Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

akşam yemeğinde gayet güzelmiş canım çorbayı ne kadar içtiğin önemli tabiki 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek canım ben dönüşüm diyeti yapıyorum ya bana göre az geldi tabiki herkesin listesi kendine özgü ben diyetisyene giderken ilk gittiğimde kas kaybettim kadın ekmek mikterını arttırdı canım ben bu listeyle kilo alırım dedim ama uygulayınca hem tok kaldım hemde yağ kaybettim sadece

2 litre suyum bitti
ytana kadar yarım litre daha içerim bir bardak yeşil çay ve kahvem tabiki :))))
yatmaya yakında tarçınlı ballı su ee yeter zaten

tarcinli balli su mu?? zayiflatiyormu kizzzzzzz:26:

bende birazdan yapacam sporumu

valla canım bugün başladım bilmiyorum kürmüş bu bir kabuk tarçını bir bardak suda kaynattım içine bir çay kaşığı bal koydum sabahları ve gece yatmaya yakın aç karnına içiliyor
denicem bakalım en azından tarçın var tatlı krizleri yaşamam

canuuuuuuuummmmm süpersin kızzz
menünü beğendim
vallahi bu gidişle zayıflıcazmı nehhh
haa bu arada artık tartılda kim önde gidiyor göreeeeekkk tardılda göreeeeeekkk göreeeekkkkk göreeeeekkkk göreeeekk

kaçamaklarım olur ama asla kaytarmam

sen hele bir süre dene, sonra bende yaparim

YA BEN HİÇ SPOR YAPAMIYORUM
kızım kesinlikle izin vermiyor
yatınca yaparım diyorum ama hanımefendi 12 den önce yatmıyor
eee o saatten sonra spor yapacak güç kalmıyor
ah canım ah akşam yapıcaktım göya ama misafir geldi geç gittiler yapamadım
ben fırsat bulduğumda yapmaya çalışıyorum işte evdeyim fırsat kollayabiliyorum şimdi uyudu mesela kıızm
birazdan başlıyacağım
sağol şekerim reglim bitsin tartılıcam kız sabırsızlıkla bekliyorum kimin önde gittiğini görmeyi

sen hele bir süre dene, sonra bende yaparim

valla canım yapıcam ama sabahları içmeyi düşünmüyorum sadece akşam içicem sabah sabah tarçın kokusu miydemi bulandırıyor

sabah kahvaltım
bir tatlı kaşığı reçel 2 dilim tam buğday ekmeği lor peynir avcumun içi kadar beyaz leblebi
bir tatlı kaşığı kadra kabak tatlısı şekersiz çay çok acıkmışım ne bulduysam yedim :125::125:

hahahahahahahahah kızzz koparttın beni hayır yedin yedin tamamda sonundaki itiraf cok güzel çok acıkmıştım napiyimmm:)
yapcak bişey yok zaten afiyet olsun o kabaktatlısının üstüne kremşanti dökcen bide fındık ceviz serpicen üstünee ımmmmm enfes olur ay canım çekti resmen:) hadi bakalım öğleni akşamı hafif atlat kızarım yoksa

nediyorsun sen öyle krem şanti ceviz aman allahım :125::125::125::125::125::125: böyle yeriz valla

ara çeyrek ayva ve herzamanki gibi sütlü kahve
veeeee 30 dakika adımlama
vakit bulursam bir 30 dakika daha yapıcam

selam cnm dün akşam girmedim maşallah tatlı muhabbetleri havada uçuşuyor pembişle ikinizin
dun yediklerin gercekten azmış sabah ekmeği bol (en fazla 3 tost ekmeği) ye diğer öğünlerde de salata ve yoğurdunu eksik etme
bir arkadaş ekmeği arttır demiş, çorba 1 kepçe 1 dl demiş
bu çorba ölçüsü hakkaten kafamı karıştırıyor kimi diyetisyen 1 kepçe 1 dl ekmektir diyor kimi de 1 kase...
ben hep 1 kase olarak aldım ölçümü bnm diyetisyen de 1 kepçe veriyordu ama doymuyorum o kadarcıkla ben çorba hastasıyımdır

dünkü menünü geçtim gelelim bugune...
ekmek+ lor güzel ona lafım yok, reçel de eklemişsin o da kabul edilebilir de o kabak tatlısı noluyor bakiyim????
hem hani salatan (domates-salatalık)??????????????????

lilycim yani sanah 3 dilim ekmek ye ve başka ekmek yememi diyorsun canım
evet çorba ölçüsünde pek tutarlılık yok açıkçası ben okadar takmıyrorum çorbayı sıvı sonuçta
bir kase yiyorsam o öğünde pilav makarna ekmek yemiyorum ben dengeleniyordur umarım
menüye gelince kabak tatlısı oldu valla bahanemde var çok acıkmıştıım domates salatalık doğrramayada üşendim valla
ama bir daha eksik emyeceğim tok tutuyormuş beni bugün acıktım mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…