- Konu Sahibi gurbettekigelin
-
Merhaba canim .. Benimde 138 den 73 e dustu .. Ve sonunda dusuk oldu insallah seninki boylle sonuclanmaz .. Doktor birsey demedi mibenim bhgc değerim 120 den 88 e düştü iki günde sizce sonuç ne olur @Canancimm
sanırım 3 haftalıkHanımlar 385 kaç haftalık oluyor
Güzel artmış zaten %70 gibi olmadı lazım ki hesaplarsan doğru artmış . Hayırlı olsun.Kizlar cumartesi gunu kan degerim 2063 tu persembe gunu 8900
5 gunde bu kadar olmus normal mi ya sanki tam 2 kati artmamis gibi geldi
Saol cnmGüzel artmış zaten %70 gibi olmadı lazım ki hesaplarsan doğru artmış . Hayırlı olsun.
canım test negatif yazıyor 1,2 değer bu değer gebelik değildir benim geçen sene değerim 2,75 çıkmıştı 5 hatta 10 üzeri olması gerekir pozitif için.Bana yardom edermisiniz arkadaşlar beta hcg test sonuçlarınızı okudum hamile olmayanda bile normal seviyede çıkmış ama bende bu şekilde bu nedemek
Kizlar cumartesi gunu kan degerim 2063 tu persembe gunu 8900
5 gunde bu kadar olmus normal mi ya sanki tam 2 kati artmamis gibi geldi
Merhaba ben de benzer durumdayım. Sürecinizi merak ettim. Benim aşılam günüm 13 temmuz.Merhaba Arkadaşlar ben de bu ay aşılama yaptırmıştım. Aşılamanın 12. gününde değerim 9,92 çıkmıştı. 15. gün bu değer 39,24 oldu. 17. gün ise 66,7 oldu. Değerim çok düşük seyrediyor ve yavaş artıyor gibi. Daha önce de 2 düşük yapmıştım ve önceki hamileliklerimde adetten sonraki aynı günlerde beta hcg değerlerim çok daha yüksekti. Umut var mı sizce? Dış gebelik olabilir mi?
Canım yavaş artıyor ama artıyor.. Umarım 2 günde bir katlanmaya devam eder :)Merhaba ben de benzer durumdayım. Sürecinizi merak ettim. Benim aşılam günüm 13 temmuz.
26 temmuzda değerim( aşılamanın 13.Günü) 21,7
28 temmuzda değerim ( aşılamanın 15. Günü) 35,6.
Yükselir canım, umarım öyle olur :) Hayırlı olsun 2 gün sonra tekrarla testislm kızlar benım son adet tarıhım 20 hazıran normalde 36 gunde bır falan adet oluyorum bugun 40. gunum dun test yaptırdım sonuc 44.53 cıktı sızce yukselır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?