beta Hcg

Kızlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var 7 Mayıs son adet tarihim 35-40 günde adet olan biriyim cumartesi günü idrar testim silik çıktı, kan verdim sonuç
( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?

MynameiscilekYeni ÜyeÜye
Yeni
Kızlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var 7 Mayıs son adet tarihim 35-40 günde adet olan biriyim cumartesi günü idrar testim silik çıktı, kan verdim sonuç
( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?

Kizlar cumartesi gunu kan degerim 2063 tu persembe gunu 8900
5 gunde bu kadar olmus normal mi ya sanki tam 2 kati artmamis gibi geldi

Bana yardom edermisiniz arkadaşlar beta hcg test sonuçlarınızı okudum hamile olmayanda bile normal seviyede çıkmış ama bende bu şekilde bu nedemek

Eklentiler

• image.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 131
Bana yardom edermisiniz arkadaşlar beta hcg test sonuçlarınızı okudum hamile olmayanda bile normal seviyede çıkmış ama bende bu şekilde bu nedemek
canım test negatif yazıyor 1,2 değer bu değer gebelik değildir benim geçen sene değerim 2,75 çıkmıştı 5 hatta 10 üzeri olması gerekir pozitif için.

Merhaba ben de benzer durumdayım. Sürecinizi merak ettim. Benim aşılam günüm 13 temmuz.
26 temmuzda değerim( aşılamanın 13.Günü) 21,7
28 temmuzda değerim ( aşılamanın 15. Günü) 35,6.

Merhaba ben de benzer durumdayım. Sürecinizi merak ettim. Benim aşılam günüm 13 temmuz.
26 temmuzda değerim( aşılamanın 13.Günü) 21,7
28 temmuzda değerim ( aşılamanın 15. Günü) 35,6.
Canım yavaş artıyor ama artıyor.. Umarım 2 günde bir katlanmaya devam eder :)

slm kızlar benım son adet tarıhım 20 hazıran normalde 36 gunde bır falan adet oluyorum bugun 40. gunum dun test yaptırdım sonuc 44.53 cıktı sızce yukselır mı

Kızlar bende ayın 28 inde test ysptırdım 10.98 çıktı dün tekrar verdim 23.65 olmuş bugün adet günüm sizce nasıl

Canm bnm.cok umutlanmani istemem 2 gn.sonra tektar yaptr artarsa hamilesindir zaten ama dusuk degerler kimyasal gebelik ile sonuclaniyor insaallah sennki kimyasal gebelik ile sonuclanmaz.

Kızlar banada yardımcı olun 27sinde yani bat ıma 2gün varken hcg 5.25 çıktım 29unda yani bat günümde tekrar yaptım 14.9 çıktı değerler bana çok düşük geliyo hastanedekiler var dedi ve bugün gecikeli 3 gün oluyo tekrar bidaha hcg yaptırcam inş artar kimyasal falan değildir

canım bana dr cok yenı bır gebelik dedı bır kac günlük yarın testı tekrarlıyacagız eger yukselırse normal gebelıktır dedı senınkıde yukselmıs testı tekrarla ılk gebelıgımdede ıkı güne bır test yaptı dr yukseldı ınsallah buda yukselır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…