- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
canım şimdi başlıyormuyuz yarışa
benim 6 şubat evlilik yıl dönümüm 17 şubat benim doğum günüm ve 26 şubat oğlumun d. günü
yani en geç 26 şubata kadar zayıflamam lazım 58 olmam gerek
tatlım kaçırdığım yerleri okudum aklımda kaldığınca yorumlarımı yapayım
bu regl olayını bana da pembepalto soyledi denicem bnm de bildiğim reglden 1 hafta once metabolizmanın cok hızlı calışıgı onu da bi dr.dan mı duydum yoksa gazetede mi okudum hatırlamıyorum ama oyle bişey vardı
diyet bisküvileri daha once soylemiştim ztn pembişe de hatırlatmışsın
minikkin topiğindeki mmeyve porsiyonlarına da daha önce açmış olduğum şu linkten öğrenebilirsin eksik varsa araştırmaya çalışırım
http://www.kadinlarkulubu.com/saglikli-beslenme/482973-besinler-porsiyon-degerleri.html
bir de şu siteden de yararlanıyorumhttp://www.diyetclub.com/tablolar.asp
acıktıkça ki bu acıkmalar en az yemekten 2-3 saat sonra olmalı, badem, fındık fıstık gibi kuruyemişlerden bir avcunu dolduracak kadar yiyebilirsin ama yanında başka bişey yeme ya da 1 meyve+1 bardak yağsız süt (veya ayran da içebilirsin)
patatesin bir orta boyu 100kalori bana da diyetisyen öğle yemeğinde 2 patates+yogurt+salata veriyordu
patates yediğinde kesinlikle ekmek tüketmemeni tavsiye ederim
bu arada günde 5-6 dl ekmek yemende sakınca olmaz sanırım ben 2 sabah 2 öğle 1 akşam şeklinde yiyordum tabii 4e indirebilirsen de o senin bileceğin bişey
bir de çorbayla veya mercimek gibi baklagil yemeğiyle ekmek yeme ztn çorba ya da baklagil k.hidrat çabuk acıkmayasın ok?
şimdilik kafamdaki notlar bunlar
geçmişte yediklerine bişey diyemem bugune bakmak lazım
imkanın olursa bugunun özetini liste olarak yazar mısın? cok dagınık olmuş kafamda toparlayamadım da...
ben elimden geldiğince ugrar yazarım kimse olmasa da sen yazmaya devam et er geç gelince yorum yapacagımdır
sevgiler...
öncelikle sırf bnm için toparladığından dolayı teşekkür ediyorummenümü toptan yazıyorum lilycim senin için
sabah : küçük haşlanmış bir patates maydonoz ve lor ekledim üzerine limonda sıktım şekersiz rezene çayıyla yedim
ara : bir mandalina şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle:yeşil marcimek yemeği birdilim ekmek yoğurt
ara:10 fındık 3 kuru kayısı bir su bardağından az süt
akşam: bir kase mantar çorbası yarım tabak yani 8 yemek kaşığı yoğurtlu makarna :26::26::26::26:
akşam hiç hoş olmadı evde yemekliğim salata malzemem kalmamış alışverişde çıkamadım böyle oldu
toplamda 2 bardak limonlu yeşil çay 3 şimdi içicem
1.5 litre su bir litre daha içicem akşam arası olarak yine sütlü şekersiz türk kahvesi içerim
nasıl lilycim idare edermiyim yaa:18::18:
öncelikle sırf bnm için toparladığından dolayı teşekkür ediyorum
sabah iyi bence sonucta ekmek yerine patates yemişsin
aran da iyi ama kahveyle beraber yapma olur mu meyveni
hani meyveden yarım saat sonra yapsan fena olmaz ama belli bi nedeni yok beraber tüketmende de sakınca olmaz herhalde bnm fikrim sadece ayrı içmen
öğlen iyi salatanın da açıklamasını yapmışsın o yuzden eksik dememe gerek yok:)
1 kase çorba=1dl ekmek
8 yk makarna= 1,5-2dl ekmek
bilmem anlatabildim mi???
aran birazcık fazla kaçmış sanki biri fazla mesela ben bugun 2 kuru kayısı+1 çay bardağı yağsız sütle ara yaptım ama sen süt+fındık, süt+kayısı veya fındık+kayısı yapabilirsin ama 3ü 1 arada fazla olmuş birazcık...
genele bakarak iyisin ama yani öyle çok fazla bişey yok sorun edecek ok? sen de sıkma yarın dengelersin
suyu ben bu aralar cok içemiyorum maşallahsen benden iyisin bu konuda
rica ederim kaç gündür gelemedim ztn ihmal ettim üzülüyorum söz verdim herkese destek olacam ama tutamadım diyesağol canım evet bugün salatasız kaldım yarın telafi edicem bende sana çok teşekkürederim gelip menümü yorumladığın için ayrıca morel desteğin için tatlım sağol
:128: başlıyorz şekerim tamam ölmek var dönmek yok vericez bu kiiloları
inanmıcaksın ama kızımın doğum günü 17 şubat7 mart evlilil yıldönmümüz
bende şubata kadar en azından 58-57 görmek istiyorum inşallah
canım 8 yemek k. makarna fazla deyil mi,yoğurt la makarna birlikte yenmemeli die duymuştum.menümü toptan yazıyorum lilycim senin için
sabah : küçük haşlanmış bir patates maydonoz ve lor ekledim üzerine limonda sıktım şekersiz rezene çayıyla yedim
ara : bir mandalina şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle:yeşil marcimek yemeği birdilim ekmek yoğurt
ara:10 fındık 3 kuru kayısı bir su bardağından az süt
akşam: bir kase mantar çorbası yarım tabak yani 8 yemek kaşığı yoğurtlu makarna :26::26::26::26:
akşam hiç hoş olmadı evde yemekliğim salata malzemem kalmamış alışverişde çıkamadım böyle oldu
toplamda 2 bardak limonlu yeşil çay 3 şimdi içicem
1.5 litre su bir litre daha içicem akşam arası olarak yine sütlü şekersiz türk kahvesi içerim
nasıl lilycim idare edermiyim yaa:18::18:
canım 8 yemek k. makarna fazla deyil mi,yoğurt la makarna birlikte yenmemeli die duymuştum.
emin deyilim gerçi.
makarnada yağ da var mı?
günaydın
Hemen kahvaltımı yazayım
3 çay kaşığı ev yapımı reçel 3 çay kaşığı bal :26: Tatlı isteğiyle uyandım
2 dilim lıght ekmek 2 tane az yağa kırılmış yumurta
lor peynir şekersiz rezene çay
birazdan ara yapıcam ayvayı dörde böldüm bir dilimi yiyeceğim
sonrada şekersiz türk kahvesii:126:
günaydın
hemen kahvaltımı yazayım
3 çay kaşığı ev yapımı reçel 3 çay kaşığı bal :26: tatlı isteğiyle uyandım
kız sen naaaaptın ballar receller. 2 dl ekmek, 2 yumurta :) afıyet olsun ama bıraz fazla kacmıs sankıı
ayva tam kararında :)
Fazla mı kaçmış neOlur arada.
Ama ard arddenk getirme hareket et de kalmasın miğdende.
Tatlı isteiğini gideren kuru meyvelerden yiyebilirsin sabahları.
Misal 2 kayısı bir bardak su...
Şarkıcı gülşen formumu böyle koruyorum diyordu
günaydın
hemen kahvaltımı yazayım
3 çay kaşığı ev yapımı reçel 3 çay kaşığı bal :26: tatlı isteğiyle uyandım
birazdan ara yapıcam ayvayı dörde böldüm bir dilimi yiyeceğim
sonrada şekersiz türk kahvesii:126:
arana ve öğle yemeğine lafım yok ama sabahki tatlılar fazla kaçmış cnmöğle yemeğim 3 küçük kepçe bezelye yemeği bir dilim ekmek ve yoğurt
limonlu yeşil çayımı yazmıyorum artık günde 3 bardak içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?