Berenli Saatler :)

Çiftlikle ilgili sorduğuö sorulara cevap ver çebukkk cacık topiğinde

Eslemciğim mesaj kutun dolu boşalt tatlım o yüzden burdan yazıyorum bende aldım bitane
Allah gönlüne göre versin arkadaşım

eslemliva mesaj kutun dolu canim bosaltsana :26:

Boşalttım canım,bende diyorum niye mesajlaşmalarım yarım kaldı

Eslemciğim mesaj kutun dolu boşalt tatlım o yüzden burdan yazıyorum bende aldım bitane
Allah gönlüne göre versin arkadaşım

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim,ekliyorum listeme ismini;Rabbim razi olsun,seni ve meleğini korusun

Eksik etme dualarından beni,öyle ihtiyacım var ki.....

Eslemliva;
gerçi gitmişsin ama görürsün belki yine de.tiviti söyledi,ben de az önce okudum.
Allah kabul etsin.

Eslemliva;
gerçi gitmişsin ama görürsün belki yine de.tiviti söyledi,ben de az önce okudum.
Allah kabul etsin.

Canım Allah razi olsun,ekledim ismini.Çok teşekkür ederim BitterKuzucuk,Rabbim de senin tüm hayırlı dualarını kabul etsin

Tivitim öpüyom kuzum,Allah razi olsun vesile olduğun için

Nbr kizlar ben geldim yavrumla..aslanlar gibi dogurdum geldim cok sukur..oglum cok iyi cok sukur..darisi bebek isteyenlere ve bebek bekleyenlere

Nbr kizlar ben geldim yavrumla..aslanlar gibi dogurdum geldim cok sukur..oglum cok iyi cok sukur..darisi bebek isteyenlere ve bebek bekleyenlere

Gözünüz aydın canım,Rabbim analı babalı büyütsün

bende okudum tweety vasıtasıyla Allah kabul eder inşAllah

Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim.Rabbim hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin

Tivitim kızz gel bidaa öpiyim,canım çok sağol

Eslemcim canım bende okudum bir yasin. Topiğe gelen giden yok, bende kimse yok diye bakmıyordum, haberim yoktu o yüzden Tiwim facede söyledi okudum bugün. Rabbim hayırlısıyla bağışlasın bebeğini inşallah canım(amin). Dualarım seninle eslemcim

Ablacım ya Allah razi olsun,ne kadar sevindirdin beni Çok teşekkür ederim

Tivitime zaten çok borçluyum,ama hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin.İnşaallah Tivitimle aynı anda hamile kalırız,bir iki ay içinde;Mervenin prenseside bizimkilerin ablası olur,ay ne güzel olur Allahım ya

Ablacım bişe rica edicem,senin o güzel çocukların var ya hani Onlara söyler misin benim için dua etsinler,hayırlı sağlıklı evlat versin Allahım diye,onlarınki kabul olur.Bide minik kuzunu öp benim için,hepsini öp doya doya

Artık kimse gelmiyo çok üzülüyorum.Bi sorun mu oldu acaba,ama geçmiş sayfalarda bişe de yok gözümden kaçtıysa bilemem tabi.

Keşke yine görüşsek,konuşsak uzun uzun,çok özledim valla hepinizi öpüyom abla,Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…