Berenli Saatler :)

kızçelerim nasılsınız ben güzelce evi temizledim sigara böreği sardım şimdi kızartıcam çayla miğdeye indircem

Canım benim bende seni çok seviyorumhepinizi çok seviyorum sahip olamadığım kızkardeşlerimsiniz siz benimİnşallah eslemim hayırlı güzel haberini bekliyoruzGel bitanem her zaman beklerim canım
kızçelerim nasılsınız ben güzelce evi temizledim sigara böreği sardım şimdi kızartıcam çayla miğdeye indircem

Şükür kavuşturana berenimben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorumSen nasılsın bitanem ya yoksun bir görünüp bir kayboluyorsunGerçi bende artık pek fazla giremiyorum foruma

kocan düzeldimi vuslatım aranız nasıl çocuklar nasıl

kocan düzeldimi vuslatım aranız nasıl çocuklar nasıl

O yanlışı yaptığında benim halimi gördüğü anda hizaya geldi zaten berenim, ama eskisi gibi olmuyor işte
artık aşkım diye hitap edemiyorum, o hergün ne zaman eskisi gibi aşkım diceksin bana diyor ama olmuyor işte berenim Zamann...

Offeliyammmm nerelerdesin kuzum ozledim seni yaa bebisimiz nasıl uslu duruyo mu.

Berenim kizlarrr iyice koptuk Cok acı bisi.

Cok ozlemisim yaa.nasilsiniz kizlar..inanin zamanim yok girmeye..oglusum 1 aylik oldu bile cok sukur..teyzeleri cok yakisikli mavi gozlu beyaz tenli simsiyah sacli oglusum var.allah nazarlardan korusun yavrumu..hepimiz koptuk gercekten yaa..evrenim bende seni ozledim kuzu((

ay maşallah

kızçelerim neler yapıyorsunuz valaha işe girdim gireli ne internete girebiliyorum ne yarışmalara bakıyorum o derece yani yoğun hepinizi çok özledim bu arada 71 kilo oldum baya kilo aldım kızçelerim biliyorsunuz benim iştahım çok açık

kahveye hayır demem ellerine sağlık canım evet çok soğuk rüzgarda var balkona bile çıkamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…