canimm kusura bakma yaaa sonucta hepimiz resimlerimizi koydugumuz icin bi an korktuk acaba ne oluyo diye
ama aramiza katilabilirsinnnn.....
ilk once tanisalimm ama demii
ben baslimm ben evren (gercek adimi facede ogrenirsin) evliyim yurtdisinda kaliyorum ve bu yuzden kocamdan ayriyimm
ne kadar misafirperversin sen yaaa seni yerim bennnn
yeniiym burda siz sorun ben cevaplıyayım anlatayım ok
yabancı kaldım aranızda
canımm gizlilik ayarlarındann facede aramayada kapatılıyorr isimm benmki kapalı değilde kapatan arkadaşlarm varr ben arkı olduğm halde aramaya yazncaa isim çıkmıyo arkadaş listemden ulaşablyrm ancakk benm için sıkntı değildee huzursuz olan arkadaşlar varsaa onudaa kapatt tereddtleri kalmasınn
benn tweestt gerçekk adımıdaa dememm faceee geldğindee görrsnnöğrenciyim bekarımm 164 boyunda 57 kiloyumm yarşmacı arkadaşlaraa başarılar dlyrmm
oyleyimdirr ayiptir soylemesiiii
annemm benm sen ne dersenn oobiliyorum tatlım o ayarları ama gerek yok sonuçta sadece berenli saatler yazısı gözüküyo onuda herkes görsün nolcak
kizzzzz yerimmm seniiii yaaaaa deluuuuuuuuuu
biliyorum tatlım o ayarları ama gerek yok sonuçta sadece berenli saatler yazısı gözüküyo onuda herkes görsün nolcak
çok dikkat ettim yeni gelenlere çok samimi çok içten davranıyorsun ee benim kızımda böyle olcak tabi
ayyyyy unuttumm bekleeee cicimm hemen geliyoooo fotoookızlar boydan fotolarınız nerde
evrenim sen çıkardın bu sözü sen ilk koy hadi bakim
annemm benm sen ne dersenn oo
bendee seni yerdimm amaa bu saattee yersemm kilo alırım tatlısınyaa
eee anamizz kimm sen olmayincaa topigine sahip cikiyorum belkiii beni severler ve ilerde topigin basina bennnnnnn gecerimm diyeeee nihahahahhahahah
berenn koltuğunaa göz dikmişş evrenimmmm dikkatt ett tahttan indrmesnn senii
ayyyyy unuttumm bekleeee cicimm hemen geliyoooo fotooo
hmmmm yok ozaman sen yeme sadece koklaaa
facedeki profil resmindeki oğlunmuu
berenimm sana bi soru soracammmmm.... hazirmisinnn.....................meraklandin miiiiiiii
geliyooo sorummm hazirrrrrrrrr
istee sorummmm
merak ettim sen her yazi yazidiginda yazi tipini degistiriyormusun yoksa bi seferlik mi yaptin yani yazi tipin hep boylemii...
eee anamizz kimm sen olmayincaa topigine sahip cikiyorum belkiii beni severler ve ilerde topigin basina bennnnnnn gecerimm diyeeee nihahahahhahahah
ayyyyy unuttumm bekleeee cicimm hemen geliyoooo fotooo
hmmmm yok ozaman sen yeme sadece koklaaa
annemm benm sen ne dersenn oo
bendee seni yerdimm amaa bu saattee yersemm kilo alırım tatlısınyaa
ben beren buranın anasıyım öğrenciyim bekarım
sen kaç yasındasın evlimisin canım
allah bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?