Beraber Anne Olma Yolunda

Ay gözlerim doldu okurken kendi dogunum geldi gözümün önüne. Allah im kucağında koysun hayırlı bir evlat olsun canim
Amin canim hepimizinkini :) hamileyken o kadar anlamıyormussun kucagina verince asil anlaşılıyormus o mucize :)

Amin inşallah :) benim birsey olur mu bebeğime korkum dışında düşününce rahatti aslinda :) uyuyamiyorum ki inan hep bakmak istiyorum şu dikisler gitsin hele o zaman daha rahat kosarim pesine ama olsun değer :) gündüz uyuyorum alıyorum yanima oh mis :)

Maşallah çok çok güzel allahım sizi birbirinizden ayirmasinnn oyy oyy darısı başıma keşke böyle olsa
Amiiin :) geldi gelecek tatlim bebisin senin de ne kaldı surada sev karnindayken bol bol oradaki tadi ayri :) koklaya koklaya öpüp duruyorum dogunca da apayrı gerçi :)

Canim benim kurtulmssun gozun aydin ben anca yazabildim .. Rabbim anali babali buyutsun o gogus acisi bende de var ama zamanla geciyo ilk aci kalmiyo anne sutiyle masaj yap benm o azaltti aciyi
Olsun tatlim bende fursat buldukca bakiniyorum e ancak :) bugün pompa aldırdım esime sagdim verdim biraz da sürdüm yoksa yarayi birak yarilacakti ben anlamadim onu meger kuruymus benim kahve yerim şükür iyi geldi de emiyoruz solu sagin azcik daha yolu var :-/

Canim kacinci gun yumurtladigini asagi yukari bilirsin ona bir iki gun kala hem incir hem havuc kaynat ic bi uc dort gun ic havucu da .. Havucu bikac parcaya bol iki su bardagi suyu kaynat havuclari at on dk da ole dursun ilit ic kuzum
A afrodit26 canim tesekkurler tarif icin tipki dedigin gibi yaptim dun ve bugun incirle birlikte havucta kattim bayrama gidecegimiz icin devam edemiycem toplamda 3 gun incir 2 gun incir+havuc 5 gun yaptim: hsg de cekildim sebep olsun insallah

Bizde seni öpüyoruzz :)) az once biraktim yanagi iz olmasin diye yine tam olarak oradaydi bugün diyorum 3 yil mi oldu gerçekten seni bekleyeli o kadar sıkıntıyi cektim mi? Inan gerçekten siliniyor ki Rabbim tüm bekleyenlere nasip etsin size daha da kolay dogumlar nasip etsin :)

Canim nasıl rahat olabilirim diyorsan öyle yap tabi inan ki en önemlisi o durumda kendini rahat hissetmen evet ben bunu yapabilirim demen. Bir de geleceği zaman geliyorum anneee diye diye geliyor o sancı merak etme :) inşallah güzel ve gerçekten hazir hissettigin an gelsin minik :)

Canım benden sana nacizane tavsiye epiduralli istiyorsan muhakkak anestezi doktorunun daha önce normal doğumda anestezi uygulayip uygulamadigini öğren eğer bu işlemi sıklıkla yapamadiysa hiç deneme ve de rahim açıklığı 4-5 cm iken yaptır ben sancilara dayanamayinca yaptirdim igne yapıldıktan 15 dk sonra doguma girdim ve anestezi uzmanı ilacın %80ini vermişti bana sancı falan kesinlikle hissetmedim belden altim tamamen hissizdi ve dogumum zor oldu çünkü ikinamadim ebenin gücüyle doğdu oğlum. Ama anestezi uzmanı normal doğumda tecrübeliyse ve de doğru zamanda yaptirirsan eminim rahat olacaktır

İnşallah bekliyoruz ama daha 37+5 bu gidişle 40i beklicez sanırım hayirlisiyla gelsin senin şekerparen nasıl ::)
Benim şekerpareme zorla meme vermeye çalışıyorum. Çok şükür sütüm çok ama bir tutsa ah bir tutsa...

Uyy yerim brn onuya... Sezeryanda ben bişey anlamadımki ağrılarımdan. Bir doğum hikayem bile yok bu yüzden

bebeem canim arkadasim annelik ne de guzel yakismis sana ne de guzel anlatmissin hikayeni Allah yavrunu hiç koynundan ayırmasın hayirli evlat eylesin insaĺlah

Benim şekerpareme zorla meme vermeye çalışıyorum. Çok şükür sütüm çok ama bir tutsa ah bir tutsa...

Meme herkeste bi sorun oluştursada halloluyor maşallah sütün varmış çok şükür yinede Yemene dikkat et bol su iç tutar annesi çok küçük bi kere öğrendi mi daha birakmaz:)

Canım doğum yapacağım hastane özel izmir çınarlı hastanesi en iyi anestezi ekibinin bulunduğu hastane o nedenle güveniyorum ama değindiğin konu çok önemli. Bakalım ben nasıl bir doğum yaşayacağım...

Benim oluyor canım magvital verdi dr günde 2 kez boleBole bebek tek bir tarafa. Toplaniyo gibi kasiga doğru ağrı yapiyo dediğimde dr kasılma dedibverdi canım hareketleri sert oglusun desene senin karnına mi ağrı yapio ? Biz kp kv geldik canım pek ondan giremiyorum ama sen Bisi olursa yaz gece uyumadan bakarım...

Melek kuzum bunlar :) birakamiyorum ki hamileliği baska dogumu bambaska :) Allah sana da kolay dogum versin İnşallah :)
Amin inşallah öyle çok istiyorum ki normal kolay doğum Allahım nasip etsin inşallah:) tahmin edebiliyorum hihiç bırakma zaten hep kokla hamilelikte güzel sıkıntılar olsada ben hamileliği cok sevdim:)

Tahin üzerindeki yağ meme ucu yarasına ii geliomus denesene tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…