Ablacım ya Allah razi olsun,ne kadar sevindirdin beniÇok teşekkür ederim
Tivitime zaten çok borçluyum,ama hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin.İnşaallah Tivitimle aynı anda hamile kalırız,bir iki ay içinde;Mervenin prenseside bizimkilerin ablası olur,ay ne güzel olur Allahım ya
Ablacım bişe rica edicem,senin o güzel çocukların var ya haniOnlara söyler misin benim için dua etsinler,hayırlı sağlıklı evlat versin Allahım diye,onlarınki kabul olur.Bide minik kuzunu öp benim için,hepsini öp doya doya
Artık kimse gelmiyo çok üzülüyorum.Bi sorun mu oldu acaba,ama geçmiş sayfalarda bişe de yok gözümden kaçtıysa bilemem tabi.
Keşke yine görüşsek,konuşsak uzun uzun,çok özledim valla hepinizi öpüyom abla,Allaha emanet ol
Eslemciğim mesaj kutun dolu boşalt tatlım o yüzden burdan yazıyorum bende aldım bitane
Allah gönlüne göre versin arkadaşım
Mervem bakıyorumda unuttun biziBebişin cinsiyeti belli olmuştur heralde artık:26:Kızmı erkekmi
Canım benim inşallah Rabbim sana da yüreği güzel tiwime de en kısa zamanda bebelerinizi bağışlasın(amin). Tabiki eslemim büyük kızıma söyledim zaten sen de dua et diye, küçüklerede ettiririm tatlımCanım beren işe başladı ya o olmayınca da topik öksüz kaldı kimse uğramıyor, keşke eskisi gibi olsa bende çok özlüyorum
eslem prolanmışsın hayırdır kız:26:
Yemek yarışması varya kuzum görmedin mi herkes orda,ilk kategori çorbaydı,Kazende ilk olduğu için tüm katılanlar olarak hepimizi proladı
Senin çorban hangisi ay bende oyumu kullandım tüh bileydim sana verirdim canım kusura bakma
ee peki başlığa neden markaları yazdınız canım?kimisi salça markası kimsii süt markası yazmış:26:
Berencim Yasinlerim toplandı,duasını yaptık eşimle Rabbim kabul etsin..
Kabul etmek ne demek,dua edersen benim için herzaman memnun olurum,sağolasın....
Eslemcim Allah kabul etsin inşallah.Bende kuzularıma senin için tiwim için ism vererek dua ettirdim,
ertesi gün yine bize dua ettir dediler o gün de kandildi yatarken yine yine ettirdimBende kandil gecesi burda tanıdığım herkes için dua ettim, isimlerinizle birlikte Rabbim kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?