Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

beniim menüme bakın şimdi siz dövceksiniz beni
sabah bir dilim tam buğday ekmeği lor peynir şekersiz çay
ara şekersiz kahve
öğle 1.5 dolma biber biri normal biride küçücüktü ondan bir buçuk
yoğurt
sonra dışarı çıktım ve yulaflı bisküvi yedim bir pakette kaç tane var bilmiyorum ama içinden annemde aldı bikaç tane kaç tane yidim hiç bilmiyorum
10 tane fındık bukadar başka bişey yemicem çok acıkırsam süt içerim
bu saate kadar 1 litre su yatana kadar 1.5 daha içerim yeşil çayımıda akşama sakladım akşamları sıvıyla doyuyorum kendimi
sabah 30 dakika leslie vakit bulursam 30 dakikada step aletinde adımlayacağım

menüm
sabah bir dilim ekmek 2 tatlı kaşığı reçel bir bardak süt
ara şekersiz kahve
öğle 4 kaşık türlü yemeği bir küçük dolma biber yarım dilim ekmek yoğurt
akşam nesfit ve süt

Son düzenleme:
günaydın gerilerde kalmışsın günlükçüm geldim seni toparlamaya

Son düzenleme:
benimde akşam menüm belli bir daha giremeyebilirim şimdiden yazayım :)))
sabah 2 dilim ekmek bir aktivya yoğurt yarım bardak süt 3 kuru kayısı
ara kendi sıktığım taze meyva suyu bir bardak şekersiz türk kahvesi
öğle haşlama karnıbahar haşlama tavuk 1 dilim ekmek çok az yoğurt
ara 2 kuru kayısı küçük bir kae yoğurt
akşam şehriye çorbası var bir kse içerim bulgur pilavı ve havuç salatasıyapıcam
bulgu rpilavından ne kadar yesemki
spor 40 dakika leslie 20 dakika da adımladım
su 1.5 litre şu ana kadar yeşil çay bir bardak

yediklerimi yazayım unutmadan
sabah kalktığımda 2 kuru kayısı bir bardak süt içtim
kahvaltı 2 dilim ekmek bir haşlanmış yumurta beyaz peynir 2 tatlı kaşığı kadar tahin pekmez bir bardak şekersiz çay
ara şekersiz kahve
öğle 3 yk bulgur pilavı 2 tahta kaşık kadar taze fasulye yoğurt
henüz sporumu yapamadım kızım uyumadı bir türlü sabahda erken kalktı üztelik şimdi dışarı çıkıcam işlerim var birazda yürümüş olurum

bende menümü yazayım akşamı yemedim henüz arayı geç yaptım akşamı yemem 7 yi bulur sanırım
sabah gözümü açtım bir albeni ve dido yedim
sonra tabi içim bayıldı 2 grisini yedim
kahvaltıda bir buçuk dilim ekmek beyaz peynir şekersiz çay yedim
ara 2 kuru kayısı şekersiz kahve
öğle 3 yk bulgur pilavı yanına taze fasulye yemeği sonuydu yemeğin azdı bir kase çorba yoğurt
ara 4 ceviz avuçiçi kadar kuru üzüm
akşama yeşil mercimek yaptım yanına salata yapıcam ekmek yemeği düşünmüyorum
su 2 litre
spor 20 dakka leslie akşam kızım uyudktan sonra yine yapıcam spor ama ne yapıcağıma karar vermedim henüz

nedense yazma ihtiyacı hissediyorum bugün düşündüm defteremi yazsam diye sonra burası geldi aklıma
zaten benim bir günlüğüm var hali hazırda değilmi hem bu ifaedeleride ekleyebiliyorum buaraya daha güzel deftere yazarken böyle bir şansım yok
düşünüyorum düşünüyorum sonrada niye bu kadar düşünüyorum diye kendime kızıyorum
yediklerime dikkat etmeye 20 kasımda başladım sonra bir süre boşladım ite kaka 6 kiloya yakın verdim
ama ne oluyorsa oluyor bikaç gün güzel giderken birden resmen saldırıyorum yemeklere alakasız şeyler yerken buluyorum kendimi
önceden böyle değildim ben bir senedir kendimi durduramıyorum
bu yüzden zaten 62 kilodan 72 ye çıktım tam rayına oturttum derken 2 gündür yine aynıyım
psikolojik olduğunu biliyorum kendimi ne zaman boş ve işe yaramaz hissetsem yemek yiyorum
bunu nasıl aşıcam aşmam lazım yoksa sonum çok fena ben tekrar 70li kiloları görmek istemiyorum bu yaza ne giyicem ne yapıcam düşüncesiyle girmek istemiyorum
yapıbileceğimi biliyorum daha önce ben bu kiloları verdim ama artık geri almakta istemiyorum diyet değil amacım sağlıklı ve düzenli beslenmek diyorum hep
ama acaba bilinç altımdaki diyet düşüncesimi beni böyle yemeye itiyor yasağın cazibesi :44::44:

ne güzel yazmışsın canımmm.. bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum birlikte bunu yapabiliriz birbirimizle yaplaşırız yaptıklarımızı eğer istersen..

ne güzel yazmışsın canımmm.. bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum birlikte bunu yapabiliriz birbirimizle yaplaşırız yaptıklarımızı eğer istersen..
tabi neden olmasın desteğe herzaman açığım yardımcı olmayada tek başına çok zor çünki :13:
Damlaya damlaya fit olunur sevgili beyazbulut

evet damlaya damlaya fit olucam inşallah

Son düzenleme:
bugün kendime geldim hafif bir kahvaltı ettim
sporumuda yaptım aslında hergün sporu yapıyorum bir dün yapmadım
çok yesemde sporu atlamıyorum zayıflsamda yapıcam hergün sadece kilo vermek için değil
zinde dinç ve sağlıklı kalmak için aslında yürümeyi çok seviyorum her sabah temiz havada yürüme şansım olsa
ne güzel olurdu karların üzerinde üşüyerek şu anda dışarda uçuşan karları izliyorum bir yandanda yazıyorum
güzel bir gün olsun bugün kaçamaksız demiyeceğim bundan sonra karar verdim sağlıklı bir gün olsun huzurlu bir gün olsun diyorum artık
:119::119::119::119::103::103::103:

yediklerim
sabah bir tatlı kaşığı dut pekmezi bir bardak su
kahvaltı bir dilim çavdar ekmeği kk kadar beyaz peynir
şekersiz sütlü türk kahvesi

evet bir kriz anı
mutfaktan attım kendimi dışarı yoksa yine patlayana kadar yiyecektim
3 gündür aynı saatte kriz gibi
sanırım yeni yapmak istediğim diyetten kaynaklı bu yok yok tamam diyet filan yapmıyorum been
dengeli beslenicem yavaş yavaş da olsa vericem kilocuklarımı :103::103::103::103::103:

offf ben bugün bi abarttımki sorma ev puaçaları kekler çörekler şiştim iyice hissediyorum yarın tek günlük detoks yapmayı düşünüyorum sıvı beslencem

offf ben bugün bi abarttımki sorma ev puaçaları kekler çörekler şiştim iyice hissediyorum yarın tek günlük detoks yapmayı düşünüyorum sıvı beslencem

ben onuda denedim akşamına canavar oldum resmen kolay gelsin sana
ama ben anladımki listeli diyetler detokslar şok diyetler bana göre değil

ben onuda denedim akşamına canavar oldum resmen kolay gelsin sana
ama ben anladımki listeli diyetler detokslar şok diyetler bana göre değil

yapamadım zaten denedim ama 1 saat önce isyan ettim ve yedim :))bir listeye uymak benide hep zorlamıştır en mantıklısı herşeyden yemek ama az yemek be spor yapmak galibaaa D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…