Berenli Saatler :)

ne kadar misafirperversin sen yaaa seni yerim bennnn

benn tweestt gerçekk adımıdaa dememm faceee geldğindee görrsnnöğrenciyim bekarımm 164 boyunda 57 kiloyumm yarşmacı arkadaşlaraa başarılar dlyrmm

biliyorum tatlım o ayarları ama gerek yok sonuçta sadece berenli saatler yazısı gözüküyo onuda herkes görsün nolcak

benn tweestt gerçekk adımıdaa dememm faceee geldğindee görrsnnöğrenciyim bekarımm 164 boyunda 57 kiloyumm yarşmacı arkadaşlaraa başarılar dlyrmm

kizzzzz yerimmm seniiii yaaaaa deluuuuuuuuuu

kızlar boydan fotolarınız nerde
evrenim sen çıkardın bu sözü sen ilk koy hadi bakim

biliyorum tatlım o ayarları ama gerek yok sonuçta sadece berenli saatler yazısı gözüküyo onuda herkes görsün nolcak

berenimm sana bi soru soracammmmm.... hazirmisinnn .....................meraklandin miiiiiiii

geliyooo sorummm hazirrrrrrrrr

istee sorummmm

merak ettim sen her yazi yazidiginda yazi tipini degistiriyormusun yoksa bi seferlik mi yaptin yani yazi tipin hep boylemii...

çok dikkat ettim yeni gelenlere çok samimi çok içten davranıyorsun ee benim kızımda böyle olcak tabi
eee anamizz kimm sen olmayincaa topigine sahip cikiyorum belkiii beni severler ve ilerde topigin basina bennnnnnn gecerimm diyeeee nihahahahhahahah
kızlar boydan fotolarınız nerde
evrenim sen çıkardın bu sözü sen ilk koy hadi bakim
ayyyyy unuttumm bekleeee cicimm hemen geliyoooo fotooo
annemm benm sen ne dersenn oo

bendee seni yerdimm amaa bu saattee yersemm kilo alırım tatlısınyaa

hmmmm yok ozaman sen yeme sadece koklaaa

ohhhhh missss gibii misssss

kız nasıl heyecanlandım yaaaaaaaa
canım benim yazı tipim genelde hep böyle

tacımı sana devrediyorum evrenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…