- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
Tatlım biraz ayıp olcak ama bi atasözü söylemek istiyorum.
Azimle s...n mermeri delermişTebrik ederim bak yapamam edemem diodun bissürü kilon gitti
tebrikler kız ,ne kadar verdin?
tatlım ayıp olcak ama bende sana bişe sölemek istiyorumm,ohaaaaaaaa
nedense yazma ihtiyacı hissediyorum bugün düşündüm defteremi yazsam diye sonra burası geldi aklıma
zaten benim bir günlüğüm var hali hazırda değilmihem bu ifaedeleride ekleyebiliyorum buaraya daha güzel deftere yazarken böyle bir şansım yok
düşünüyorum düşünüyorum sonrada niye bu kadar düşünüyorum diye kendime kızıyorum
yediklerime dikkat etmeye 20 kasımda başladım sonra bir süre boşladım ite kaka 6 kiloya yakın verdim
ama ne oluyorsa oluyor bikaç gün güzel giderken birden resmen saldırıyorum yemeklere alakasız şeyler yerken buluyorum kendimi
önceden böyle değildim ben bir senedir kendimi durduramıyorum
bu yüzden zaten 62 kilodan 72 ye çıktım tam rayına oturttum derken 2 gündür yine aynıyım
psikolojik olduğunu biliyorum kendimi ne zaman boş ve işe yaramaz hissetsem yemek yiyorum
bunu nasıl aşıcam aşmam lazım yoksa sonum çok fena ben tekrar 70li kiloları görmek istemiyorum bu yaza ne giyicem ne yapıcam düşüncesiyle girmek istemiyorum
yapıbileceğimi biliyorum daha önce ben bu kiloları verdim ama artık geri almakta istemiyorum diyet değil amacım sağlıklı ve düzenli beslenmek diyorum hep
ama acaba bilinç altımdaki diyet düşüncesimi beni böyle yemeye itiyor yasağın cazibesi :44::44:
tabi neden olmasın desteğe herzaman açığım yardımcı olmayada tek başına çok zor çünki :13:ne güzel yazmışsın canımmm.. bende kilolarımdan kurtulmak istiyorum birlikte bunu yapabiliriz birbirimizle yaplaşırız yaptıklarımızı eğer istersen..
Damlaya damlaya fit olunur sevgili beyazbulut
offf ben bugün bi abarttımki sorma ev puaçaları kekler çörekler şiştim iyice hissediyorum yarın tek günlük detoks yapmayı düşünüyorum sıvı beslencem
ben onuda denedim akşamına canavar oldum resmenkolay gelsin sana
ama ben anladımki listeli diyetler detokslar şok diyetler bana göre değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?