Berenli Saatler :)

Simdilik zayıfım yeni yontemlerle kilo almayı planlıyorum
tweety yakın biyerdee olsann banaa sanaa hergün pastaa börek yaparımm kilo almann içinnn amaa yaparken yersem kendimde şişermm iyicee

canimm koy oyle bi resmini faceyede bakimmm yakisiyormuu yakismiyormuu sana ona gore fikrimii soylerim kiii bencee kesin yakisiyordur.... bu aradaa saclarin baya uzun masallahh.. resimlerine baktim

fotograflarımn arasndaa vardı sanırım amaa dur sana atıyım bakıyımdaa faceten msj olarakk

Gizlilik acısından ne kadar gizli ve fotomuz surekli orda kalmak zorundamı:26:

twestiimm buraya da albüm eklesene tatlım ya bizde görelim
çoğunluğu gördüm sen eklemedin resim

Yapmıs kadar oldun canım sagol

tamam cicim bekliremmmm..
Gizlilik acısından ne kadar gizli ve fotomuz surekli orda kalmak zorundamı:26:

canimm onu hic konusmadik ama herhaldee faceden ayrildigindada silinir foto.. yanii oyle olur herhaldee ama suan baktigimda sanmiyorum faceden ayrilmak istemelerinii.. canim istersen berenle konus nede olsa hem topik hemde face anamiz

yok be tatlım naptın sen sen kaç kgsin ki sürekli kiloluyum diyorsun eminim abartıyorsundur:106:

en son yiye yiee 63 kilo olmştumm:44: sonraa 60 oldum:18: sonraa 58 oldumm şuandaaa halaa çikolataa cips falan yemyrumm amaa diyette yapmyrmm 57 kiloydm 1 hafta öncee 52-53 olanaa kadarr devammm

He anladm o bı grup actı belli kisileri kabul edıyor

en son yiye yiee 63 kilo olmştumm:44: sonraa 60 oldum:18: sonraa 58 oldumm şuandaaa halaa çikolataa cips falan yemyrumm amaa diyette yapmyrmm 57 kiloydm 1 hafta öncee 52-53 olanaa kadarr devammm

devamm canimm benimm yaaa kim tutarrr senii.....

bu arada haftada bi kere cikolatayi kendine izin vermelisin.... unutma cikolata mutlulukk verirrr

bideee aslinda diyette gerek yok senin masallah fistikk gibisinnnnn

Bencede harikasın canım,diyete gerek bile yok...Ay sen bide beni görsen,gerçi gördün ama Tamamen görsen yani,asıl benim ihtiyacım var diyete

devamm canimm benimm yaaa kim tutarrr senii.....

bu arada haftada bi kere cikolatayi kendine izin vermelisin.... unutma cikolata mutlulukk verirrr

bideee aslinda diyette gerek yok senin masallah fistikk gibisinnnnn

sağolasınn canımm zatenn balık etliyimm çok kilo verince yakışmıyo banaa herkes kızıyo çirkn oluyomşmm:))çikolataaa yemycemm hiçç 55i görene kadar..çok canım isteyncedee btki çaylarının içinee kabuk tarçın koyuyrmm isteğim geçiyoo:)))

canim benim cok zayiflikta iyi degil.. kadin dedigin etli butlu olurr walla ben evlenmeden once 49 kiloydum ama esimin zorla beni 55 yaptii suan kilomdan cok mutluyum..... ne vermek nede almak istiyorum adeallimmmm suann

Bende isterim ama facede tanıdıklar var hep desıfre olmayalım sonra kk da:18:bide benim adama sormak lazim
Bencede harikasın canım,diyete gerek bile yok...Ay sen bide beni görsen,gerçi gördün ama Tamamen görsen yani,asıl benim ihtiyacım var diyete

diyetee karşıyım ben zatenn yaaa fazlaalık olarak yediklerini kes gece yemek yeme zatenn gidiyorr birazdaa harekett ben akşamaa kadar yatyrm sabahaa kadardaa otryrmm:)))
canimmm yaa seninde facen varsaa sende katilsanaa walla senide cokk merak ediyorummmm
tweetyydee katılsınnn istersee tabii

delimisinn yaa sen tam ideal kg dasın
avatardaki sen misin çok hoş görünüyorsun tatlımm
evett avatrdakii benimm yazınn öküzz gibi kilo aldığmm zamandannn kalmaa:)))
canim benim cok zayiflikta iyi degil.. kadin dedigin etli butlu olurr walla ben evlenmeden once 49 kiloydum ama esimin zorla beni 55 yaptii suan kilomdan cok mutluyum..... ne vermek nede almak istiyorum adeallimmmm suann

seninn kilon zatenn iyii canımm yaa bnmde babamaaa kadın dedğin etli butlu olur tuuttğnda elee gelmeli derr hep kızar banaa şişkoyum dyncee:))

Bende isterim ama facede tanıdıklar var hep desıfre olmayalım sonra kk da:18:bide benim adama sormak lazim

adama sor tabiii.... ama desifre olsakta kotu bisi yapmiyoruz kiii.... yani ilk baslarda bende desifre olmak istemiyordum ama gercii burda hala olmak istemem ama zaten facede herkes katilmiyo sadece buraya katilanlar var.... yani burda hep aktiv olanlari aliyoruz... biraz karisik yazdim sankiii ama duzelme yapamicam cunkuu kafam karisiyoooo anladiginiz kadar artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…