Berenli Saatler :)

kizlarrrr bisi dusundummm.......

cekilis icin acaba faceye boydan resmimizii koysak olmazmii:26::26: hem boylece boyu posu daha iyi biliriz,,, tamam herkes yazmis ama bazen gormek daha iyi fikir veriyoooo

kizlarrrr bisi dusundummm.......

cekilis icin acaba faceye boydan resmimizii koysak olmazmii:26::26: hem boylece boyu posu daha iyi biliriz,,, tamam herkes yazmis ama bazen gormek daha iyi fikir veriyoooo

güzel fikir canım bana uyar ben koyarım

serapcım facebook mail adresimizi sana kim söyledi acaba? yani ben mail adresini burda yayınlamadım sen nasıl buldun
yanlış anlama:26: topic sahibi olarak bunları sormam lazım burdaki bayanların güvenliğinden ben sorumluyum

Son düzenleme:
canımm canımm canımmmm nasıldaa moralimm düzeldii gülücüklerr saçıyorumm şuann anlataamammm çok mutlu oldumm

kizzzz resimlerinee baka bakaa sana asikkkk oldummmm amann kocis duymasinnn gebertir ikimizideee

canimm rabbim sizi hep mutlu eder inss
aminnn cümlemizee hayırlı kayınvalideler nasip etsinn bnmkii pek şekerr pektee iyi maşallahh:))
kizzzz resimlerinee baka bakaa sana asikkkk oldummmm amann kocis duymasinnn gebertir ikimizideee

nereliydii kocan tatlım töre cinayetinee falan kurban gitmeyelimmmbeğenmenee sevndmm canımminiçii

aminnn cümlemizee hayırlı kayınvalideler nasip etsinn bnmkii pek şekerr pektee iyi maşallahh:))

nereliydii kocan tatlım töre cinayetinee falan kurban gitmeyelimmmbeğenmenee sevndmm canımminiçii

benimde kaynanam cok seker, cokk tatli ve cilvelidir

canim benim koca mardinliiiiii seniiii gelirrr vururr haaaaaa saka sakaa benim koca aslen konyali ben gibi ama dogma buyume erzin/hataylidir..

kızlar bana yardım edermisiniz?
serap 16 nickli bayan eklemiş faceden kendisi burdan sohbetimizi beğenmiş ondan eklemiş aklıma takılan şu face grup email adresini nasıl bulmuş ve burdada hiç aktif biri değil sadece bir kez yazmış sizce haklı değilmiyim

canim aslinda bende cok merak ettim... face adresi gizliydi kim verdi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…