Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

yapamadım zaten denedim ama 1 saat önce isyan ettim ve yedim :))bir listeye uymak benide hep zorlamıştır en mantıklısı herşeyden yemek ama az yemek be spor yapmak galibaaa D

evet canım en doğalı ve sağlıklısı dengeli beslenmek başka türlü olmuyor daha beter saldırıyorsun yemeye
sabah kahvaltıyı iyi yapıp öğlen ve kaşamı hafif geçirmek önemli ekmeği az tutup suyu bol tutunca oluyor bu iş
ama insanolğluyuz işte hemencik gitsin istiyoruz kilolar ama öyle bişey yok malesef
spor çok çok önemli ben o konuda kendimi taktir ediyoru bak :)) boğazımı tutamasamda sporumu kasatmıyorum
kilom hızlı düşmedi belki ama inceldiğimi hissediyorum

sabah kıtlıktan çıkmış gibi yaptığım kahvaltıdan sonra :26::26:
miydemdekiler yeni hazımoldu diyebilirim :26::26::26:
şekersiz sütlü türk kahvemi içtim yraım bardak meyva suyu içtim ve bol bol su bu saate kadar
akşam için bişey diyemiyeceğim henüz kasmıyorum kendimi na zaman akşam sadece meyva yiyeceğim yada sadece salata yiceğim desem
karbonitrata yüklendim demekki emir cümlesi kurmamak gerekiyor
kilo vermek sadece psikolojik ben bunu anladım artık iş beyinde bitiyor diyorlarya gerçekten doğru düşüncelerimiz duygularımız çok bağlatılı bu işte
eğer doğru düşünürsek zaten otomatik olarakda doğru besleniyoruz ve kilo veriyoruz hepsi birbirine bağlantılı :44::44::44:

morelim yerine geldi ocağın birinde kalça ve bel ölçümü yapmıştık
bugün tekrar ölçtüm kalçadanda beldende 5 cm incelmişim spor baya işe yarıyor
yeme durumlarımda iyi bugün şimdi biraz açlık hissediyorum ama meyve yiyeceğim şimdi

buruk başladım sanki güne içimde bir sıkıntı var
sabah sabah bir liste aldım elime inceliyorum
yemeklerin puanları puanlı beslenme
yapmak için değilde bakıyorum neyin ne kadar puanı varmış acep diye
spor yapıcam şimdi bakalım bugün nasıl geçiçek

sabah kahvaltım
2 dilim ekmek bir tatlı kaşığı dut pekmezi
bir haşlanmış yumurta beyaz peynir bir bardak taze sıkılmış greyfurt suyu nasıl içtim onu ben hatırlamıyorum :120::120::120::120::120:
bir daha içiceğimi sanmıyorum :100::100:

ağlama duvarıma geldim yine
kendime kızıyorum çok hemde nedeni yediğim şeyler değil
buaraya yazamayacağım nedenlerden dolayı
neden bunlar yemek yememe engel olamıyor peki birazcık hırslı olsaydım keşke
keşke demiyorruzz
neden ben başaramıyımki
çok ta güzel başarırım bana yapazsın diyenlere inat bilmişlik taslayanlara inat
kendine bakmadan benim kilom hakkında konuşanlara inat
atla deve değilki bu yahuu alt tarafı 10 kilo yani insanlar ne kilolar veriyorlar içlerinden resmen bir insan çıkıyor
benim eksiğimmi varki ben yapamıyacağım..

deli gibi spor yapasım var bir yandanda malak gibi yatasım
diyet spor karbonitrat yeşil çay az yemek sağlılı beslenmek beynimde uçuşup duruyor bu kelimeler
tabi birde laf sokanlar geliyor aklıma altan altan iğneleyenler

canım aynı dusuncelerdeyım bende neyımız eksık verırız ne olcak kı senın on kılon varya ne olcak az bence ah ben napayım sekerım daha yırmı kılo var gıtmesı gereken napayım yolum uzun en az altıay ustesınden gelcem evelallah sende gelıırsın sekerım rahat olde

teşekkürederim herzaman beklerim psikoloji çok öenmli bu konuda gelicem inşallah dediğim gibi atla deve değil sadece iyi düşünce çok önemli kendimizi iyi hissedelim iyi şeyler yiyelim bedenimizde bize ödülünü versin

evet canım bende senın gıbıyım hep poztıf dusunuyrum goruyosundr sende canım yuz kılo olan arkadslar var onların ısı daha zor ay canım ya ne olursa olsun ama az ama cok kılo kılodur bence bır kılosuda zor otuz kılosuda vermek ısteyenlerın hepimizin allah yardımcımız olsun hemencık verelım bır daha gerı almamak uzere

tabiki kilo az da olsa çokta olsa zor benim demek istediğim okadar kilolu insanlar azimle veriyorlar kilolarını ben sadece 10 kiloyu neden kafamı takayıp üzüleyim demek istedim azimle gidicek inşallaj

biraz önce kendimi çok kötü hissettim ve bunun nedeni benim
bu son kötü hissetmem olucak :103::103:

artılarla merhaba dedim güne 66.7 gösterdi tartı aslına bakarsanız iyi bile okadar yemeğe göre
allahtan sporu aksatmadım yoksa daha fazla alırdım
sımsıkı tuttum ipin ucunu önümüzdeki hafta güzel bir hafta olucak inşallah

kahvaltımı yaptım şimdi
bir yumurta bir dilim beyaz peunir birbuçuk dilim ekmek şekersiz çay

menüm
sabah yarım litre suyla güne başladım
kahvaltı bir buçuk dilim tam buğday ekmeği bir yumurta beyaz peynir şekersiz çay
ara sade kahvemm
öğle bir kase yoğurt bir dilim tam buğday ekmek yarım muz
ara küçük bir ayvanın yarısı
akşam 4 yk makarna 4 yk taze fasulye yoğurt
2 kupa traçınlı yeşil çay
2 litre su
spor 5 mil leslienin 2 mili 25 dakika
20 dakika stepeer adımlama

bugünün iyi olduğunu düşünüyorum
pazartesi tekrar tartılıcam bakalım aldığım kadar kolay verebilicekmiyim 400 gr:44::44:

evet yine o anlardan biri canım sıkılmasına bağlı olarak canımın abur cubur istemesi özellikle çikolataaaaa

kendimi çok iyi hissediyorum gün içinde kaç kere aklımdan bişeyler yemek geçiyor sayamadım ama henüz kaçağım yok çok şükür
bunda kendimi iyi hissetmeminde önemi büyük yediğim bikça gün içinde yaşadığım psikolojik çöküntü tartıda 400 gr fazla çıkmamdan daha fazla etkiledi beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…