- Konu Sahibi BeyazBulut
-
ben hergün tartılanlardanım, yaklaşık 1o gündür dikkat ediyorum yediklerime yürüyüş fln yapıyorum, her sabah tartıldığımda gram gram veriyodum ilk defa bu sabah tartıldığımda hiç bir şey farketmemiş gr oynamamış.... amaaaaa tabiki yılmak yokkkkkkkkkkk
Yaww evdeki bilgisayar bozuldu,diz üstüm gelsin bende yapcam lesliCanım sen biraz kaçırmışsın.Yemeye alışınca boğaza dur demesi biraz zor oluyo.
kızlar ben yediklrerimle önceden doyardım şimdi doymuyorum çıldırıcam yemek yedim doymadım
üzerin ekmek yedim helva yedim((((8
saldım kendimi iyice yaaaa
ne kadardır diyet yapıyosun önce onu sorıyım............ Benim dün 11. Günümdü sanırım, dün akşam mantar sote yedim hiç ekmeksiz, bi süre sonra çok acıktım bende diyet kraker yedim üzerine bolca su içtim. üzerine de hala canım bişeler yemek istiyodu mandalina yedim. Sonra baktım ki doymuşum
ayrıca spor yapmak da acıktırıyor abartıyomusun acaba çok mu spor yapıyosun. ben yarım saat yürüyüş bandında yürüyorum en fazla
bu ara 69. 3 olmuşum gram gram gidicek inş. kilolarrrrrrrrrr
hadi canım ya senin de kilo çizelgen aşağılara düşsün ben de hır yapıyım :)
ayın 20 den buyana yapıyorum canım
sporuda bikaç gündür 1 saat yapıyorum
bir buçuk saate çıkarmayı düşünüyorum
evet arkadaşlar ben yarın tartılıp
2 günlük detoksa başlıyorum
biraz kilo kaybım olsun motive olayım hemde
vücumdaki atıklar gitsin diye ondan sonra sağlıklı beslenerek motive olmuş bir şekilde
devam inşallah
bulutcum biliyorsun bende çok spor yapıyordum çok acıkıyordum ama şimdi yarım saat azalttım iyi gidiyoogerçi okadar lahmacunun üstüne acıkılırmı
hani birlikde başlıcaktık küstüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?