Berenli Saatler :)

ayy canım
inan o durum bendede oluyor bir gün girmeyim aklım burda

hoşgeldin melezim yaaa benim telefonum hala bozuk napim sen nasılsın

Hoşbuldum güzelimmmm İyiyim tatlım ama sinirliyimmm
benim nette sorun var tatlım gidip duruyooo

iyiyizz tatlımm hoşgelsinnn sen nasılsınnn

hoşbuldukkkkkkkkkkkkkkk

Saol tatlım ben de iyiyimmm Diğer girdiğimde sana sınavlarla ilgili cvp yazarken net gitti

Saol tatlım ben de iyiyimmm Diğer girdiğimde sana sınavlarla ilgili cvp yazarken net gitti

canımm benm sorun değil nasıl sınavların iyi geçiyormu birde ne okuyordunn nerde okuyrdunnn

bende sinirliyim telefonumu kvk ya götürcem yarın bir ton yol yüricem her yer karla kaplı hava buz gibi yandım:26:

melezim asuya mı benzettim bugün annemde asu dedi bana biliyomusun ama o kız çirkin ya

canımm benm sorun değil nasıl sınavların iyi geçiyormu birde ne okuyordunn nerde okuyrdunnn

Geçen 2 sınavım iyiydi tatlım umarım hep böyle devam eder Yarın sunumum var bir de, en zoru o:18::18::18:
Sigortacılık 4. sınıfım canım, Marmara da. Sen ne okuyorsun?

Geçen 2 sınavım iyiydi tatlım umarım hep böyle devam eder Yarın sunumum var bir de, en zoru o:18::18::18:
Sigortacılık 4. sınıfım canım, Marmara da. Sen ne okuyorsun?

ohh ohh bitmiş negüzell kolayy gelsinn benm 2 tane kaldı biri yarın diğeride cumaa sonraa sevgilimn yanınaa gideceğimm
bendee ingilizce iktisat okuyorum canım pamukkalede

bende sinirliyim telefonumu kvk ya götürcem yarın bir ton yol yüricem her yer karla kaplı hava buz gibi yandım:26:

Oy oy oyyy kıyamam kuzuyaaaaa

melezim asuya mı benzettim bugün annemde asu dedi bana biliyomusun ama o kız çirkin ya

Normalde benzemiyosun tatlım ama yan profilden onu anımsattın. Saçları eskiden uzun düzdü ya sanırım ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…