- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
insallah hic birimiz artik krize felan girmeyiz
ben ne zamandan beri ciko yemiyorum yaaaa offfffffff offfffffff
3 kilo daha vermeliyim o zaman ödüllendirecem kendimi
azicikkkkk cikolata yicem
ben menüyü begendim. ama 5 dilim ekmek bana cok fazla:26:
3 dilim yemeye bak canim
evettt spor en önemlisi zaten
kolay gelsin leslie teyzeyle
canım ekmeği azaltamıosan şöyle yap al yine light ekmeğini kızart demokroside çareler tükenmez:) kızarmış ekmeğin kalorisi daha düşük oluo sonra yavaş yavaş azaltırsın ekmeği yani 4 dilimede düşürsen yeter bence sabah 2 öğlen 1 akşam 1 ekmek şeklinde ye bence
günaydın hemen khavaltımı yazayım sabah tatlı isteğiyle uyandım yarım etimekle 3 çay kaşığı pekmez
sonra kendime az yağda bir yumurta pişirdim lor peynir 2 dilim lıght ekmek şekersiz rezene çayıyla afiyetle yedim
Herkese merhabalar,
Ben, dün kayıt oldum.
Ve herşeye çok yabancıyım. Siteninde çok acemisiyim. Ortak bir noktamız var ki malum fazla kilolar
Beni aranıza alırsanız çok sevinirim
gece bende 1çk. pekmez yiyim...canım çektigünaydın hemen khavaltımı yazayım sabah tatlı isteğiyle uyandım yarım etimekle 3 çay kaşığı pekmez
sonra kendime az yağda bir yumurta pişirdim lor peynir 2 dilim lıght ekmek şekersiz rezene çayıyla afiyetle yedim
canım ekmeği azaltamıosan şöyle yap al yine light ekmeğini kızart demokroside çareler tükenmez:) kızarmış ekmeğin kalorisi daha düşük oluo sonra yavaş yavaş azaltırsın ekmeği yani 4 dilimede düşürsen yeter bence sabah 2 öğlen 1 akşam 1 ekmek şeklinde ye bence
gece bende 1çk. pekmez yiyim...canım çekti
bencede 4 dilim yeter...
sabah 2 dilim
daha sonra birer dilimle olayı bağla canım....
bence kahvaltı menun cok guzel.ben ufaktan kcrdm bugun babm sabhtan sıck lavas alms dayanamdm ucundan kopardm peynr domates yedm.yemeseydm kesn gun ıcınde saptrdm
evetttttt harika gidiosunnn ama akşamki menüyüde görmek lazım bakalım yarına kadar kaçamak yapıcakmısın yapmıcakmısın veee sporla verdiğin kalorileri düşün keyiflen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?