- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
-
ay benim canımda regl dönemimde acayip çiko ister...sanırım regl oluyorum :18::18::18: umarım kaçmaksız atlatırım bu dönemi
benim genelde hep bi falsom oldugundan,gerek görmüyorum,ödüle falan...diyetinsyenler zaten 15 günde bir sütlü tatlı hakkına izin veriyo mühim olan 15gün dayanabilmek:) bide profitrlde sütle yapılıo neolurki yani ondan yesek heheheh bide ben yedimmi abartırım arkadas hem 15gün beklicem hem abartmıcam öylemi yohhhyaaa:)
aramıda yaptım bir mandalinaşekersiz türk kahvesi:126:
kahvaltımı yazayım 2 kuru kayısı su
1 tane küçük haşlanmış patates içine maydonoz ve lor peynir koydum birazda limon sıktım
herzamanki gibi şekersiz rezene çayıyla yedim
ay benim canımda regl dönemimde acayip çiko ister...
pembişin dediği fıırsat olabilir tabi başarırsak,
ben sana inanıyorum...
göster kendini
benim genelde hep bi falsom oldugundan,gerek görmüyorum,ödüle falan...
2 3 haftada bir anneme gidiyorum ,hafta sonları,orda kesin kaçamk oluyo zaten
ya halaa nkendime kahve almadım...
kahve kahve diyonuz,kokusu burnuma geliyo sanki
kahvaltin degisik olmus ama begendim vallaaaaaa
bende deniycem
birde aralarda sürekli meyva yemekten sıkıldım neler yiyebilirim acaba başka
form bisküvi olurmu acaba
5 6 tane fındık yada badem yada 1 2 tane ceviz yanında 1 bardak süt yağsız tabi yada 1 avuç leblebi 1 avuç kuru üzüm yada 1avuç leblebi 1 bardak ayran yada t.kahvesi 2 dilim bitter
bu arada kahvaltını bende beğendim patatesin kalorisi yüksek diyorlar ama tam bilmiyrm
güzel öneriler teşekkürederim canım
evet pataes biraz yüksek ama sabah kahvaltısı olduğu için önemsemedim çok erken yiyorum çünki 7 gibi
vallahi eşim gece yedeğinde onu bekliyrm sabah 9buçuğu buluyo kahvaltı yapmam 11gibi ara ögün 1 2 gibi öğle yemeği 3 4 gibi araöğün engeç 6da akşam yemeğimi yiyorm akşam 9gibide araögün yapıyrm düzenli gidiyo
bir orta boy patates bir dilim ekmeğe tekabül ediyo diye biliyorum ara olarakta meyveden sıkıldığımda 10tane badem yerim ya da bir bardak ayran süper doyuruo ben o light bisküvilere inanmıorm arkasındaki kalori miktarına baktığında seninde bana katılacağına eminim :)
ay benim canımda regl dönemimde acayip çiko ister...
pembişin dediği fıırsat olabilir tabi başarırsak,
ben sana inanıyorum...
göster kendini
benim genelde hep bi falsom oldugundan,gerek görmüyorum,ödüle falan...
2 3 haftada bir anneme gidiyorum ,hafta sonları,orda kesin kaçamk oluyo zaten
ya halaa nkendime kahve almadım...
kahve kahve diyonuz,kokusu burnuma geliyo sanki
bir orta boy patates bir dilim ekmeğe tekabül ediyo diye biliyorum ara olarakta meyveden sıkıldığımda 10tane badem yerim ya da bir bardak ayran süper doyuruo ben o light bisküvilere inanmıorm arkasındaki kalori miktarına baktığında seninde bana katılacağına eminim :)
benimde hemen hemen aynı 10 gibi ara
1 2 öğle yemeği 4 ara akşam 6 gigide yemek
çok acıkırsam akşam arası yapıyorum yoksa sade türk kahvesiyle geçiştiriyorum
ama sabah çok erken kalkıyorum ben eşimin 8 de işyerinde olmasıı gerekiyor oyüzden 7 en geç 8 kahvaltı etmiş oluyorum
eşim işe giderken oda engeç 8de işyerinde olmak zorunda artık bende 7den önce uyanır kahvaltı hazırlar birlikde yaparız sonrada geri uyumam oğlum uyurken bisiklet neyim sürerim umarım
evet yaaa geçen bu konu hakkında konuşmuştuk lilycim 2 dlm ekmeğe eşit olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam ben içinden 1 2 tane yiyordm şimdi paket bitti bidahada almam
olur canım :13: bende bu sabah sporumu yapıcaktım aslında ama kızımda erken uyanıyor benim öğle uykusunda yaparım dedim şimdide arkadaş kızlarını bıraktı onlarla oynuyor
bugün kaldı akşam erken yatarsaa ozaman yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?