- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Kız kendine gel :)
Hemen nane limon kaynatıp iç.
Bende hiç dayanamıyorum böyle detoxlara şok diyetlere.
5 günde 5 kg diyetine başladım 1 günde bayılıyodum.
Az ye öz ye bitanem.
Stres yapmayı bırak vereceksin arada dururmuş bünye. Sonra birden daha çok vermeye başlarmış...
Bende yeşil elma diyeti yapmaya karar verdim ve yarım günde bıraktım.Akşam normal yediğimden 3 kat fazla yemek yedim ve agzım yara oldu hep acıdı ekşi elma yemekten. :) bu bu çorbayı kafaya koydum deniycem bende güzel görünüo:)
canım ben çorbayı içemedim istersen dene ama miydemi kötü yaptı neden blmiyorum ama miydem bulnaıyor hala bıraktım
5 mil leslienin 2 milini yaptım şimdi 25 dakika
yaa acaba içindeki şeyler miğdenimi şişirdi bide gaz yapan şeyler sonuçta.Benim miğdem şişince bulanmaya başlıo ondanmı acaba yada alışma sürecinde böyle yapıoda olabilr.Ama sitede başkalarına böyle etki yapmamıştı dmi cnm okudum ama cok iyi hatırlamıorm.Neyse sen eski düzenine dön en iyisi geçiş olsun
süper süper süper üzülmek yok devam
Bikerem senin böle bi şeye ihtiyacın yok detoxta neymiş eskiden detoxmu varmış:) ne güzel spor yapıosun detox tembel işi yani benim=) yaa hiç spor yapamıorum nefret ediyorum resmen.Oturduğum bölgedede spor salonları çok pahalı 2milyardan başlıo leslie yapmaya calısıorum oda işe yaramıomuş gibi gelio napıcam bennn
kız lesliemi işe yaramıyor anam popomdan terler akıyor
nasıl işe yaramasın akşamları yarım saat yapsan yeter
üşengeç hatun senin sevgiliyle benim koca kiloları veremezsek topa tutcekler bizi haberin ola
benimkinin çok hain planları var söylemiyor ama tırsıyorum :18::18::18::18:
Vallaha sorma gitsin çalar saat gibi habire 20 gün kaldı 10 gün kaldı sayıp duruyo.Bende diyorum napiyim uğraşıyorum işte olmuyo die bide dedimki detox yapcam tartıda iki kilo eksik çıkcam kandırcam seni dioki iki gün sonra bidaha tartarım eheheheheheAma er geç incem o ellibeş kiloya görcek herkes bi 55 oluyum ilan etcem herkese :)
canım bilmiyorum valla
leslie benim çok hoşuma gitti onu yaparken sıkılmıyorum
evdede step aleti var okadar para verdim diyorum onuda yapayım boş durmasın arada kaldım böyle
leslie yi ya 3 mil yapıcam yada 5 mil yada dönüşümlü
beraber yine yaparız canım benim motivasoyon acayip düştü nalatamam
ben herseferinde meydan okuyorum 3 4 ayda zorla 4 5 kilo veriyorum sonra 1 ayda hepsini geri alıyorum busefer iddalıyım bak nasıl zayıflıcam diyorum sonra oda kesin iddaalısındır diyoay yazamadımda 200 gr dan sonra motivasyon sıfırın altında olduğu için 2 günlük bu detoks la kendime geleyim
tekrar hırslanıyım yoksa ben yine 72 görücem yani
birde eşime okadar meydan okudum:26::26:
idda 5 ocakta sona eriyor
ayakkabı ve çantayı kaybedememeeem
bende aynı boy ve kilodayım biz zaten yarıştaydık ama beyazbulutcum pes etmeye meyillli kızarım vallahiiisakın motivasyonun düşmesin bak senin düşerse benim de düşerrrrr, aynı boy ve aynı kilodayız kendi kendimize bi yarış yapalım.
sonra da kendimizi ödüllendiririz.
benim eylülde düğünüm var motivasyonumun asla düşmemesi lazım.
hem kendini düşünmüyorsan beni düşün
vallahi bi ara bende lahana çorbası diyeti yaptım 2.günü yarıda bırakmıştım igrençti ağzımda büyüyordu resmen. böyle diyetler bana göre değil dedimay yok yapamıyacağım yenmiyor miydemi kötü yaptım ağzımda büyüyor lokmalar bitmiyor kasee
yapmayın kızlar benden tavsiye ben şimdi napıcam bir tencere çorbayıı
doğru söylüyorsun canım
yok bir daha aman tövbe şok diyetmiş detoksmuş
bende katılıyorum sana kesin midesini şişirdi gaz doldu ondan oluyordur canımyaa acaba içindeki şeyler miğdenimi şişirdi bide gaz yapan şeyler sonuçta.Benim miğdem şişince bulanmaya başlıo ondanmı acaba yada alışma sürecinde böyle yapıoda olabilr.Ama sitede başkalarına böyle etki yapmamıştı dmi cnm okudum ama cok iyi hatırlamıorm.Neyse sen eski düzenine dön en iyisi geçiş olsun
negibi planları var kız merak ettim vallahiikız lesliemi işe yaramıyor anam popomdan terler akıyor
nasıl işe yaramasın akşamları yarım saat yapsan yeter
üşengeç hatun senin sevgiliyle benim koca kiloları veremezsek topa tutcekler bizi haberin ola
benimkinin çok hain planları var söylemiyor ama tırsıyorum :18::18::18::18:
Vallaha sorma gitsin çalar saat gibi habire 20 gün kaldı 10 gün kaldı sayıp duruyo.Bende diyorum napiyim uğraşıyorum işte olmuyo die bide dedimki detox yapcam tartıda iki kilo eksik çıkcam kandırcam seni dioki iki gün sonra bidaha tartarım eheheheheheAma er geç incem o ellibeş kiloya görcek herkes bi 55 oluyum ilan etcem herkese :)
vallahi benim eşim hiç zayıflamaya başladın vallahi gidiyo bu kilolar yada incelmeye başladın gibi hiç bişi söylemiyo sanki diyetde değilmişim gibi zaten ben 64 e düştüğümde eşimin ailesinden kimse bana zayıflamışsın negüzel olmuş felan demedi ama geri 72 kilo olunca geçen negüzel zayıflamıştın bak hamile gibisin şimdi bu göbek ne demeye başladırlar ahhhh ahhhh
Aynen canım yaa aynen ya bende geçen sene bi arkadasımla görüşmüştüm ozaman baya zayıflamıştım hiç demediki aa ne güzel olmusun zayıflamıssın diye ama bu sene kilo alıpta görüşünce dioki geçensene ne güzel zayıftın şimdi dombalak olmuşsun bende hemen dedim ozaman gecen sene nie söylemiyosun ne güzel olmuşsun demiyosun.Eğer insanlar öyle dese belki kilomu korurdum.Şimdide sevgilim hiç demiyo zayıfladın die çünkü bence diyeti bırakmamdan korkuyo.Kız arkadaşlarımda şu şekilde dio evet zayıflamışsın ama devam et.Çkta zayıflamışsın demek istemiyorum bırakırsın die diolar.Hiç pohpohlanamıyorum yaaa.
kokmuşşşşşşş sen kendine bak demedinmikızlar sizi kıskanıyolarda ondan
ben 61 kadar inmiştim her gören ne güzel yazıflamışın diyorduuuu
kilo aldım babam bile sen kilomu aldın dedi
onu bırak alt komşum benden kat kat kilolu geçen gün diyorki sen gittikçe kilo alıyorsun
bu arada yediklerimi yazayım çorba faciasından sonra
bir mandalina şekersiz sütlü türk kahvesi
şimdi haşlanmış küçük bir patates üzerine yoğurt koydum
domates salatalık
akşama ne yaparım bilmem saat zaten 4 :26:
kokmuşşşşşşş sen kendine bak demedinmi
afiyet olsun canım yarım günde olsa vücudunu iyi şaşırtmış oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?