Berenli Saatler :)

Selam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk
Testler yanılabilir canım hastanede test yaptır sen sıkma canınııı

ay ben şöbiyete bayılırım melezim ya
bide ben bir oturuşta bir kilo kiraz yiyorum ama iri etli kiraz olcak
Ben de simsiyah iri kirazlara bayılırımm tatlımmmm
kızlar valla insan hamılelelık donemınde en sevdiği şeylerden tıksınıyo.
Eyvah eyvahh sevmediği şey mi aşeriyo yoksa hamişler kızzz? Sakatat aşerirsem intihar ederimm

Yok tatlım göndermiyorum hediye kazanırsan fiş istiyorlar çünkü Kazanırsam fiş yüzünden vermezlerse hır çıkarr

Selam kızlar ben hala adet olmadım simdi test aldım hemen yaptım bitane negatif bıtanede sabah yapacagm pek umudum kalmadı 11gun oldu cıksaydı sımdıde cıkardı moralım cok bozuk

Bebişimmm niye üzülüyorsun bakemmmm.Hem belki hayırlısı olacak zamanda hamile kalacaksın her şerrde bi hayır vardır cnım.Belki ben evlenicem beraber hamile kalıcaz

kızlar valla insan hamılelelık donemınde en sevdiği şeylerden tıksınıyo.

Annem su bile içemmeiş babama bile yaklaşamamış tıraş sabunu koktuğu için garibim

elifim hoşgeldin benim şansız kaderimin ortagı

evet o benim yaww millet semeriyle götürüyo bi iğne çıkmaz mı adama

Ayyyy yazık kız babanaaaa Annem deli gibi turşu yiyomuş hamileykennnn,, ye ekşiyi çıkar meleziiiiii

Kız bazıları meslek edinmiş bunuu, resmen çeyiz düzüyolar kazandıklarından Bize anca antin kuntin şeyler çıkıyo 3-5 tl lik

Son düzenleme:
belki hamilesindir sen yutma hapları canım

İnşaallah fıstığım inşaallah

Aleykümselam canım hoşgeldin..Bakma o testlere gülüm sen,bende hep pozitif çıktı onlar kaç defa yaptım vallahi hepsinde pozitif çıktı,ama birkaç gün sonra kana gidince negatif çıktı..O kadar umutlanmıştım oysaki,hayatımdaki en büyük hayal kırıklığını yaşadım Sen bir an önce kan testi yaptır canım,hamilesindir belkide gülüm,Rabbim bilir inşaallah meleğin senle birliktedir

Allah daha iyi etsin canım

Amin güzelim hepimizi inşaallah

canım çok geçmiş olsun nur yüzlü arkadaşım beni,mm

sağol bitanemm
İnşallahhh vuslat abla inşallahhhhhhhhhhhhh
Bir şey soracağım senin göğüslerin şişmişmiydi bat'ından önce?

tatlımm bende göğüs şişliği hassasiyet 7-8 haftalardan sonra başladı
kişiden kişiye değişiyor belirtiler
Abla inşaallah ya aminn,ay nolur aklına geldikçe hepimize ismen dua eder misin ablacım

Nedense yaza kadar hamile kalacakmışım gibi geliyo,Mevlam bilir tabi,hayırlısını nasip etsin hakkımızda

beliki inanmıcaksınız ama inanın her dua edişimde sizin adınızı anarak dua ediyorum

Vuslat ablam nasılsın

elifimm hoşgeldinn bitanemm sayfalar yine tıkır tıkır işliyor göremedim
iyiym tatlım sen nasılsınn

bende diyorum ism yabancı değil bana arkadaş sölemişti o taşı hatta alıcaktım
sonra kaynadı arada evet tatlım relpax 3lü tablet kullandım benim uykumu getiriyordu o ilaç

Yok tatlım göndermiyorum hediye kazanırsan fiş istiyorlar çünkü Kazanırsam fiş yüzünden vermezlerse hır çıkarr

Aa bilmiyodum onu,yaa sinir oldum bak şimdi

Kocişle hayal kurduk o kadar araba bize çıkcak diye

İçlerinden bedava çıkanlar oldu ama bakkallar fiş veriyomu ki

Ayyyy yazık kız babanaaaa Annem deli gibi turşu yiyomuş hamileykennnn,, ye ekşiyi çıkar meleziiiiii

Bende deli gibi turşu yiyorum birkaç haftadır :26:

Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN

Annemin kasım ayında kavun çekmiş canı.Pratik kadın kavunlu sakızlar varmış o zaman onlardan çiğneyip tadı alıp atıyomuş
ekşiyle tatlıyla alakası var mı ki gerçekten:26::26:

ay inşallah canım ya miğdesi çok bulananın çocugunun saçı çok olurmuş öylemi canım

onun saçla alakası yokmuş tatlım çocuk büyüdükçe mideye baskı yaptığı için yanma hissi oluyormuş
benim oğlumda bayağı midem yanıyordu ama kel doğdu oğluşum

Olsun ablam önemli değil.Bende iyiym şükürler olsun sınavlara çalışıyorum işte biraz biraz

Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN

Hadi bitanem hayırlı haberlerle bekliyoruz seni üzme kendini

kızlar benimde canım 1-2 haftadır fena halde süt mısırı istiyor ama yok yaza çıkıyor
öylede istiyor ki canım

Ben de dünyanın hayalini kurdum canım ama geçen gün öğrendim ki fiş isteniyormuş, koşullarda yazıyor
Hatta burdaki kızlar marketten 15li kahve almışlar fiş isterlerse gösteririz diye ama seri nosu farklı, onu
bile kabul ederler mi belli değil Kafayı sıyırmamak için bedavaları aldım gerisini attım

Kız haberi mi alcazzz alcaz acabaa tatlımmmmmİnşallahhhh canımmmm

Annemin kasım ayında kavun çekmiş canı.Pratik kadın kavunlu sakızlar varmış o zaman onlardan çiğneyip tadı alıp atıyomuş
ekşiyle tatlıyla alakası var mı ki gerçekten:26::26:

Hiç bilmiyorum ki tatlım kiminde tutar kiminde tutmaz:44: Ama eskiler ne söylüyosa doğru söylüyo onların lafını kulak ardı etmemek gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…