- Konu Sahibi BeyazBulut
-
en iyisini yapıyorsun canım oluyo kaçamaklarımız napalım sporu fazla yapıp dengelemeye çalışıyoruz
sende çok güzel kilo vermişsin canım ben geçen sene diyetisyene gitmiştim 1ay devam edemedim diyetisyenim vefat etmişti ondan yani o bir ay içinde 3 diyet listesi vermişti rahmetli onlardan karma olarak kendim oluşturdum büyük çoğunluğu yağdan gidiyordur ama sudan ve kasdanda gittiği oluyordur çünkü 1 ay içinde 4 kilo vermiştim diyetisyenimle her hafta gidip tartıldığımda çoğu yağdan gittiğini söylüyordu oda şaşırıyordu sanırım sudan kaybetmememizin sebebi günde 2buçuk 3 litre su içmemiz kasdanda vermememizin sebebi sürekli spor yapmakdan olabilir ben öyle düşünüyorum çünkü bensadece 3 beyazı çıkarttım nerdeyse arada lahmacun kek ve tatlı çikolata kaçamağımda oldu fazlasıyla ama buna rağmen 2 günsonra 1 ayım dolacak 5kilo vermişim senin kendi günlüğün yokmu göremedimde
Canım bu tür diyetler bütün gün aç bıraktığı için akşam diyeti bozup hayvanı bi şekilde yeme ihtiyacı hissediyosun benden söylemesi :) ki geçendede 2 gün dayanamadın beş gün nasıl dayancan.Ne yiycen beş gün boyunca fix bişey mi? Ayrıca bende hasta oluo gibiyim.Daha doğrusu buaralar tam hasta olcam gidiyorum kış çayı yapıorum kendime iyileşiyorum biraz zaman geçince yine hasta olcak gibi oluorum.Akşam eve gidince yapcam içcem ohh mis.Sanada tavsiye ederim aktardan kendine kış çayı hazırlattır benimki 1 saatte dikiyo ayağa:)
:)))) kış çayı iyiymiş sağol canım bende dışarı çıktığımda uğrayım bir aktara
diyete gelince aslında pek aç kalmıyormuşsun yani uyguluyanlardan okuduğum kadarıyla
ilk gün sadece patates
2. gün sebze
3gün et yada tavuk
4gün meyva
5gün yumurta yada süt yoğurt
acıktığında yiyorsun bütün gün sabah neyle başlıyosan akşama kadar aynı
ay denicem çok merak ettim yarım kalsada denemek istiyorum uslanmadım ayaktayım
günaydım hastaydım dün gelemedim daha doğrusu ucundan bakıp çıktım
grip boğaz ağğrısı üşütmüşüm sanırım
bugün biraz daha iyiyim
diyette gitti tabi az yedim aslında ama az yemekte çözüm değil
ben cumartesiye kadar 5günde 5 kilo diyetini deniyeceğim 5 kilo gitmiyormuş ama
en azından 2 kilo filan gider birde bunu deniyimyapamazsam yine gelirim yamacınıza
selamkızlar diyete başlıyorum dedim ama kaldı başlayamadım
başım kalkmadı hastalıktan
yarından itibaren diyet yapmadan sağlıklı beslenerek yoluma devam edicem inşallah
en önemli şey sağlık
günaydım hastaydım dün gelemedim daha doğrusu ucundan bakıp çıktım
grip boğaz ağğrısı üşütmüşüm sanırım
bugün biraz daha iyiyim
diyette gitti tabi az yedim aslında ama az yemekte çözüm değil
ben cumartesiye kadar 5günde 5 kilo diyetini deniyeceğim 5 kilo gitmiyormuş ama
en azından 2 kilo filan gider birde bunu deniyimyapamazsam yine gelirim yamacınıza
Sen gideli buralardan hepimiz oburix olduk kaçamak üstüne kaçamak =) ama yandın tam toparlanma sürecindeyiz saana yedirtmicez hehehe.Kilo aldın mı bari tatlım ya ben sanki aldım
yok canım almadım allaha şükür 69.1 kilom bu sabah tartıldım
ama benim kadar kamak yapmamışsınızdır ya bir gün ful yedim birgün hiçbişey yemedim tuhaftım yani
günaydın 900 gr daha hafif olarak aranızdayım
hemen dünki menümü yazayım
sabah 1 dilim çok az yağ ve bal sürülmüş ekmek
bir tane kuru kayısılı aktivya
öğle bir kase mercimek çorba yoğurt bir dilim ekmek
ara bir buçuk köfte 2 lokma kek
akşam biraz karışık annemdeydim
bir kase kuru üzüm ve kayısı kompostosu
küçük bir dilim kek bir mandalina bir bardak ayran
kızımın tabağında kalan 2 tatlı kaşığı makarna
eve geldikten sonea bir mandalina daha
şekersiz kahve
toplamda 1.5 litre su
bir bardak yeşil çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?