Ben de dünyanın hayalini kurdum canım ama geçen gün öğrendim ki fiş isteniyormuş, koşullarda yazıyor
Hatta burdaki kızlar marketten 15li kahve almışlar fiş isterlerse gösteririz diye ama seri nosu farklı, onu
bile kabul ederler mi belli değilKafayı sıyırmamak için bedavaları aldım gerisini attım
Kız haberi mi alcazzz alcaz acabaa tatlımmmmmİnşallahhhh canımmmm
Hiç bilmiyorum ki tatlım kiminde tutar kiminde tutmaz:44: Ama eskiler ne söylüyosa doğru söylüyo onların lafını kulak ardı etmemek gerekiyo
kızlar benimde canım 1-2 haftadır fena halde süt mısırı istiyor ama yok yaza çıkıyor
öylede istiyor ki canım
beliki inanmıcaksınız ama inanın her dua edişimde sizin adınızı anarak dua ediyorum
Tel.den grdgmden hepinizi alıntı yapamadım kızlar cok sagolun sımdı cıkayım uyuyayım bir an once sabah olsun hepınızı optm ALLAHA EMANET OLUN
kızlar benimde canım 1-2 haftadır fena halde süt mısırı istiyor ama yok yaza çıkıyor
öylede istiyor ki canım
Ben de dünyanın hayalini kurdum canım ama geçen gün öğrendim ki fiş isteniyormuş, koşullarda yazıyor
Hatta burdaki kızlar marketten 15li kahve almışlar fiş isterlerse gösteririz diye ama seri nosu farklı, onu
bile kabul ederler mi belli değilKafayı sıyırmamak için bedavaları aldım gerisini attım
Hiç bilmiyorum ki tatlım kiminde tutar kiminde tutmaz:44: Ama eskiler ne söylüyosa doğru söylüyo onların lafını kulak ardı etmemek gerekiyo
ben oğluma hamileyken doğurana kadar turşu yedimm
kızımdada sevmediğim çikolataya aşerdim hergün yiyordum
Olsun ablam önemli değil.Bende iyiym şükürler olsun sınavlara çalışıyorum işte biraz biraz
Canım direk taksime gidebilrsin ama otobüs saatini tutturmak lazım işte sabiha gökçenden direk var taksime
Ay canım biz avrupa yakasındayız ya.9 gün kalıcaz annemle Düğün telaşı olacak ama inş. buluşuruz ya.Ya ben şimdi ist.lulara soruyorum ben sabiha gökçenden taksime havaş hariç direk gidebilir miyim.Sanırım ilk kadıköy otobüsüne binecem 10 numara mı ne sonra karşıya geçeçem sonrasını blmiyorum:26::26:
kulağımm çınladı
Allah daha iyi etsin canım
Vuslat ablam nasılsın
kızlar bişi dicem ya ben rüyamda doğum yapıyodum bir kızım oluyordu ama hiç sancı çekmeden doğuruyodum anneme diyodumki bu kadar kolaysa ben 2. ciyide doğurcam diyodum sizce bu ne anlama geliyor
Bende bedavaları alayım öyleyse,bikaç paket daha alayım ayrıca bakkal fiş verirse tabiBen de dünyanın hayalini kurdum canım ama geçen gün öğrendim ki fiş isteniyormuş, koşullarda yazıyor
kızlar bişi dicem ya ben rüyamda doğum yapıyodum bir kızım oluyordu ama hiç sancı çekmeden doğuruyodum anneme diyodumki bu kadar kolaysa ben 2. ciyide doğurcam diyodum sizce bu ne anlama geliyor
ya ne saçmalık o iş ya acayip ama acayip sinir oldum ben 25kuruşluk kahve fişini mi saklayacam belki toptan aldım ki öyle yapıyoruz bazen toptancı fiş vermiyo.Allahım o araba bana çıkarsa resmen 46lık olurum yaaaa fiş yok bişiy yok
şimdi ülker çikolata da yapmış kampanya iç paketteki numarası falan ama o da fiş istiyorrr sanki çalıyoruz yaaaaaaaaaaa
Bende bedavaları alayım öyleyse,bikaç paket daha alayım ayrıca bakkal fiş verirse tabi
İnşaallah canım benim inşaallah
Canım Rabbim hayırlara çıkarsın rüyanı...Ben şöyle yorayım,sancı çekmeden doğuruyomuşsunya,o şuna işaret olsun,demek ki sınavlarını zahmetsiz bir şekilde geçeceksin,çok güzel bir polis olacaksın inşaallah
elifimm ceviz ye bol bol cevizin beyine çok fazla dopink verdiği kanıtlanmış
yaratılış şeklinede bakılınca beyin şekline ne kadarda benziyor
Canım direk taksime gidebilrsin ama otobüs saatini tutturmak lazım işte sabiha gökçenden direk var taksime
Canım günahların dökülmüş derler yada dileğin gerçekleşecek
İşi yokuşa sürmek için ellerinden geleni yapıyorlar canım malesef
O yüzden katılmadım ben tüm paketlerle canım çekilişe, 3 tanecik gönderdim
Umarım çıkmaz da sinir sahibi olmam
Ablam akşam carefoursa da gördüm bende dikkatimi çekti iki tane koçan halde satılıyor pişirilmiş sadece sıcak seversen ısıtırsın orada.Oradan satın alabilirsin ne kadardı bilmiyorum baktım ama görememiştim.
ama benim erkek olmam lazımdı o zamanarada tutuyo demekki .Ama şey doğru tutuyo karın dikse ve pop geriye doğruysa erkek karın geniş yaygınsa kız oluyo genelde
Bu tez de çürüdü
Bi dee kuzenim var vuslat ablaaa, iki çocuğunda da bebeğin doğmasına 1-2 hafta kala gövdesi incecik, bez gibi
olan peluşlardan alıp onunla yatardı. Çocuk doğunca hep onun yanına koyardı,, annesinin kokusunu aldığı için mdir
nedir çocukları maşallahhh çok sakindi, ne ağlardı ne huysuzlanırdı. Hatta kızı 3-4 yaşında,oğluda daha büyük şuanda,,
hala o peluş yıkanınca 2 gün küsüyolar annelerine,, anne kokusu gitti diye
Rüyada dogurdugunu gören kimse fakir ise zengin olur
rüyada kız çocuk doğuran ve acı çekmeden doğum yapan kimse çok büyük mutluluklara kavuşacaktır
bekar biri rüyada doğum yapıyosa evlenecektir.
rüyada doğum yaptıgını görmek : dileğinin gerçekleşceğini güzel günlerin geliceğinin habercisidir
kızlar bu yorumlar var hepsi çok güzel hayırlısı olsun
ah canımm benim sağol allah razı olsun bir sitede şu yazıyor
çok sıkıldığın bir durumdan kurtulup sevineceksin.
ay inşallah:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?