- Konu Sahibi BeyazBulut
-
ben de aksine ( yeni başladım sayılır o yüzden mi bilmiyorum ) bu aralar çok azimliyim
hergün okula aşure getiriyo öğretmen arkadaşlar 1 kaşık bile almadım.
bu arada güzel haberrrrr, bu sabah itibariyle tartı tam 69.0 gösteriyorduuuuu
fayda ediyor galiba diyet ve günde yarım saat tempolu yürüyüşşşş..
mutluyuım inşallah kilom vermem durmazzz..
hepimiz 50 li kilolara inelimmmmmmmm
saat 6 gibi bir küçük elma ve bir bardak süt şimdi yeşil çay içiyorum
saat 9 gibide kahve içerim
afiyet olsun canım benim nasıl oldu miden
bide şu kahveyi bir azalt bakalım 1 hafta dene onun yerine ayran iç o hafta nekadar kilo vereceksin
kızlar ben de bu akşam çoookkk acıktım , şu an bi kaç badem yedim ama doymuyorum........
bugün yediklerimi de paylaşıyım sizinle
sabak activia kahvaltılık yoğurdunu yedim
aralarda ceviz fındık badem yedim
1 diyet bisküvi
mandalina yedim
akşam da mercimek çorbası ve barbunya yedim
şimdi de
bi kaç badem yedim
açııııııııııımmmmmmmmmmmmm
sabah kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir kuru kayısılı aktvya yoğurt küçük bir parça tahin helvası
şekersiz çay
5 mil leslienin 2 mili 25 dakika
sabah kahvaltı 2 dilim tam buğday ekmeği beyaz peynir kuru kayısılı aktvya yoğurt küçük bir parça tahin helvası
şekersiz çay
5 mil leslienin 2 mili 25 dakika
şadiyeeeeeeee 5 kilo vermişsin ne kadar zamanda verdin canım , bana da formülünü veeeeeeeerrrrrrrr
afiyet olsun canım
sporuda maşşallah aksatmıyorsun bende dün 5 milin 2 milini yaptım harikaydıı
buarada hani öğle hani akşam menün
her yeni gün yeni bir başlangıçtır diyerek günaydın diyorum
sabah kahvaltım
2 dilim tam buğday ekmek
beyaz peynir bir tatlı kaşığı reçel
şekersiz çay
aslında 5 değil canım 4 kilo verdim 20 günde hemde anlamadım vallahi nasıl verdim
napıyım kız boğazımı tutamıyorum bari sporu aksatmıyım dedim
öğle küçük bir haşlanmış patatesin yarısı
fırında 2 yk yaptığım kabak ve patlıcan kızartmayoğurt bir dilim ekmek
akşam bir tabak sade makarna :83::83::83::83::83::83::83::83::83::83::83:
canım benimde diyette 13. günüm ben de 3 kilo 200 gram verdim benim de 20 güne kadar 4 kilo olur sanırım. ama bi taraftan da korkuyorum bu kilolar gerçek deil mi yağdan vermiyoruz da sudan kastan mı veriyoruz, daha sonra fazlasıyla alır mıyız diye????:18::18::18::18::18:
sence iyi mi gidiyoruzzzz, lütfen bana verdiğimiz kilolar normal deee:44::44::44:
en iyisini yapıyorsun canım oluyo kaçamaklarımız napalım sporu fazla yapıp dengelemeye çalışıyoruz
sende çok güzel kilo vermişsin canım ben geçen sene diyetisyene gitmiştim 1ay devam edemedim diyetisyenim vefat etmişti ondan yani o bir ay içinde 3 diyet listesi vermişti rahmetli onlardan karma olarak kendim oluşturdum büyük çoğunluğu yağdan gidiyordur ama sudan ve kasdanda gittiği oluyordur çünkü 1 ay içinde 4 kilo vermiştim diyetisyenimle her hafta gidip tartıldığımda çoğu yağdan gittiğini söylüyordu oda şaşırıyordu sanırım sudan kaybetmememizin sebebi günde 2buçuk 3 litre su içmemiz kasdanda vermememizin sebebi sürekli spor yapmakdan olabilir ben öyle düşünüyorum çünkü bensadece 3 beyazı çıkarttım nerdeyse arada lahmacun kek ve tatlı çikolata kaçamağımda oldu fazlasıyla ama buna rağmen 2 günsonra 1 ayım dolacak 5kilo vermişim senin kendi günlüğün yokmu göremedimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?