Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

evet arada küçük ödüller lazım
valla bu ekmek işi kafamı karıştırdı bazıları günde 6 dilim ekmeğe kadar normal diyorlar kimisi fazla :44:
anlamadım bende

günaydın hemen khavaltımı yazayım sabah tatlı isteğiyle uyandım yarım etimekle 3 çay kaşığı pekmez
sonra kendime az yağda bir yumurta pişirdim lor peynir 2 dilim lıght ekmek şekersiz rezene çayıyla afiyetle yedim

canım ekmeği azaltamıosan şöyle yap al yine light ekmeğini kızart demokroside çareler tükenmez:) kızarmış ekmeğin kalorisi daha düşük oluo sonra yavaş yavaş azaltırsın ekmeği yani 4 dilimede düşürsen yeter bence sabah 2 öğlen 1 akşam 1 ekmek şeklinde ye bence

anladım canım yani günde 4 dilim yeterli olur değilmi bundan sonra öyle yapayım

ara bir mandalina ve şekersiz sütlü türk kahvesi
öğle 3 tahta kaşığı yeşil mercimek yemeği
3 yemek kaşığı makarna ve yoğurt
şimdi limonlu yeşil çay içiyorum

Herkese merhabalar,
Ben, dün kayıt oldum.
Ve herşeye çok yabancıyım. Siteninde çok acemisiyim. Ortak bir noktamız var ki malum fazla kilolar
Beni aranıza alırsanız çok sevinirim

Herkese merhabalar,
Ben, dün kayıt oldum.
Ve herşeye çok yabancıyım. Siteninde çok acemisiyim. Ortak bir noktamız var ki malum fazla kilolar
Beni aranıza alırsanız çok sevinirim

hoşgeldin canım gel katıl tabi nedemek sürekli uğra alışırsın siyete kopamazsın bir daha
bak ben 5 sene oldu üye olalı sende yediklerini yaz gün içinde beraber sohbet edelim
bak kilolar nasıl gidiyor ozaman

gece bende 1çk. pekmez yiyim...canım çekti

bencede 4 dilim yeter...
sabah 2 dilim
daha sonra birer dilimle olayı bağla canım....

bence kahvaltı menun cok guzel.ben ufaktan kcrdm bugun babm sabhtan sıck lavas alms dayanamdm ucundan kopardm peynr domates yedm.yemeseydm kesn gun ıcınde saptrdm

ara öğünümü yazayım bir küçük elma yarım nar bir avuç kadar üzüm :26:yarım bardakta süt
üzüm yine yedim valla

evetttttt harika gidiosunnn ama akşamki menüyüde görmek lazım bakalım yarına kadar kaçamak yapıcakmısın yapmıcakmısın veee sporla verdiğin kalorileri düşün keyiflen:)

evetttttt harika gidiosunnn ama akşamki menüyüde görmek lazım bakalım yarına kadar kaçamak yapıcakmısın yapmıcakmısın veee sporla verdiğin kalorileri düşün keyiflen:)

teşekkürler canım hayııııır yapmıyacammmm:83::128::128::128:
zaten sporu yapınca sanki üzerimde bir yük kalkıyor yapmayınca kendimi kötü hissediyorum

eveeet akşam menümle karşınızdayım
salata 3 kaşık yeşil mercimek yemeği salatam az yağlı ayrıca zeytin yağı kullandım
yemeğimin ölçüsüde küçük kepçeyle koydum 3 kaşık
yanınada karnıbahar haşladım buharda minik sağolsun iyiki yazmış :116:
gerçekten çok güzel oluyor denemenizi tavsiye ederim:129: ben üzerine yoğurtta koydum valla kızım bile yedi kuzum patatese benzetti herhalde
anne patitis ver patitis diyor

Son düzenleme:
güzel doydum akşam arası yaparmıyım bilmiyorum tıka basa doydum çünki belki şekersiz türk kahvesi içerim:126:
birazdan limonlu yeşil çayımı içiçem suyumu 2 litreye tamamladım ama 500 ml daha içiçem:106:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…