Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

ben hergün tartılanlardanım, yaklaşık 1o gündür dikkat ediyorum yediklerime yürüyüş fln yapıyorum, her sabah tartıldığımda gram gram veriyodum ilk defa bu sabah tartıldığımda hiç bir şey farketmemiş gr oynamamış.... amaaaaa tabiki yılmak yokkkkkkkkkkk

bence gergün tartıma canım morelin bozulmasın haftada bir yeter

sabah kahvaltı
bir küçük dilim kek
bir küçük kase aşure
bir dilim ekmek arası peynir
battı balık yan gidiyor bu hafta
inşallah pazar günü tartıda artıyı görmem
eşim gitsin leslieye başlıyacağım

5 mil leslie off süper terledim herkese tavsiye ederim 68 dakika sürdü
gün çinde 30 dakikada adımlama yapsam süper olur

Yaww evdeki bilgisayar bozuldu,diz üstüm gelsin bende yapcam lesliCanım sen biraz kaçırmışsın.Yemeye alışınca boğaza dur demesi biraz zor oluyo.

Yaww evdeki bilgisayar bozuldu,diz üstüm gelsin bende yapcam lesliCanım sen biraz kaçırmışsın.Yemeye alışınca boğaza dur demesi biraz zor oluyo.

sorma canım ya ama toparlayacağım inşallah
nemümü yazayım
ara sade tür kahvesi
öğle 2 yumurta bir küçük kalıp beyaz peynir bir kasış undan yaptığım krep 3 ince yuvarlak çıktı birbuçuğunu yedim yanında domates salatalık
ve şekersiz çayla
ara 2 mandalina

kızlar bu kilo çizelgesindeki değişiklikleri nasıl yapıyoruz, yani kilo verdikçe nasıl değiştiricez çizelgeyi (zaten çizelgeyi zar zor yaptım bide değişiklik yapmak gerekicek şimdii)

gerçi kilolarımızda değişiklik olsun da, yapamadığımız bi çizelge olsun di mi ama

ben çok feci iştah patlaması yaşıyorum bugünlerde doymuyorum önceden doyardım yediğimle şimdi doymuyorum
deliricem doldurdum miydemi yine (((
düzene sokmam lazım kendimi en kısa zamanda

kızlar ben yediklrerimle önceden doyardım şimdi doymuyorum çıldırıcam yemek yedim doymadım
üzerin ekmek yedim helva yedim ((((8
saldım kendimi iyice yaaaa

kızlar ben yediklrerimle önceden doyardım şimdi doymuyorum çıldırıcam yemek yedim doymadım
üzerin ekmek yedim helva yedim ((((8
saldım kendimi iyice yaaaa

ne kadardır diyet yapıyosun önce onu sorıyım............ Benim dün 11. Günümdü sanırım, dün akşam mantar sote yedim hiç ekmeksiz, bi süre sonra çok acıktım bende diyet kraker yedim üzerine bolca su içtim. üzerine de hala canım bişeler yemek istiyodu mandalina yedim. Sonra baktım ki doymuşum

ayrıca spor yapmak da acıktırıyor abartıyomusun acaba çok mu spor yapıyosun. ben yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum en fazla

bu ara 69. 3 olmuşum gram gram gidicek inş. kilolarrrrrrrrrr

ayrıca spor yapmak da acıktırıyor abartıyomusun acaba çok mu spor yapıyosun. ben yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum en fazla

bu ara 69. 3 olmuşum gram gram gidicek inş. kilolarrrrrrrrrr

ayın 20 den buyana yapıyorum canım
sporuda bikaç gündür 1 saat yapıyorum
bir buçuk saate çıkarmayı düşünüyorum

evet arkadaşlar ben yarın tartılıp
2 günlük detoksa başlıyorum
biraz kilo kaybım olsun motive olayım hemde
vücumdaki atıklar gitsin diye ondan sonra sağlıklı beslenerek motive olmuş bir şekilde
devam inşallah

ben de bugün yediklerimi yazıyımmmm. çok az yedim bugün

sabah 2 bardak su içtim
sabah kahvaltı yapamadım diyet çubuklardan yedim
ayran içtim
bi avuç fındık ceviz badem yedim
2 tane mandalina yedim( bi öğlen bi akşam ama birazdan bi kaç tane daha yiyebilirim)
biraz öncede cacık yaptım bi buçuk litrelik su şişem de yanımda onu içiyorum yavaş yavaş

ayın 20 den buyana yapıyorum canım
sporuda bikaç gündür 1 saat yapıyorum
bir buçuk saate çıkarmayı düşünüyorum

bulutcum biliyorsun bende çok spor yapıyordum çok acıkıyordum ama şimdi yarım saat azalttım iyi gidiyoo gerçi okadar lahmacunun üstüne acıkılırmı

hani birlikde başlıcaktık küstüm

bulutcum biliyorsun bende çok spor yapıyordum çok acıkıyordum ama şimdi yarım saat azalttım iyi gidiyoo gerçi okadar lahmacunun üstüne acıkılırmı

hani birlikde başlıcaktık küstüm

canım bilmiyorum valla
leslie benim çok hoşuma gitti onu yaparken sıkılmıyorum
evdede step aleti var okadar para verdim diyorum onuda yapayım boş durmasın arada kaldım böyle
leslie yi ya 3 mil yapıcam yada 5 mil yada dönüşümlü
beraber yine yaparız canım benim motivasoyon acayip düştü nalatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…