canim aslinda bende cok merak ettim... face adresi gizliydi kim verdi acaba
canımm çok haklıısın tam takip edemedm yazdıklarını amaa sorduklarınaa cvp vermedi pekk sanırım..bnmde kafamaa faceten nasıl bulduğu geldii çübkü ben eklemek için yazdğmdaa çıkmamştı aramadaa sayfaa sen eklemiştin mailimi verdiğimdee :26:direk herkesin aramasınaa açıkmı face grubuu?kızlar bana yardım edermisiniz?
serap 16 nickli bayan eklemiş faceden kendisi burdan sohbetimizi beğenmiş ondan eklemiş aklıma takılan şu face grup email adresini nasıl bulmuş ve burdada hiç aktif biri değil sadece bir kez yazmış sizce haklı değilmiyim
benimde kaynanam cok seker, cokk tatli ve cilvelidir
canim benim koca mardinliiiiiiseniiii gelirrr vururr haaaaaa saka sakaa benim koca aslen konyali ben gibi ama dogma buyume erzin/hataylidir..
canımm çok haklıısın tam takip edemedm yazdıklarını amaa sorduklarınaa cvp vermedi pekk sanırım..bnmde kafamaa faceten nasıl bulduğu geldii çübkü ben eklemek için yazdğmdaa çıkmamştı aramadaa sayfaa sen eklemiştin mailimi verdiğimdee :26:direk herkesin aramasınaa açıkmı face grubuu?
amann iyi konyalıysaabennm henüz kaynanamm değil amaa annemmlee yengemm çok iyi tanıyorr kendilerinii vee tanıdıkk olduklarndann şeker gibi hatun diyoo herkeslerr hanım hanımcık diyoo:))diğerr gelinidee arkadaşımm benmm odaa kaçırmaa vallaa annmden iyi diyoo bakalımm gerçekten öylemiii
kızlar bana yardım edermisiniz?
serap 16 nickli bayan eklemiş faceden kendisi burdan sohbetimizi beğenmiş ondan eklemiş aklıma takılan şu face grup email adresini nasıl bulmuş ve burdada hiç aktif biri değil sadece bir kez yazmış sizce haklı değilmiyim
Canım bende çok merak ettim ve tereddüte düştüm açıkçası,bir kişi öğrenirse herkes öğrenebilir...Acaba link falan mı verildi bir yerde?:26:
berenimm facee ayarlarındann aramaa gizliiğinidee kapatsanaa ozamann kimsecikler ulaşamıyoo bildiğim kadarylaaaramaya açık ama ben kontrol ettim dışardan kimse göremiyor canım eklesem bile göremiyor albüm gizliliği var sadece benim seçtiğim kişiler albümü görebiliyor yani 1 aşama atlasa bile resimleri göremez kimse
Canım bende çok merak ettim ve tereddüte düştüm açıkçası,bir kişi öğrenirse herkes öğrenebilir...Acaba link falan mı verildi bir yerde?:26:
canımm çok haklıısın tam takip edemedm yazdıklarını amaa sorduklarınaa cvp vermedi pekk sanırım..bnmde kafamaa faceten nasıl bulduğu geldii çübkü ben eklemek için yazdğmdaa çıkmamştı aramadaa sayfaa sen eklemiştin mailimi verdiğimdee :26:direk herkesin aramasınaa açıkmı face grubuu?
amann iyi konyalıysaabennm henüz kaynanamm değil amaa annemmlee yengemm çok iyi tanıyorr kendilerinii vee tanıdıkk olduklarndann şeker gibi hatun diyoo herkeslerr hanım hanımcık diyoo:))diğerr gelinidee arkadaşımm benmm odaa kaçırmaa vallaa annmden iyi diyoo bakalımm gerçekten öylemiii
tereddüte düşme eslemcim mail adresini herkes bilse bile bişi olmaz ben kabul etmedikten sonraaaa
ve ben herkese kabul etmiyorum önce burda bir kaç gün aktif olması lazım sonra resimlerini görmem lazım aslında serabın resimlerine facesine baktım sahte biri değil ama kurallarımız böyle maalesef
berenimm facee ayarlarındann aramaa gizliiğinidee kapatsanaa ozamann kimsecikler ulaşamıyoo bildiğim kadarylaa
o sadecee gurubunn ismini bulmş eklemiş canım resmlerii göremez zatenn beren kabul etmedennn huzursuz olma
iyi geceler kızlar konunuza dan diye dalmak istemezdimaçtığım ankette oy kullanır mısınız ?
tereddüte düşme eslemcim mail adresini herkes bilse bile bişi olmaz ben kabul etmedikten sonraaaa
ve ben herkese kabul etmiyorum önce burda bir kaç gün aktif olması lazım sonra resimlerini görmem lazım aslında serabın resimlerine facesine baktım sahte biri değil ama kurallarımız böyle maalesef
hayır ya kusura bakmayın ama ben sadece face berenli saatler yazdım çıktı
serapcım burada aktif olman gerekli yanlış anlama inan herkes ilk aktif oluyor sonra face grubuna geliyor bu herkes için geçerli bir kural tamam mı canım
kızlar serapa sordum nerden buldun diye kız haklı berenli saatler topiğin adı facede aradım direk çıktı dedi doğru söylüyor bende yazsam bende çıkar yani meraklanmayın herşey kontol altında
hayır ya kusura bakmayın ama ben sadece face berenli saatler yazdım çıktı
serapcım burada aktif olman gerekli yanlış anlama inan herkes ilk aktif oluyor sonra face grubuna geliyor bu herkes için geçerli bir kural tamam mı canımben senin facene baktım sahte face değil yani güvendim sana ama seni biraz tanımamız lazım sohbete katılsana
yeniiym burda siz sorun ben cevaplıyayım anlatayım ok
yabancı kaldım aranızda
yeniiym burda siz sorun ben cevaplıyayım anlatayım ok
yabancı kaldım aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?