kizlarrrr bisi dusundummm.......
cekilis icin acaba faceye boydan resmimizii koysak olmazmii:26::26: hem boylece boyu posu daha iyi biliriz,,, tamam herkes yazmis ama bazen gormek daha iyi fikir veriyoooo
canimm aslinda benziyoruz bendee cokk kiskancimdir ama tek bi farkla ben sadece askimiii kiskanirimm
güzel fikir canım bana uyar ben koyarım
banadaaa uyarrrr
güzel fikir canım bana uyar ben koyarım
benn tümm sevdiklerimi kıymet verdiklerimi kıskanırımm aşkımıdaa annesndenn kıskanıyrmmm
boy poss yerindee tabii koyarsınn
banadaaa uyarrrr
banadaa uyarr ozamann
dua etde askinin annesi seni kiskanmasinn
boy poss yerindee tabii koyarsınn
kız utandırma beni ne boyu ne posu ya şişmanın tekiyim:26:
yokk canım Allahtann kıskanmıyoo şeker gibi kadınn maşallahhh
duyandaaaa twesti siskooo, mini boy ve kel oyle sanirr
masallahhhh diyorummmm baska bisi demiyorumm tatlimmmm
canımm canımm canımmmm nasıldaa moralimm düzeldii gülücüklerr saçıyorumm şuann anlataamammm çok mutlu oldumm
aminnn cümlemizee hayırlı kayınvalideler nasip etsinn bnmkii pek şekerr pektee iyi maşallahh:))canimm rabbim sizi hep mutlu eder inss
kizzzz resimlerinee baka bakaa sana asikkkk oldummmmamann kocis duymasinnn gebertir ikimizideee
hiççtee şişmann değilsinn maşallahh maşallahh tükürdümm
aminnn cümlemizee hayırlı kayınvalideler nasip etsinn bnmkii pek şekerr pektee iyi maşallahh:))
nereliydii kocan tatlım töre cinayetinee falan kurban gitmeyelimmmbeğenmenee sevndmm canımminiçii
kızlar bana yardım edermisiniz?
serap 16 nickli bayan eklemiş faceden kendisi burdan sohbetimizi beğenmiş ondan eklemiş aklıma takılan şu face grup email adresini nasıl bulmuş ve burdada hiç aktif biri değil sadece bir kez yazmış sizce haklı değilmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?