Bende merakla bekliyorum canım. Sürekli girip bakıyorum senden haber var mı diye. Hakkında ne hayirliysa öyle olsun canım. Rabbim en hayırlı ve en tez zamanda bu güzel duyguyu tattirsin inşallah.Allah razi olsun canim benim.Rabbim buyuk elbet bizde o guzel gunleri goruruz beraber.
Canım sonucun böyle çıkacağı içime doguyordu inan cok sevindim sağlıkla tutunsun bebeğin sana inşallahCanlarım kan sonucum cikmis.degerimin 20 lere duşmesini beklerken degerim 83.51 cikti. Cok sasirdim.dr umu aradim gebelik devam ediyor ve yukselme var bu kimyasal olmadigini gosterir dedi.keseyi gorene kadar rahat edemeyiz dedi.persembe yada carsamba tekrar betaya baktirip muayeneye geliyorsun dedi. Sansim hala var mi dedim %50 diyebilir miyiz dedim %51diyelim dedi. Gec tutunma olmus olabilir gec yum olmus olabilir dedi. Kizlar bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ama cok sasirdim ben.ne olur dualarinizi eksik etmeyin.son adet 16 hazirandi.dedim gecikmen 2gun sayiyoruz dedi.27 gunluk adet dongusunu saymiyor 30gun sayiyor.hemen sizinle paylasmak istedim.iyiki varsiniz kizlar.dualarinizi hissediyorum Allah razi olsun.durum belki degismeyecek ama yinede yukselme olmasi insani umitlendiriyor tabi.
İnşaallah canım ama bugün kontrole gittim idrar testimde intahap çıktı zaten anlamıştım sürekli çişime sıkışmış gibi hisle wc ye gidiyodum bişi yoktu meger intihap varmış.Hemen antibiyotik ve ağrı kesici yazdılar başladım kullanmaya.Hayırlısıyla ilerlemeden atlatanilseydim bu sıkıntılarımı.geçmiş gitmiş olsun canım lazerle kurtulmana sevindim inşallah stend çıkınca tamamen kurtulursun
Canim benimmm çok sevindim inşallah inşallah bebeğin mucizen sana sımsıkı tutunur. Dualardasin hepCanlarım kan sonucum cikmis.degerimin 20 lere duşmesini beklerken degerim 83.51 cikti. Cok sasirdim.dr umu aradim gebelik devam ediyor ve yukselme var bu kimyasal olmadigini gosterir dedi.keseyi gorene kadar rahat edemeyiz dedi.persembe yada carsamba tekrar betaya baktirip muayeneye geliyorsun dedi. Sansim hala var mi dedim %50 diyebilir miyiz dedim %51diyelim dedi. Gec tutunma olmus olabilir gec yum olmus olabilir dedi. Kizlar bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ama cok sasirdim ben.ne olur dualarinizi eksik etmeyin.son adet 16 hazirandi.dedim gecikmen 2gun sayiyoruz dedi.27 gunluk adet dongusunu saymiyor 30gun sayiyor.hemen sizinle paylasmak istedim.iyiki varsiniz kizlar.dualarinizi hissediyorum Allah razi olsun.durum belki degismeyecek ama yinede yukselme olmasi insani umitlendiriyor tabi.
Canim karnından ki vuruldun. Benim de morariyordu ama bu kadar geniş olmuyordu ama yine de fındık kadar morarma oluyordu. Hatta bazen mercimek kadar kızarıklık oluyor. Seninki de normaldir herhaldeEki Görüntüle 1586369 igne vurulan kizlar boyle morardi benm sizinde oldu mu dr sordm norml dedi
Canim bebeğin hayırlı olsun. Normal mi oldu doğumun. Doktor bana bebek donmus dedi beni de bir korku bastıKızlar nasılsınız ben pek fırsat bulamıyorum yazmaya malum bebek geldi eve durumu iyi görünüyor ama ben hiç iyi değilim 10 gün oldu doğum yapalım halen popomun üstüne oturamıyorum o kadar çok ağrım vardı anlatamam sabahlara kadar ağlıyorum bazen doktor makatta çatlama olmuş bu yüzden bu ağrılar dedi ama ne zaman geçecek ömrümden ömür gitti vallah bir daha normal doğum mu asla memnun kalan vardır belki normal doğumdan ama bana hiç mi hiç yaramadı
Normal doğumdan bende çok korkuyorumCanim bebeğin hayırlı olsun. Normal mi oldu doğumun. Doktor bana bebek donmus dedi beni de bir korku bastı
Canim cok sevindim insallah saglikli bi gebelik olacak bu bak dr da umutlu konusmus dua edicem senin icinCanlarım kan sonucum cikmis.degerimin 20 lere duşmesini beklerken degerim 83.51 cikti. Cok sasirdim.dr umu aradim gebelik devam ediyor ve yukselme var bu kimyasal olmadigini gosterir dedi.keseyi gorene kadar rahat edemeyiz dedi.persembe yada carsamba tekrar betaya baktirip muayeneye geliyorsun dedi. Sansim hala var mi dedim %50 diyebilir miyiz dedim %51diyelim dedi. Gec tutunma olmus olabilir gec yum olmus olabilir dedi. Kizlar bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ama cok sasirdim ben.ne olur dualarinizi eksik etmeyin.son adet 16 hazirandi.dedim gecikmen 2gun sayiyoruz dedi.27 gunluk adet dongusunu saymiyor 30gun sayiyor.hemen sizinle paylasmak istedim.iyiki varsiniz kizlar.dualarinizi hissediyorum Allah razi olsun.durum belki degismeyecek ama yinede yukselme olmasi insani umitlendiriyor tabi.
Cnm iyneyi yaptıktan sonra 15-20 dakka kadar o bölgeye parmagınla bastırki derinin altına kan sızmasın.benim kızkardeşimde kan versin morarır böyle doktor öyle söylemişti ona.Eki Görüntüle 1586369 igne vurulan kizlar boyle morardi benm sizinde oldu mu dr sordm norml dedi
İnşaallah canım ama bugün kontrole gittim idrar testimde intahap çıktı zaten anlamıştım sürekli çişime sıkışmış gibi hisle wc ye gidiyodum bişi yoktu meger intihap varmış.Hemen antibiyotik ve ağrı kesici yazdılar başladım kullanmaya.Hayırlısıyla ilerlemeden atlatanilseydim bu sıkıntılarımı.
Canlarım kan sonucum cikmis.degerimin 20 lere duşmesini beklerken degerim 83.51 cikti. Cok sasirdim.dr umu aradim gebelik devam ediyor ve yukselme var bu kimyasal olmadigini gosterir dedi.keseyi gorene kadar rahat edemeyiz dedi.persembe yada carsamba tekrar betaya baktirip muayeneye geliyorsun dedi. Sansim hala var mi dedim %50 diyebilir miyiz dedim %51diyelim dedi. Gec tutunma olmus olabilir gec yum olmus olabilir dedi. Kizlar bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ama cok sasirdim ben.ne olur dualarinizi eksik etmeyin.son adet 16 hazirandi.dedim gecikmen 2gun sayiyoruz dedi.27 gunluk adet dongusunu saymiyor 30gun sayiyor.hemen sizinle paylasmak istedim.iyiki varsiniz kizlar.dualarinizi hissediyorum Allah razi olsun.durum belki degismeyecek ama yinede yukselme olmasi insani umitlendiriyor tabi.
Canlarım kan sonucum cikmis.degerimin 20 lere duşmesini beklerken degerim 83.51 cikti. Cok sasirdim.dr umu aradim gebelik devam ediyor ve yukselme var bu kimyasal olmadigini gosterir dedi.keseyi gorene kadar rahat edemeyiz dedi.persembe yada carsamba tekrar betaya baktirip muayeneye geliyorsun dedi. Sansim hala var mi dedim %50 diyebilir miyiz dedim %51diyelim dedi. Gec tutunma olmus olabilir gec yum olmus olabilir dedi. Kizlar bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ama cok sasirdim ben.ne olur dualarinizi eksik etmeyin.son adet 16 hazirandi.dedim gecikmen 2gun sayiyoruz dedi.27 gunluk adet dongusunu saymiyor 30gun sayiyor.hemen sizinle paylasmak istedim.iyiki varsiniz kizlar.dualarinizi hissediyorum Allah razi olsun.durum belki degismeyecek ama yinede yukselme olmasi insani umitlendiriyor tabi.
Sen de sevılıyosun canım ınanıyorum sen de paylasacaksın bulantılarını benegıne aldıklarını ınsallah :) aıleyı falan dusunme sımdıden hatta hıc dısunme kafanı rahat bırak fındıkları hallet gel :)Mogami @KAYGILI @betiboop lulus_k canlarım allah razı olsun sizlerden insanı deşarj ediyorsunuz cok sağolun valla yazdıklarınızı okudum kendimi böle umut yükleyince adet olunca daha cok üzülüyorum ama beticim fındıktan sonra ekim gibi ilk aşılamayla başlayacam bu işe ailelerden gizli kapaklı 2 kez aşılama deneriz olmadı artık herkes öğrenir tüp bebek yaptırırz malum biraz sıkıntılı sürec bu yumurta toplama işi falan sonrası aileler henüz cocuk denediğimizi bilmeden tüp bebek olayı nasıl acıklanır bilemiyorum ama inşallah hiç birine gerek kalmaz Lulus ben galiba yarı yomralıyım ....mogişimm....kaygılım...betimm seviliyorsunuz iyiki varsınız bu süreçte en yakın akrabalarımdan arkadaşlarımdan bana daha yakınsınız sağolun...allahım hayırlısıla sağlıklı bir şekilde bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin ....aminnnn
Canım cok sevındım yaa allah buyuk o kadar guzel karsıladın kı degerın dusuk cıkınca allah ufak bı sınadı sankı senı Bu sonuc da mukafatı olur ınsallah sabrının ve sukrununKizlar hepinize tek tek tesekkur ederim Allah razi olsun.umitlenmek istemiyorum fazla ama en azindan icimde bir tutunma mucadelesi var bunu bilmek de guzel.bundan sonra tutunur ya da tutunmaz hepsi Allahin taktiri ne gelirse ondan baśım üstüne.dualarda oldugumu bilmek hissetmek ayrı bir guzel.insallah daha guzel haberler vermek nasip olur
Canım sen de kontrolden ıyı haberle gelırsın ınsallah dugun krızını atlatabıldınız mı gıtmıyosun degıl mıCNm ttebrik ederim dua etmiştim sana içime de doğmuştu biliyo musun? İnş sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?