Beraber Anne Olma Yolunda

Canım çok geçmiş olsun ameliyat olmuşsun. ben bayağı uzak kaldım konulardan inşallah sonrasında hayırlısıyla mucizene kavuşursun
Sağol cnm Allah razıolsun Allah isteyen gerkesin kucağını boş bırakmasın inşaallah

slm kızlar internt paketm bittiğinden giremiyom fazla bnm bebiiklerin gelmesine 10 gün kaldı. dr epidural sezeryn yapıck bn biras korkouyorm epiduraldn inş beklediğimdn kolay gecer
Maşallah az kalmış canim bebislere kavusmana hiç korkma ne güzel doğar doğmaz göreceksin kuzularini bende genel anestezi istemiyorum sagsalim dogsunlar inşallah

geçmiş gitmiş olsun canım lazerle kurtulmana sevindim inşallah stend çıkınca tamamen kurtulursun

Günaydın kızlar. Kontrole 10 gün kaldı. Sabırsızlanıyorum ve merak ediyorum. Bugün son iğnemi vurulcam bak
canım ne iğnesi vuruluyorsun ??

Ya maysu benşm rahim ağzı yarım cm kısalmış. Bi de kasılmalarım oluyo onun için haftada 1proluton iğne oldum. Bakalım toparladık mı bebek yukarı çıktı mı biraz

Mogami @KAYGILI @betiboop lulus_k canlarım allah razı olsun sizlerden insanı deşarj ediyorsunuz cok sağolun valla yazdıklarınızı okudum kendimi böle umut yükleyince adet olunca daha cok üzülüyorum ama beticim fındıktan sonra ekim gibi ilk aşılamayla başlayacam bu işe ailelerden gizli kapaklı 2 kez aşılama deneriz olmadı artık herkes öğrenir tüp bebek yaptırırz malum biraz sıkıntılı sürec bu yumurta toplama işi falan sonrası aileler henüz cocuk denediğimizi bilmeden tüp bebek olayı nasıl acıklanır bilemiyorum ama inşallah hiç birine gerek kalmaz Lulus ben galiba yarı yomralıyım ....mogişimm....kaygılım...betimm seviliyorsunuz iyiki varsınız bu süreçte en yakın akrabalarımdan arkadaşlarımdan bana daha yakınsınız sağolun...allahım hayırlısıla sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ....aminnnn

Siyah00 canım duygularımı kelimelerede dökmem....senin bunları okuman şimdi sana ne yazsam boş gibi geldi birden rabbim hakkında hayırlısı neyse sana onu nasip etsin ...o güzel yüreğine temiz kalbine göre versin herşeyi.....inşallah tuttunur bebeğin inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın .....kendini üzme sen güçlü olki bebeğin sana tutunabilsin öpüyorum kocaman allaha emanet olun ikinizde

Biraz once yine verdim kan canim.evet ayni hastanede yaptiriyorum.Allahin taktiri demekki zamani degilmis yine.2saate sonuc cikar. Sende dikkat et canim aman yorma cok kendini.

Mogami canım madem listede boş kalabalık yapmıycamı düşünüyorsunuz boş yere yorulcan ismimi yazarken ama 16. deneme galiba bat da sanırsam 10 Ağustos Zafer bayramı

Canim hala kanama yok .kan verdim simdi 2saate cikar ama umidim yok dusen deger yukselmez bir daha ruhende karisik bir haldeyim ikinci kimyasal elbet vardir bir hayir bundada diyip kendimi motive ediyorum canim

Canim hic duymadim ama ikinci gebelikde kimyasal sanirim bende.dr um klomene baglamadi hic.

Sagol canim benim evet yine de sukrediyorum hamile kalabildigime elbet biri tutacaktir.yok zaten tup yaptirmam hemen.bencede cok erken.ozelde bir dr daha var kendi dr um haricinde ona da gittigimde bu ayda olmazsa rahim filmi o da olmadi asilama demisti ve ben bu ayda gebe kaldim .her dr farkli seyler soyluyor.ortak paydada bulusturacagim tum onerileri artik.

Yaptirdim canim testi iki saate cikar.ben umitli degilim dusmesini bekliyorum tamemen kanama baslasa da bende yeni duzenimi bilsem diyorum.

Allah razi olsun canim benim.Rabbim buyuk elbet bizde o guzel gunleri goruruz beraber.

Biraz once yine verdim kan canim.evet ayni hastanede yaptiriyorum.Allahin taktiri demekki zamani degilmis yine.2saate sonuc cikar. Sende dikkat et canim aman yorma cok kendini.
Sonucunu merakla bekliyorum canim rabbim hakkında hayırlısı ne ise onu versin allahtan ümit kesilmez dualarım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…