ohhhhh halt etmiş onlarrrrablaaaaaa ben hiçç 49 kiloo olamadmm belki hamilee kalıncaa olurumm 149 falann
tweety yakın biyerdee olsann banaa sanaa hergün pastaa börek yaparımm kilo almann içinnn amaa yaparken yersem kendimde şişermm iyiceeSimdilik zayıfım yeni yontemlerle kilo almayı planlıyorum
canimm koy oyle bi resmini faceyede bakimmm yakisiyormuu yakismiyormuu sana ona gore fikrimii soylerim kiii bencee kesin yakisiyordur.... bu aradaa saclarin baya uzun masallahh.. resimlerine baktim
civcivim hemen seni aydinlatiyorumm....
simdi biz burdaki cimcimeler facede de gorusuyoruz.... yani beren topik anamiz bir tane face acti ve orda hepimiz eklendik ve berenin actigi facede fotomuzu koyduk kendi dosyamizi yaptik...
ama yanii facemiz cokk gizlidir oyle siradan herkesi almiyoruz bildigimiz kisileri aliyoruz (guven acigindan)
ve cokda guzel bisi yaaa birbirimizi bu sekildede tanimak
tweety yakın biyerdee olsann banaa sanaa hergün pastaa börek yaparımm kilo almann içinnn amaa yaparken yersem kendimde şişermm iyicee
fotograflarımn arasndaa vardı sanırım amaa dur sana atıyım bakıyımdaa faceten msj olarakk
tweety yakın biyerdee olsann banaa sanaa hergün pastaa börek yaparımm kilo almann içinnn amaa yaparken yersem kendimde şişermm iyicee
fotograflarımn arasndaa vardı sanırım amaa dur sana atıyım bakıyımdaa faceten msj olarakk
tamam cicim bekliremmmm..tweety yakın biyerdee olsann banaa sanaa hergün pastaa börek yaparımm kilo almann içinnn amaa yaparken yersem kendimde şişermm iyicee
Gizlilik acısından ne kadar gizli ve fotomuz surekli orda kalmak zorundamı:26:
yok be tatlım naptın sensen kaç kgsin ki sürekli kiloluyum diyorsun eminim abartıyorsundur:106:
tamam cicim bekliremmmm..
canimm onu hic konusmadik ama herhaldee faceden ayrildigindada silinir foto.. yanii oyle olur herhaldee ama suan baktigimda sanmiyorum faceden ayrilmak istemelerinii.. canim istersen berenle konus nede olsa hem topik hemde face anamiz
twestiimm buraya da albüm eklesene tatlım ya bizde görelim
çoğunluğu gördüm sen eklemedin resim
en son yiye yiee 63 kilo olmştumm:44: sonraa 60 oldum:18: sonraa 58oldumm şuandaaa halaa çikolataa cips falan yemyrumm amaa diyette yapmyrmm 57 kiloydm 1 hafta öncee 52-53 olanaa kadarr devammm
He anladm o bı grup actı belli kisileri kabul edıyor
en son yiye yiee 63 kilo olmştumm:44: sonraa 60 oldum:18: sonraa 58oldumm şuandaaa halaa çikolataa cips falan yemyrumm amaa diyette yapmyrmm 57 kiloydm 1 hafta öncee 52-53 olanaa kadarr devammm
devamm canimm benimm yaaa kim tutarrr senii.....
bu arada haftada bi kere cikolatayi kendine izin vermelisin.... unutma cikolata mutlulukk verirrr
bideee aslinda diyette gerek yok senin masallah fistikk gibisinnnnn
burayaa nasıl ekleniyrkii bilmiyrum sadecee avatardaki resmimi ekleyebldmm ondanda anlaşılmıyo sanrmm
sağolasınn canımm zatenn balık etliyimm çok kilo verince yakışmıyo banaa herkes kızıyo çirkn oluyomşmm:))çikolataaa yemycemm hiçç 55i görene kadar..çok canım isteyncedee btki çaylarının içinee kabuk tarçın koyuyrmm isteğim geçiyoo:)))
Bencede harikasın canım,diyete gerek bile yok...Ay sen bide beni görsen,gerçi gördün amaTamamen görsen yani,asıl benim ihtiyacım var diyete
diyetee karşıyım ben zatenn yaaa fazlaalık olarak yediklerini kes gece yemek yeme zatenn gidiyorr birazdaa harekett ben akşamaa kadar yatyrm sabahaa kadardaa otryrmm:)))Bencede harikasın canım,diyete gerek bile yok...Ay sen bide beni görsen,gerçi gördün amaTamamen görsen yani,asıl benim ihtiyacım var diyete
tweetyydee katılsınnn istersee tabiicanimmm yaa seninde facen varsaa sende katilsanaa walla senide cokk merak ediyorummmm
Bende isterim ama facede tanıdıklar var hep desıfre olmayalım sonra kk da:18:bide benim adama sormak lazim
evett avatrdakii benimm yazınn öküzz gibi kilo aldığmm zamandannn kalmaa:)))delimisinn yaasen tam ideal kg dasın
avatardaki sen misin çok hoş görünüyorsun tatlımm
canim benim cok zayiflikta iyi degil.. kadin dedigin etli butlu olurrwalla ben evlenmeden once 49 kiloydum ama esimin zorla beni 55 yaptii suan kilomdan cok mutluyum..... ne vermek nede almak istiyorum adeallimmmm suann
Bende isterim ama facede tanıdıklar var hep desıfre olmayalım sonra kk da:18:bide benim adama sormak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?