Beyaz Bulut'un Diyet Günlüğü

benim brokolilerden yemedi oğlan
canım sabahdan akşama kadar olan menünü okudum gayet güzel akşam ekmek yok sanırım
öğlenle akşam aranı abartmışsın azçık elma nar üzüm süt ohhhhhhhh

benim brokolilerden yemedi oğlan
canım sabahdan akşama kadar olan menünü okudum gayet güzel akşam ekmek yok sanırım
öğlenle akşam aranı abartmışsın azçık elma nar üzüm süt ohhhhhhhh

ay evet o ara biraz fazla oldu galiba:101:
ekmek yok canım öğlen makarna yedim diye ekmek yemedim akşamda zaten ekmeğe gerek kalmadı
fazlasıyla doyurdu beni :125:

evet evet yağların hepsi gitsin incecik çıtırmı çıtır hatunlar olalım :103:

offffff keşkeeee
artık verip geri almakdan çevremdekiler inanmıyo artık bana herdefasında busefer çok kararlıyım görürsün diyip 65e düşüp 1aybile o kiloda kalamadan geri almak bıktım artık
benim asıl 65e düştükden sonra başlıcak diyetim

teşekkürler canım hayııııır yapmıyacammmm:83::128::128::128:
zaten sporu yapınca sanki üzerimde bir yük kalkıyor yapmayınca kendimi kötü hissediyorum

evettt bendede öyle oluyor
spor yapmayinca kendimi cok kötü hissediyorum

menünü begendimmmm
yarinda anneme brokoli ve karnibahar haslatacam, yani minikin dedigi gibi buharda
gercekten cok lezzetli oluyor

ayyyyyyyy yerim ben onuuuuuuuuu anne patitis ver patitissss öp benim icin kücük prensesiiii

aksm yemegn cok iyi cnm ben bıraz uctm aksam. Uf 6kask sehrıye corbası,3 kask mantı,ve 10tane lahana sarma.öglen cnm bısı ıstemdı sadece sut ıctm.bakalm tartıda nasl olck.

evet canım benimde aynı eşim bile inanmıyor gösterelim herkese zayıflamak nasıl oluyormuş:129:
öptüm canım evet çok lezzetli gerçekten brokoliyi çok sevmem aslında ama ınuda deniyeceğim bundan sonra suda haşlama bitti :13:
şu buharda pişirmr tarifini anada versenize
canım çok basit aslında özel tenceresi varmış ama bende yoktyu bende bir tencerenin içine suyu koydum üzerine kevgir içine karnıbaharları koydum kapakla kapattım su kaynayınca buharda piştiler yumuşacık oluyorlar dene sende
aksm yemegn cok iyi cnm ben bıraz uctm aksam. Uf 6kask sehrıye corbası,3 kask mantı,ve 10tane lahana sarma.öglen cnm bısı ıstemdı sadece sut ıctm.bakalm tartıda nasl olck.

canım öğlen yemediğin için sonraki öğünde fazla yiyorsun canın bişey istemesede bişeyler yeki iştah patlaması yaşama

kahvaltımı yazayım 2 kuru kayısı su
1 tane küçük haşlanmış patates içine maydonoz ve lor peynir koydum birazda limon sıktım
herzamanki gibi şekersiz rezene çayıyla yedim

kızlarrrr dün ben yokken gazlar verilmişşş oh oh maşşallah hadi yeni bi güne ayrı bi hafiflikle başlayabilmek için bu günü güzel tamamlayalım:)

kahvaltımı yazayım 2 kuru kayısı su
1 tane küçük haşlanmış patates içine maydonoz ve lor peynir koydum birazda limon sıktım
herzamanki gibi şekersiz rezene çayıyla yedim

aynı şeyleri yemişiz:) benim patates salatamdada maydonoz vardı bi patates bi lor yedim oh mis gibbide gitti afferin bak ekmek yememişsin ama çok doyurucu oluo demii:)

aynı şeyleri yemişiz:) benim patates salatamdada maydonoz vardı bi patates bi lor yedim oh mis gibbide gitti afferin bak ekmek yememişsin ama çok doyurucu oluo demii:)

aynı şeylerimi yemişiz evet doyurucu oluyor gerçekten aslında ilk başta ekmek yemeyi düşündüm sonra
yok dedim patatesle yemiyim yeter bu bana sanada afiyet olsun buarada

sanırım regl oluyorum :18::18::18: umarım kaçmaksız atlatırım bu dönemi

peki bu dönemin fırsat olduğunu biliyomuydun:) Ben heyecanla regly dönemimi bekliorum kilo vermek için.Vucut normalde oldugundan iki kat fazla çalışıo :) yani normalde haftada bir kilo veriyorsan regly ken haftada 2 kilo vermen mümkün.İşte bu yüzden bukadar çok acıkıyoruz.Koş koş heemen markete git kendine kuru incir kuru kayısı al canın tatlı isteyince onları ye bu fırsatı kaçırma:):):) buarada dia nın kuru inciri çok güzelll yaaaa:) normalde sevmem bide:)

bilmiyordum gerçekten güzelmiş :))
evde kuru kayısım var incir yok ama markete gitmem gerek zaten ozaman alırım
tartıya regl bitince çıkıcam bakalım kaç görücem:18:

şimdi diyet takımlarını okuyordum ordakiler kendilerine 15 günde bir serbest gün yapıyorlarmış tabi abartmadan mesela canınız bişeymi istedi o serbest
günde öğle yemeği yerine o nu yiyorlamış böylece kaçamak olayıda olmuyormuş nasıl olsa serbest günüm var ozaman yerim diye nasıl fikir kızlar

diyetinsyenler zaten 15 günde bir sütlü tatlı hakkına izin veriyo mühim olan 15gün dayanabilmek:) bide profitrlde sütle yapılıo neolurki yani ondan yesek heheheh bide ben yedimmi abartırım arkadas hem 15gün beklicem hem abartmıcam öylemi yohhhyaaa:)

:))))))))) bir günde bir kilo alıcak kadar abartmayalım ya ama dediğin gibi 15 gün boyunca tatlı hayaliyle beklersek ogün dbine vururuz değilmi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…