- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
evet kahvaltım bir domates bir salatalık ve maydonozu söğüş yaptım azcııık yağ ve tuz 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz rezene
rezenem bitsin normal çayı şekersiz içmeye alıştırıcam kendimi yada ıhlamur alıcam
mmmm güzel kahvaltı hemde çoook sağlıklı çayıda şekersiz içmek istiyosan açık içmekten başla alışıo insan
tatlım öncelikle dün herkes kaçamak yapmış anlaşıldı
ben kendime üzülürken bnmki yine 1 dl pudingli kek o da kendimiz yaptık:)
seninki de fazla değil aslında çok abartmamışsın ayrıca sonraki öğünde dengelemiş bir de üstüe spor yapmışsın yani o kaçamağı yeterince telafi etmişsin üzme kendini
diğerleri epey uçmuş ama bu kaçamak konusunda
eyvah eyvah....
neyse her yeni gün yeni bir başlangıç unutmayalım ve irademizi eğitmeye çalışalım
hepinize sevgiler...
evet kahvaltım bir domates bir salatalık ve maydonozu söğüş yaptım azcııık yağ ve tuz 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz rezene
rezenem bitsin normal çayı şekersiz içmeye alıştırıcam kendimi yada ıhlamur alıcam
merhabalar
konunuzu iyice bir okudum inceledim, ben de 71.8 kiloyum ve 45-47 kiloma geri dönmek istiyorum, 6-7 ay gibi kısa bir sürede aldım bu kiloyu sebep ise işten çıkmam oldu, derslerime çalışmak için bütün sosyal hayatımı durdurdum, sadece arada derslerime gittim ve hemen eve gelip çalışmaya devam ettim masa başı hazır gıdalar yedim ve sonuç...
fast food tarzı yiyecekler tamamen dengemi bozdu, çünkü belli bir porsiyon geliyor ve genelde bir kişinin bir öğününe yetecek miktardan fazla oluyorlar ve o arada tok tutuyor fakat hemen acıktırıyorlar. işin kötüsü alışınca bırakamıyorsun da.
çalıştığım zamanlar ne güzeldi hemen kahvaltımı hazırlar ufak bir dilim ekmekle bir şeyler yer, öğle tatilinde az miktar öğle yemeğimden yer bütün gün koşturmacanın üstüne akşam yemeğinde canım hiçbir şey istemezdi, iki kaşık yemek tamam doyardım...
ama bütün gün evde insan artık can sıkıntısından mıdır, devamlı eli bir şeylere gidiyor.
aslında nasıl bir paradokstur bu evde hareketsizim normalde daha da az yemem gerekiyorken tam tersi
bütün gün hareket iş güç varken hiç acıkmazdım.
ara çeyrek ayva şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle birkase tarhana çorbası ve salata
şimdiye kadar 1.5 litre su bir bardak limonlu yeşil çay
ara 2 büyük bardak çay arkadaşa gitmiştim şekersiz içtim
akşam yemeğim közde 2 adet patlıcan ve yoğurt bir dilimde tam buğday ekmeği
közde patlıcana bayılırrrrımmmmmm ama bu akşam yemeği çokk az benden sölemesi acıkır krizlere girersin gece vallaa:)
valla deme öyle deme
ay ben bugün kaytardım yemek yapmadım yaa azcık daha yoğurt yemeyi düşünüyordum aslında :44::44:
akşam kahve içiyom iştahımı kesiyor
heheheheheh medeti kahveden umuyoruz senle ikimiz:) kahve diyince artık gülesim gelio:) bari salatalık falanda ye iyice doyyy
evet akşam menüsüne biraz daha yoğurt ve küçük bir salatalık eklendi iyide oldu doydum
afiyet olsun canım...
bugünkü menülerin çok iyiydi....
merak ettim...
şimdiye kadar ne kadar verdin...
ara çeyrek ayva şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle birkase tarhana çorbası ve salata
şimdiye kadar 1.5 litre su bir bardak limonlu yeşil çay
canım yediklerin çok az ekmeği bu kadar kesersen kas kaybedersin hemde vücut direncin düşer akşam ne yedin canım sebze ve protein de olmalı mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?