Amin ablacım Allah razi olsun...
Ne kadar iyisin sen,güzel yüreklim benim
Yerim ben senin çocuklarını,benim yerime ayrı ayrı öp hepsiniHepsi Allaha emanet,maşaallah barekallah çok güzeller,Rabbim bahtlarını da güzel etsin hepsinin de Onların temiz ağızlarından çıkan duaları Rabbim kabul eder,inanıyorum ben
İnşaallah en yakın zamanda müjde vermem nasip olur..Karadeniz turu yapmayı çok istiyorum,inşaallah nasip olur da eşim ve bebeğimle birlikte sizi ziyaret ederiz
Rabbim o güzel gönlünden geçenleri ve yaptığın tüm hayırlı duaları kabul etsin.Sana ve sevdiklerine uzun hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.Ablaa ben seni çok seviyorum biliyosun dimiÖpüyorum seni ve meleklerini
kızçelerim nasılsınız ben güzelce evi temizledim sigara böreği sardım şimdi kızartıcam çayla miğdeye indircem
Canım benim bende seni çok seviyorumhepinizi çok seviyorum sahip olamadığım kızkardeşlerimsiniz siz benim İnşallah eslemim hayırlı güzel haberini bekliyoruz Gel bitanem her zaman beklerim canım
Şükür kavuşturana berenimben kendi adıma iyi olmaya çalışıyorum Sen nasılsın bitanem ya yoksun bir görünüp bir kayboluyorsun Gerçi bende artık pek fazla giremiyorum foruma
kocan düzeldimi vuslatım aranız nasıl çocuklar nasıl
O yanlışı yaptığında benim halimi gördüğü anda hizaya geldi zaten berenim, ama eskisi gibi olmuyor işte
artık aşkım diye hitap edemiyorum, o hergün ne zaman eskisi gibi aşkım diceksin bana diyor ama olmuyor işte berenimZamann...
Cok ozlemisim yaa.nasilsiniz kizlar..inanin zamanim yok girmeye..oglusum 1 aylik oldu bile cok sukur..teyzeleri cok yakisikli mavi gozlu beyaz tenli simsiyah sacli oglusum var.allah nazarlardan korusun yavrumu..hepimiz koptuk gercekten yaa..evrenim bende seni ozledim kuzu((
Gitmiiiişşşşş
Aşağılara düşmüş topikkk
berennn canım nerdesin sen nasılsın bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?