Söylerim ablam Allahım sağ selim gideriz inş..Bu sefer hiç ayağım çekmiyo hiç gidesim yok acaba bişiy mi olacak ya:18::18::18:
Kızlarrr benim artık kaçmam lazım malesefff karnım ağrıyo ve feci uyku bastırdııı
Koamannnn öpüyorummmm hepinizi iyi gecelerrrrr
kızlar ben 5 kilo doğmuşum biliyomusunuz
berenimm aklıma geldi bak senin kabızlık sorunu vardı ya müsli alıp ondan yesene tatlım
benim arkadaşta senelerdir var kabızlık müsli yiyor sabahları onu yediği sürece iyi
sende dene istersen bende mısır gevreği aldım bendede başladı netten baktım doğum dr.larıda
gevrek öneriyor
Canım öyle düşünme,Allah'ın izniyle hiçbişey olmaz..
Bende yola çıkacağım zaman aklıma hep kötü kötü şeyler getiririrdim,annem çok kızardı
Arada hala yaparım bunu,annemin delirmesine yeter
berenimm aklıma geldi bak senin kabızlık sorunu vardı ya müsli alıp ondan yesene tatlım
benim arkadaşta senelerdir var kabızlık müsli yiyor sabahları onu yediği sürece iyi
sende dene istersen bende mısır gevreği aldım bendede başladı netten baktım doğum dr.larıda
gevrek öneriyor
gevrek öneriyor
iyi geceler canım
hayy maşallah direk 3aylık doğmuşun canım sen.Benim 2 kilo 300 gram doğmuşum bende
Bende de var bu sorun ya,bıktım artık,bende alayım bari :26:
Yeşil çay ve çörek otu da iyi geliyor,rahatlatıyor kızlar aklınızda olsun
Ayy canım her zaman içim sevinirdi gidecez gezicem falan diye ama bu sefer düğün var ya ondan canım çekmiyo belkide bende hep bişey olacağa yoruyorum bu sefer
Ay tatları berbat onların.Onun yerine sabahları büyük bardak ılık su ve iki kuru kayısı yesende rahatlatıyo
kızlar ben 5 kilo doğmuşum biliyomusunuz
Söylerim ablam Allahım sağ selim gideriz inş..Bu sefer hiç ayağım çekmiyo hiç gidesim yok acaba bişiy mi olacak ya:18::18::18:
Ayy canım her zaman içim sevinirdi gidecez gezicem falan diye ama bu sefer düğün var ya ondan canım çekmiyo belkide bende hep bişey olacağa yoruyorum bu sefer
Ay tatları berbat onların.Onun yerine sabahları büyük bardak ılık su ve iki kuru kayısı yesende rahatlatıyo
çok sağol canım yarın hemen alıcam denemediğim şey kalmadı seninkini deniyim bide vuslatım beni düşündüğün için çok teşekkür ederim
Bende de var bu sorun ya,bıktım artık,bende alayım bari :26:
Yeşil çay ve çörek otu da iyi geliyor,rahatlatıyor kızlar aklınızda olsun
hayy maşallahh tatlımakız senin anne karnında belliymiş boğazına düşkün olduğun
iyi düşün bitanem birşey olmaz Allah'ın izniyle
yok tatlım çok güzel tatları içinde kuru meyveler var bağırsakları çalıştırıyor diyette bile öneriliyor
ben sade mısır gevreğini yiyorumkız dene bi çok güzel
rica edrim bitanemmarkadaş değilmiyiz birbirimizi düşünüp tavsiyelerde bulunucaz tabisii canım benimm
ye bitanem sendeyeşil çay karın yağlarınıda yakıyor
Kızlar ben çıkıyorum Herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
yavrum kayısıyı denedim yok olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?