Canım duvara bak,en son arkadaş olunan kişiyim,Evrenin albümünün tam üstünde
Meltemle arkadaşsan bak,onlada arkadaş olduk az önce
İsim yazmayın sakın,deşifre olmak istemiyorum
Aman Allah'ım sap gibi kaldım mı şimdi yani,bende rumuzumu yapayım bari,nerden değişiyodu bu isim
Dur bakalım koymaya çalışayım canım...Pek merak edilecek güzelliğim yok ama
yok tatlım henüz tekme yemedimerken daha
yaaa hamileyken kilo alınca komplekse giriyorum
çirkinleşmezsem tombalak bişey olmazsam koyarım tatlımm
eslemliva bende sana arkadaslik yolladimmmmmvee hemenn foto ekleeeeeee
resmii yokkiiii çok üsüldümm evrenimm bu aradaaaa saçınıı düzleştirrrrrrrr öylee afetsinn:)))
:26::26::26::26:canimmm sacimi duzlestirsemde artik cok gec..... saclarr kisacikkkkk
ablaaa sen bnmm bekarr halimdenn bile zayfsınn olmazsınn tombalakk falann:)))))))))9
ahh su hamislerrrrkomplekse niye giriyon canim yaaaa... evet belkii kilolusun gobeyinn top gibi ama en azindan o gobek bos degilll ins hayirlisiyla dogurdugunda eski formuna geri gelirsinn
eslemlivacimmmm masallah cokk guzelsinnnn canimm
bu arada aynii yastayiz seninleee
Canım benim Rabbim sağlıklı bir hamilelik,kolay bir doğum ve hayırlı bir evlad nasip eylesin sana
uzayıncaaa yaparsın ozamannnyadaa ben saçımdann az sana verymm
hamileyken aşırı alıyorum kilo ikinciye hamiş kaldığımda 45kgdim doğuma gittiğimde 62 kiloydum neyseki
doğumdan sonra hemen verebiliyorum
ne bilim canım ya ben hamişken lafla takılan çok oluyordu şakada olsa
insan alınıyor hamişlik hassaslığı iştetop gibi oldun falan diye dalga geçiyordu yengeler falan
ağlıyodum sürekli eşim teselli ediyordu benisen dünyanın en güzel varlığını taşıyosun halt etmiş onlar diyordu:106:
ooohh amma yazdımm heeee
eslemlivacimmmm masallah cokk guzelsinnnn canimm
bu arada aynii yastayiz seninleee
ben anlatmammm sen zayıfsınnnBu face olayı nasıl oluyor biri banada anlatabilir mi
uzayincaa kivircikk yapacammmmm..... ozledimm kivikcik saclarimiiiiiiii
Bu face olayı nasıl oluyor biri banada anlatabilir mi
ben anlatmammm sen zayıfsınnn
evrenimmmm bendee su dalgasımı yaptrsamm yaza doğru bilemedm bikere yaptrmştmda yakışıp yakışmadığı konsndaa kararsz kaldımm alışamadm sanrmm
ben anlatmammm sen zayıfsınnn
evrenimmmm bendee su dalgasımı yaptrsamm yaza doğru bilemedm bikere yaptrmştmda yakışıp yakışmadığı konsndaa kararsz kaldımm alışamadm sanrmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?