Sağol cnm Allah razıolsun Allah isteyen gerkesin kucağını boş bırakmasın inşaallahCanım çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. ben bayağı uzak kaldım konulardan inşallah sonrasında hayırlısıyla mucizene kavuşursun
Maşallah az kalmış canim bebislere kavusmana hiç korkma ne güzel doğar doğmaz göreceksin kuzularini bende genel anestezi istemiyorum sagsalim dogsunlar inşallahslm kızlar internt paketm bittiğinden giremiyom fazla bnm bebiiklerin gelmesine 10 gün kaldı. dr epidural sezeryn yapıck bn biras korkouyorm epiduraldn inş beklediğimdn kolay gecer
Amin canım benim :)Sağol cnm Allah razıolsun Allah isteyen gerkesin kucağını boş bırakmasın inşaallah
Bence de uyuyabiliyorken uyuyunUykusuz bir gecenin sabahindan hepinize Günaydın kızlar :) bol bol uyuyun :)
Benim çok şükür uyku sorunum yok ya:)) oturur pozisyonda uyuduğum için belki deBence de uyuyabiliyorken uyuyun
Hepinizden Allah Razıolsun kızlar.Ameliyatım iyi geçti taşı idrar kanalında lazerle kırıp çıkarttılar bir ay önce yerştirdikleri sitent i de çıkartıp yenisini takmışlar 2 hafta yeni stentle yaşıycam sonra onuda narkozla çıkartcaklar benden onun dışında ağrılarım azda olsa devamediyo bunada şükür.Herhangi bir komplikasyon olmaz inşaallah.Wc ihtiyacında ağrım şiddetleniyo ama sonrasında geçiyo stent çıkınca o sıkıntıda gitmiş olr inşaallah.Hepinizi seviyorum @Rüya hayal i merek ettim bugün testini yeniliycekti inşaallah mucizesi devam eder 9 ay sonra kucağına alır.
canım ne iğnesi vuruluyorsun ??
Benim fiziksel olarak engel olmuyor gayet rahatım da hormonlarla mi ilgili artık neyse uyku tutmuyor bir türlüBenim çok şükür uyku sorunum yok ya:)) oturur pozisyonda uyuduğum için belki de
Yok kiz nerdee. Saga dön yok sola dön yok bir türlü dalamiyorum gündüz uykum geldi mi vurup kafayi uyuyorum ne kadar uyusam kar :)Benim çok şükür uyku sorunum yok ya:)) oturur pozisyonda uyuduğum için belki de
Biraz once yine verdim kan canim.evet ayni hastanede yaptiriyorum.Allahin taktiri demekki zamani degilmis yine.2saate sonuc cikar. Sende dikkat et canim aman yorma cok kendini.Dün pikniğe gittik çok yoruldum akşam da çay içmeye arkadaşlar vardı agridan uyuyamadim beden kaldırmıyor artıksağdan sola donemedim. Şimdi biraz daha iyiyim. Senin değerinin düşmesine üzüldüm canim bugün yaptıracak mısın test tekrar? Aynı yerde mi yaptiriyorsun testleri?
Canim hala kanama yok .kan verdim simdi 2saate cikar ama umidim yok dusen deger yukselmez bir dahaGünaydın hatunlaar :) sabah kahvaltı yapıp sonra kusmamak için hareketsiz yatarken su forum olmasa napardim acaba, iyiki varsiniz canlar
hyb77 geçmiş olsun canım hemen toparlanirsin inşallah.@ruya hayal nasılsın canım? Var mi gelen giden birşeyler yoksa test yaptır bidaha
Canim hic duymadim ama ikinci gebelikde kimyasal sanirim bende.dr um klomene baglamadi hic.Allah razı olsun canım inşallah.. sen bugün tekrar teste gideceksin sanırım inşallah değerin yükselmiştir dualarım seninle. Eşimin dr kuzeni var klomen kullananlarda ikiz ve düşük tehlikesi yüksek demiş senin dr bişey dedi mi bu konuda düşük riski yüksek mi
Sagol canim benim evet yine de sukrediyorum hamile kalabildigime elbet biri tutacaktir.yok zaten tup yaptirmam hemen.bencede cok erken.ozelde bir dr daha var kendi dr um haricinde ona da gittigimde bu ayda olmazsa rahim filmi o da olmadi asilama demisti ve ben bu ayda gebe kaldim .her dr farkli seyler soyluyor.ortak paydada bulusturacagim tum onerileri artik.çok şükür kii hamile kalıyorsun canım benim demekki eşinde problem yok yada senin yumurtaarda sıkıntı yok.sırf bu bile seni rahatlatlamı.bende kimyasal geçirdim inan ki üzülmedim rahatladım.hatta burda ki bir çok kişi de kaygılı sirrieyvan aklıma gelenler sadece.tabi sen yine tedbirli ol yapılması gereken testlerini yap.birde başka bir doktora da görün.yani iki kimyasalla hadi tüp bebek demesi bana pek sağlıklı gelmedi.
Yaptirdim canim testi iki saate cikar.ben umitli degilim dusmesini bekliyorum tamemen kanama baslasa da bende yeni duzenimi bilsem diyorum.Hepinizden Allah Razıolsun kızlar.Ameliyatım iyi geçti taşı idrar kanalında lazerle kırıp çıkarttılar bir ay önce yerştirdikleri sitent i de çıkartıp yenisini takmışlar 2 hafta yeni stentle yaşıycam sonra onuda narkozla çıkartcaklar benden onun dışında ağrılarım azda olsa devamediyo bunada şükür.Herhangi bir komplikasyon olmaz inşaallah.Wc ihtiyacında ağrım şiddetleniyo ama sonrasında geçiyo stent çıkınca o sıkıntıda gitmiş olr inşaallah.Hepinizi seviyorum @Rüya hayal i merek ettim bugün testini yeniliycekti inşaallah mucizesi devam eder 9 ay sonra kucağına alır.
Allah razi olsun canim benim.Rabbim buyuk elbet bizde o guzel gunleri goruruz beraber.Siyah00 canım duygularımı kelimelerede dökmem....senin bunları okuman şimdi sana ne yazsam boş gibi geldi birden rabbim hakkında hayırlısı neyse sana onu nasip etsin ...o güzel yüreğine temiz kalbine göre versin herşeyi.....inşallah tuttunur bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın .....kendini üzme sen güçlü olki bebeğin sana tutunabilsin öpüyorum kocaman allaha emanet olun ikinizde
inşallah canım inşallahAllah razi olsun canim benim.Rabbim buyuk elbet bizde o guzel gunleri goruruz beraber.
Sonucunu merakla bekliyorum canim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin allahtan ümit kesilmez dualarım seninleBiraz once yine verdim kan canim.evet ayni hastanede yaptiriyorum.Allahin taktiri demekki zamani degilmis yine.2saate sonuc cikar. Sende dikkat et canim aman yorma cok kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?