Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

günaydın erkenden geldim dün akşam arası olarak bir tane aktivya yoğurt yedim yazmayı unutmuşum
bu sabah erkenden kalktımki sporumu yapayım kalmasın diye ama çok ses yapıyor bu zımbırtı adımlarken bikaç adımdan sonra ısınıp sesi gidiyor ama
saat çok erken ayıp olur şimdi komşulara:97: apartmanda oturmanın zorlukları işte:97:
bende hazır erken kalkmışken yeni bir kür okudum burda onu yapıyım dedim
bir kabuk tarçını bir bardak suda kaynatıyorsunuz sonra içine bir çay kaşığı bal koyup sabah aç karnına akşamda yatmanıza yakın içiyorsunuz
ben başlıyorum bugün bakalım işe yaracakmı :126::126::126:

evet kahvaltım bir domates bir salatalık ve maydonozu söğüş yaptım azcııık yağ ve tuz 2 dilim tam buğday ekmeği şekersiz rezene
rezenem bitsin normal çayı şekersiz içmeye alıştırıcam kendimi yada ıhlamur alıcam

mmmm güzel kahvaltı hemde çoook sağlıklı çayıda şekersiz içmek istiyosan açık içmekten başla alışıo insan

mmmm güzel kahvaltı hemde çoook sağlıklı çayıda şekersiz içmek istiyosan açık içmekten başla alışıo insan

sağol canım hem güzel hemde doyurucu oldu çay demlemiyorum ben tek kişi olduğum için sallama içiyorum oda açık olmuyor tabi napalım alışıcaz öyle böyle

tatlım öncelikle dün herkes kaçamak yapmış anlaşıldı
ben kendime üzülürken bnmki yine 1 dl pudingli kek o da kendimiz yaptık:)
seninki de fazla değil aslında çok abartmamışsın ayrıca sonraki öğünde dengelemiş bir de üstüe spor yapmışsın yani o kaçamağı yeterince telafi etmişsin üzme kendini
diğerleri epey uçmuş ama bu kaçamak konusunda
eyvah eyvah....
neyse her yeni gün yeni bir başlangıç unutmayalım ve irademizi eğitmeye çalışalım
hepinize sevgiler...

sağol canım valla morel verdin bana
evet sonraki öğünler dikkat ettim hatta eşim akşam yemeğini dışarda hamburgercide yemeyi teklif etti
şiddetle reddetim

ara çeyrek ayva şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle birkase tarhana çorbası ve salata
şimdiye kadar 1.5 litre su bir bardak limonlu yeşil çay

merhabalar

konunuzu iyice bir okudum inceledim, ben de 71.8 kiloyum ve 45-47 kiloma geri dönmek istiyorum, 6-7 ay gibi kısa bir sürede aldım bu kiloyu sebep ise işten çıkmam oldu, derslerime çalışmak için bütün sosyal hayatımı durdurdum, sadece arada derslerime gittim ve hemen eve gelip çalışmaya devam ettim masa başı hazır gıdalar yedim ve sonuç...

fast food tarzı yiyecekler tamamen dengemi bozdu, çünkü belli bir porsiyon geliyor ve genelde bir kişinin bir öğününe yetecek miktardan fazla oluyorlar ve o arada tok tutuyor fakat hemen acıktırıyorlar. işin kötüsü alışınca bırakamıyorsun da.

çalıştığım zamanlar ne güzeldi hemen kahvaltımı hazırlar ufak bir dilim ekmekle bir şeyler yer, öğle tatilinde az miktar öğle yemeğimden yer bütün gün koşturmacanın üstüne akşam yemeğinde canım hiçbir şey istemezdi, iki kaşık yemek tamam doyardım...

ama bütün gün evde insan artık can sıkıntısından mıdır, devamlı eli bir şeylere gidiyor.
aslında nasıl bir paradokstur bu evde hareketsizim normalde daha da az yemem gerekiyorken tam tersi
bütün gün hareket iş güç varken hiç acıkmazdım.

evet canım evde olunca sürekli yiyorsun çünki sürekli uğraşın yok ev işleri bi zaman sonra bitiyor tv izlerkne pcde sürekli birşeyler atıştırıyorsun
bende işten çıkınca aldım bütün kilomu ve en kötüsü gece yenen yemekler evde pasta börekte eksik olmayınca gecenin bir yarısı kurabiye kek yiyorsun sonrada şiştikçe şişiyorsun
inşallah beraberce yeme düzenimizi oturtarak kilolarımızı vericez bu arada boyun kaç canım baya kilo vericeksin çünki 47 az değilmi

ara 2 büyük bardak çay arkadaşa gitmiştim şekersiz içtim
akşam yemeğim közde 2 adet patlıcan ve yoğurt bir dilimde tam buğday ekmeği

közde patlıcana bayılırrrrımmmmmm ama bu akşam yemeği çokk az benden sölemesi acıkır krizlere girersin gece vallaa:)

valla deme öyle deme
ay ben bugün kaytardım yemek yapmadım yaa azcık daha yoğurt yemeyi düşünüyordum aslında :44::44:
akşam kahve içiyom iştahımı kesiyor

canım yediklerin çok az ekmeği bu kadar kesersen kas kaybedersin hemde vücut direncin düşer akşam ne yedin canım sebze ve protein de olmalı mutlaka

canım aralar zaten az oluyor genelde
ben aslında ekmeği kısmıyorum pek akşam közde patlıcan yoğurt bir dilim ekmek ve slaatalık yedim
öğlen ekmek yemedim tarhana çorbası içtim bir kase ve yanında bol salata yedim
eğer çorba içiyorsam ekmek yemiyorum yada pilav veya makarna varsa 3 yemek kaşığı filan yine ekmek yemiyorum
bugün eksiğim yemekti yapmadım tembellik ettim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…