Berenli Saatler :)

Samkart mı kız Allah seni
Ücretini verirsiniz şoföre o akbil basar yerinize
Yada otobüsteki birine sorarsınız
Akbilini basar sizde ücreti ona verirsiniz
Biz buranın yabancısıyız dersiniz
İstanbuldada zaten şıp diye gidilir ya bir yere
En az bi 3 saatte gidersiniz taksime valla ciddiyim bu şaka değil

ah canımm benim sağol allah razı olsun bir sitede şu yazıyor
çok sıkıldığın bir durumdan kurtulup sevineceksin.
ay inşallah:26:

evet tatlımm sıkıntıdan kurtulmaya, ilerlemeye, sıhhat ve şerefe işaret
yakında polis mi olucan kızz yoksa

Şimdiye kadar bi çöp çıkmadı ama o araba bana çıkıyomuş
Olur mu olur valla kıllık değil miii

İnşallahh canımmmm Hem 2 annesi olucak bebişinin ablası da büyük o da yardımcı olur sanaa.
Kardeşimle aramda baya yaş var bana annemden daha fazla düşkün

evet tatlımm sıkıntıdan kurtulmaya, ilerlemeye, sıhhat ve şerefe işaret
yakında polis mi olucan kızz yoksa

vuslatım allah mı söyletiyo ne ay inşallah bak sınava 15 gün kala bu rüyayıda gördüm bu bir işaretmi acaba çok mutluyum şu an

inş. vardır ablam.
ablam çok güldüm yaaa huysuz olsunda çok olmasın hee

Yaa az çok biliyorum tatlım 7de uçağa binsek ki rotar kesin olur 9da insek 1saat bavul bekleniyor 1-1:30 gibi evde anca oluruz biz.O yüzdn otobüs daha az tantanalı oluyo bide ben çok severim otobüs yolculuğunu ama 12saatte annem çekemiyo

yaaa biz şimdi geçen geldiğimizde temmuzdu sanırım bindik otobüse.Kimse akbili vermiyo yok diyolar bizde yengem annem ben kimsede bulamadık.Durak geldi ineceğiz şimdi yengem gitti şoföre-Şeyy şöfor bey biz bastıramadık kimse bize vermedi. Dedi ya şoförde-tamam yenge olsun.Dedi ama koptum ya şoför art niyetli değilmiş

İnşallahh canımmmm Hem 2 annesi olucak bebişinin ablası da büyük o da yardımcı olur sanaa.

Bu şans bende varken olur bacım.İnş. fişi olan birine çıkar

Canım yaa yengen çok tatlıymış

zaten kızım sen doğur ben bakarım diyor bende dedim gece kalkıp bakcanmı bakarııımm diyo yaa
zırt pırt soruyor zaten ne kadar oldu diye sabırsızz

vuslatım allah mı söyletiyo ne ay inşallah bak sınava 15 gün kala bu rüyayıda gördüm bu bir işaretmi acaba çok mutluyum şu an

inşallah tatlımm benim hayra yorarsan hayır olur sen polis olucağına yor öyle olsun
senden güzel polisi nerde bulucaklar bayan polislerede hayranlıkla bakıyorum hoşuma gidiyor
fazlada yok bayan polis keşke daha fazla olsa

evet tatlımm hiç biri tesadüf değil hepsinde bir hikmet gizli aslında

Evet ablam öyle ya
Canım yaa yengen çok tatlıymış

Yengem çok saftır hiç art niyeti olmadğına canım ya

ya bende bugün kuzenimi seviyodum aklıma geldi bende yengemle yatıyodum daha 5-6aylık hamileydi keşke hemen doğsa diyodum.Hesaplıyodum daha doğacakta falan diye.Bakıyorum akşamda4 yaşına girmiş de oyun oynuyoruz şebekle.Zaman çok çabuk geçiyo ya:18::18:

ne gülüyon kızzyani zaten bebeler normaldede huysuz olurlar vara yoka ağlarlar ya hani
o bakımdan dedim çok huysuz olmaz diye

Ablam ben hiç 1ay ağlamamışım devamlı uyumuşum 8aylık doğduğum için sanırım.Sonrada hiç susmamışım babam diyo cinnet geçirttin sen bana
Ama bazı bebekler hiç ağlamıyo ya yemeği yiyo uyuyo

Kızlarrr benim artık kaçmam lazım malesefff karnım ağrıyo ve feci uyku bastırdııı
Koamannnn öpüyorummmm hepinizi iyi gecelerrrrr

çok sağol vuslatım benim kalbin gibi dileklerinde o kadar güzel ki

berenimm aklıma geldi bak senin kabızlık sorunu vardı ya müsli alıp ondan yesene tatlım
benim arkadaşta senelerdir var kabızlık müsli yiyor sabahları onu yediği sürece iyi
sende dene istersen bende mısır gevreği aldım bendede başladı netten baktım doğum dr.larıda
gevrek öneriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…