı herhalde. Bende takipteyim hergün ilk bebekler gününü dolduruyormuş sanırım o yüzden bu haftada biraz rahatım. Herhalde önümüzdeki hafta gelecek meleğim.
Benim şekerpareme zorla meme vermeye çalışıyorum. Çok şükür sütüm çok ama bir tutsa ah bir tutsa...İnşallah bekliyoruz ama daha 37+5 bu gidişle 40i beklicez sanırım hayirlisiyla gelsin senin şekerparen nasıl ::)
Uyy yerim brn onuya... Sezeryanda ben bişey anlamadımki ağrılarımdan. Bir doğum hikayem bile yok bu yüzdenGelelim hikayemize :) bebisimiz icin iki doktor da bayramin birinci günü grlir demisti ve tam kanala inmemisti ama sizden aldigim cesaretle doğum aninda inecek bebisim dedim ve buna sartlandirdim kendimi. Cuma gecesi saat 01.10 gibi kahverengi akıntım geldi esime söyledim bebis geliyor galiba bizimki de gelsin madem askim dedi uyuyakaldi :-/ anlamadi zaar :)) yatagimin nevresimini serecektim sabah onu degistirdim bi makine camasir yikadim ütü yaptim evi topladim yattık. Sabah 7 gibi bi 45 dk kadar 8 dakika arali sancım oldu eşimi kaldırdım kahvaltı hazırla aç olmayayım doğum zor olurmus dedim. Evi toparladım 10.45de hastaneye gittik 11.30da randevum vardı hemsireyi buldum benim randevum vardi ama nişanım geldi dedim. Hemen giris yap gel dedi. 1cm açıklık var yolun çok başında dedi. Ama eli kulağında haberin olsun en gec pazartesi doğum olur dedi. Ya dedim boşuna mı heveslendim simdi.Evin yakinsa git 5dk düşerse sancin gel dedi. Paşa paşa döndük. Hafif hafif sancilar basladi 8dk9dk arayla. Ve nedense de bir üsüme.Sonra 6dk ya düştü yemek yiyelim gidelim dedik. O ara 3dkya düştü hastahaneye gittik. Saat 17. Nstye baglandik sancilar düzenli ama az çıktı aciklik 1cm saat 18.30. Ebe 4-5 saati de bulur sabahi da ona göre hazirlikli olun da beklemeyin de dedi. Islemler yapilmaya baslandi önlük giyildi bilgiler alınıyor falan yalnız dedim suyum geldi benim emin misin dedi evet dedim tekrar bakildi açıklık 2 cm. Saat 20.30 tekrar bakıldı 3cm alındık sancı odasına eşimle beraber. Yürü daha çabuk açılır dedi ayrica yemek su yasaklandi ne olur ne olmaz diye serum baglandi yürüdük biraz yirtindim ebe geldi ama dedi sakin ol dedim cok artti baski tekrar bakildi 5cm yalnız cok güzel gidiyor biliyor musun dedi lavman yapildi ki korkulacak cekinilecek birsey degil yapti gitti. Yine yürüyüş ve deli gibi gelen oturup ikinma hissi ile bi çığlık ebe yine karşımda ama bebek strese girer yapma oyle dedi dedim bebek geliyo. Bakildi tekrar 7cm saat 23.30 hadi ablacim dedi bi bakalım gelecek mi gittik dogumhaneye. Eşim garibim bakiyor pesimden tabi. Ikinma hissi gelince ikin dedi peki dedim iki kere ikindim serdar hocayi cagirin dedi ebe bi hareketlenme oldu damar yolum sabitlendi maske takıldı nolur dedim sezeryana alin sıkıstiysa dogmuyorsa birsey olmasin ona dedim sen ikin sakin bırakma dedi meger bebek geliyomus telase ondanmis :) ben catalda gerildigimi hissedince bacaklarimi tuttum cektim kendimden gecene kadar ikindim gri pembe bi tospik ve bir ciyaklama bende bi saskinlik :) benim dikisler halledilirken bebegimiz yikandi getirildi kocaman bakan gozlerle :) koynuma yatirdilar ve hala koyun koyunayiz :) mevlam herkese hayırlı dogum ve evlat nasip etsin inşallah :)Eki Görüntüle 1638278
Benim şekerpareme zorla meme vermeye çalışıyorum. Çok şükür sütüm çok ama bir tutsa ah bir tutsa...
Canım doğum yapacağım hastane özel izmir çınarlı hastanesi en iyi anestezi ekibinin bulunduğu hastane o nedenle güveniyorum ama değindiğin konu çok önemli. Bakalım ben nasıl bir doğum yaşayacağım...Canım benden sana nacizane tavsiye epiduralli istiyorsan muhakkak anestezi doktorunun daha önce normal doğumda anestezi uygulayip uygulamadigini öğren eğer bu işlemi sıklıkla yapamadiysa hiç deneme ve de rahim açıklığı 4-5 cm iken yaptır ben sancilara dayanamayinca yaptirdim igne yapıldıktan 15 dk sonra doguma girdim ve anestezi uzmanı ilacın %80ini vermişti bana sancı falan kesinlikle hissetmedim belden altim tamamen hissizdi ve dogumum zor oldu çünkü ikinamadim ebenin gücüyle doğdu oğlum. Ama anestezi uzmanı normal doğumda tecrübeliyse ve de doğru zamanda yaptirirsan eminim rahat olacaktır
Benim oluyor canım magvital verdi dr günde 2 kez boleBole bebek tek bir tarafa. Toplaniyo gibi kasiga doğru ağrı yapiyo dediğimde dr kasılma dedibverdi canım hareketleri sert oglusun desene senin karnına mi ağrı yapio ? Biz kp kv geldik canım pek ondan giremiyorum ama sen Bisi olursa yaz gece uyumadan bakarım...Canim nasılsın pek yazmıyoruz bu aralar bayram telaşında herkes heralde :)
Canim senin de kasilmalarin oluyo mu bu haftada olurmuş yazıyo da ara ara böyle şanlı bebek içerde takla atiyo ve ben hissediyorum ama hafif acı veriyo bana kasılma dediğiniz bu mu acaba hıc olmadi da bende bu zamana kadar. .
Amin inşallah öyle çok istiyorum ki normal kolay doğum Allahım nasip etsin inşallah:) tahmin edebiliyorum hihiç bırakma zaten hep kokla hamilelikte güzel sıkıntılar olsada ben hamileliği cok sevdim:)Melek kuzum bunlar :) birakamiyorum ki hamileliği baska dogumu bambaska :) Allah sana da kolay dogum versin İnşallah :)
Tahin üzerindeki yağ meme ucu yarasına ii geliomus denesene tatlimOlsun tatlim bende fursat buldukca bakiniyorum e ancak :) bugün pompa aldırdım esime sagdim verdim biraz da sürdüm yoksa yarayi birak yarilacakti ben anlamadim onu meger kuruymus benim kahve yerim şükür iyi geldi de emiyoruz solu sagin azcik daha yolu var :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?