Canım zaman gecmıs amelıyatını olmussun bıle cok gecmıs olsun bundan sonrası sıfa ıle gecsın ınsallahCnm iyneyi yaptıktan sonra 15-20 dakka kadar o bölgeye parmagınla bastırki derinin altına kan sızmasın.benim kızkardeşimde kan versin morarır böyle doktor öyle söylemişti ona.
Allah razi olsun canim insallah.CNm ttebrik ederim dua etmiştim sana içime de doğmuştu biliyo musun? İnş sağlıkla devam eder ve sağlıkla kucağına alırsın :)
İnsallah canimmm.bekleyip gorecegim artik sonucu.belki sonuc saglikli olmayacak yine ama en azindan dusen sonucun ardindan artan degerle bana bir umut verdi RabbimCanım cok sevındım yaa allah buyuk o kadar guzel karsıladın kı degerın dusuk cıkınca allah ufak bı sınadı sankı senı Bu sonuc da mukafatı olur ınsallah sabrının ve sukrunun
İnsallah canim :)
Oda Arkadaşım Türk yaşlı bir teyzeydi ameliyatın ikinci günü benden sondayı çıkarttılar bende ameliyat önlügünü çıkarttım pijama takımımı giydim dolaşmaya başladım diye kadın başladı ikide bir ayaklandın iyileştin demeye başladı.eve gelince eşimede dedim o kadının bana nazarı degecek bak gör dedim yok yav çok abartıuorsun dedi.bugünde benim dediğim çıktı dedim hala inanmıuo nazara.renkli gözlülerin nazarı çok degiyo diyorum.Üzüldüm canım ya. . Bi kurşun döken birilerini bulabilsen oralarda nazara falan geliyorsun besbelli bu kadar üst üste her şey. . Allah dermansiz dert vermesin tabi ama inşallah bir an evvel kurtulursun.. geçmiş olsun tekrar
Evet cnm ameliyatımı cuma günü oldum ama dün ve bugün ağrılı geçti doktor test yaptı intihap var dedi.Antibiyotik ve ağrıkesiciye talim yine.Allah sonumu hayıretsin inşaallahCanım zaman gecmıs amelıyatını olmussun bıle cok gecmıs olsun bundan sonrası sıfa ıle gecsın ınsallah
Canım seni merakediyodum sonucun güzel çıkmış ikiye katlama başlamış dahada katlıycak inşaallah inan bir umut hala vardı içimde farkettiysen sana umutsuz bişey yazmadım.umutlarımızın gerçek olması diliyorum allahımdan.İnsallah canim :)
Oda Arkadaşım Türk yaşlı bir teyzeydi ameliyatın ikinci günü benden sondayı çıkarttılar bende ameliyat önlügünü çıkarttım pijama takımımı giydim dolaşmaya başladım diye kadın başladı ikide bir ayaklandın iyileştin demeye başladı.eve gelince eşimede dedim o kadının bana nazarı degecek bak gör dedim yok yav çok abartıuorsun dedi.bugünde benim dediğim çıktı dedim hala inanmıuo nazara.renkli gözlülerin nazarı çok degiyo diyorum.
Canim bebeğin hayırlı olsun. Normal mi oldu doğumun. Doktor bana bebek donmus dedi beni de bir korku bastı
Sagol canim benim ins boyle devam eder. Sende biran once iyilesirsin ins Allahin izniyle dikkat et kendineCanım seni merakediyodum sonucun güzel çıkmış ikiye katlama başlamış dahada katlıycak inşaallah inan bir umut hala vardı içimde farkettiysen sana umutsuz bişey yazmadım.umutlarımızın gerçek olması diliyorum allahımdan.
ayyyy inanmıyorum ilk defa böyle birşey duyuyorum inşallah bir mucize gerçekleşirrrCanlarım kan sonucum cikmis.degerimin 20 lere duşmesini beklerken degerim 83.51 cikti. Cok sasirdim.dr umu aradim gebelik devam ediyor ve yukselme var bu kimyasal olmadigini gosterir dedi.keseyi gorene kadar rahat edemeyiz dedi.persembe yada carsamba tekrar betaya baktirip muayeneye geliyorsun dedi. Sansim hala var mi dedim %50 diyebilir miyiz dedim %51diyelim dedi. Gec tutunma olmus olabilir gec yum olmus olabilir dedi. Kizlar bilemiyorum umitlenmek istemiyorum ama cok sasirdim ben.ne olur dualarinizi eksik etmeyin.son adet 16 hazirandi.dedim gecikmen 2gun sayiyoruz dedi.27 gunluk adet dongusunu saymiyor 30gun sayiyor.hemen sizinle paylasmak istedim.iyiki varsiniz kizlar.dualarinizi hissediyorum Allah razi olsun.durum belki degismeyecek ama yinede yukselme olmasi insani umitlendiriyor tabi.
aaaa allah korusun yat dinlen bol bol canım.ya o kasılmayı nasıl anlıyorsunuz ? bende de sertleşmeler oluyor ben bebek kendini gerdiriyor zannediyorum.onun dışında bazı günler sağ kasığımda sancıma oluyor sürekli değil yani.acaba o kasılmamı? cuma doktora gidip soracam işteGünaydın kızlar. Kontrole 10 gün kaldı. Sabırsızlanıyorum ve merak ediyorum. Bugün son iğnemi vurulcam bak
Ya maysu benşm rahim ağzı yarım cm kısalmış. Bi de kasılmalarım oluyo onun için haftada 1proluton iğne oldum. Bakalım toparladık mı bebek yukarı çıktı mı biraz
anammm anammmmm 32 haftalık olmuşş birileriiiiii :)Yok kiz nerdee. Saga dön yok sola dön yok bir türlü dalamiyorum gündüz uykum geldi mi vurup kafayi uyuyorum ne kadar uyusam kar :)
canım geçmiş olsun en yakın zamanda atlatıp kendine gelirsin inşallahh.bol su iç iltihap varsa hem antibiyotikte kullanıyorsun vucüttan daha kolay atılırEvet cnm ameliyatımı cuma günü oldum ama dün ve bugün ağrılı geçti doktor test yaptı intihap var dedi.Antibiyotik ve ağrıkesiciye talim yine.Allah sonumu hayıretsin inşaallah
betimmmm nasılsın canım hani göbişşş büyüdümüüü :) beni görsen yuvarlanacam yakında
Oldum valla ya :) simdiden ufak yusuflanmalar başladı :-/ doğumdan değil de kv den gecen yine milletin ortasında kiz bekliyoduk erkek oldu deyip uzerine birde adina laf etti de. Gelir mutlaka da gelirse ne kadar kalir falan sıkıntısi. Ama bebisim de gelcek inanamıyorum ki hala :)anammm anammmmm 32 haftalık olmuşş birileriiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?