Hey Allahım yaa, bazıları kıskançlıktan gerçekten. Hadi ailenin lakap takmasında art niyet olmuyor genelde ama kimi de gerçekten kötü niyetinden lakap takıyor maalesef.
beyaz ten ani duygusal değişimleri de çok cabuk açık ediyor. utanınca kıpkırmızı olmak gibiFlorasan gibi olmasa da ben de beyazım.
Her gören de süt gibisin ay ne güzel, kaymak hatun çok beğeniyorum falan der.
Arkamdan ıyy falan diyorlarsa bilemem :)
Her tenin farklı bir albenisi olduğunu düşünürüm.
Ancak beyaz tene neredeyse her renk yakışır.
Bu açıdan kullanışlı.
Tabi çok hassas olduğumuz için hemen morarırız, çabuk kızarırız bunlar sıkıntı.
Kendinizi olduğunuz gibi sevin.
Her çeşidin seveni bulunur unutmayın..
Ay evet geçen bi çocuk beğendim, çocuğa bakarken ateş basmaya başladı. Aynaya bi baktım kıpkırmızı olmuşumbeyaz ten ani duygusal değişimleri de çok cabuk açık ediyor. utanınca kıpkırmızı olmak gibi
Bana da nedense genelde ‘hastalıklı’ diyen insanlar denk geldi. :) Beğenen çok nadir olmuştur herhalde :)Florasan gibi olmasa da ben de beyazım.
Her gören de süt gibisin ay ne güzel, kaymak hatun çok beğeniyorum falan der.
Arkamdan ıyy falan diyorlarsa bilemem :)
Her tenin farklı bir albenisi olduğunu düşünürüm.
Ancak beyaz tene neredeyse her renk yakışır.
Bu açıdan kullanışlı.
Tabi çok hassas olduğumuz için hemen morarırız, çabuk kızarırız bunlar sıkıntı.
Kendinizi olduğunuz gibi sevin.
Her çeşidin seveni bulunur unutmayın..
Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Ben doğuştan kızıl saçlı, beyaz tenli, renkli gözlüyüm ve çillerim var.. İnanın küçükken büyük olan herkes hayranlık duyar, yaşıtlarım genelde garipserdi. Farklıydım yani görüntü olarak alenenbazen keşke ben de esmer olsam, aynı olsam derdim. Çektim yani bu yüzden Büyümeye başlayınca işler tam aksi yönde ilerlemeye başladı ☺ konu sahibi de beyaz tenden ziyade saç renginden dolayı bence beyazlığı göze batıyor olabilir. Yoksa beyaz ten yaz mevsimi hariç gayet güzel farklı tonları bir deneyin bence..
Ben de beyazım bizim okulda bir kız vardı kız senin gibi aşırı beyazdı ben o kıza süt kız derdim çok hoşuma giderdi baktıkça bakardımHerkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
İnsanların hastalıklıymışım gibi bakışlarından çok sıkıldım. Beni bu konuda cesaretlendirebilecek ya da öneride bulanabilecek birileri var mı? Yoksa gerçekten beyaz ten çok mu kötü duruyor?
Herkese merhaba :) şimdi bu da dert mi diyebilirsiniz ama benim için nerdeyse 15 yıldır dert. Ben aşırı beyaz tenliyim, hani hafif bronzlar bile kendisini beyaz zanneder ya, ben bayağı bayağı florasan gibi beyaz tenliyim. Eskiden hiç takmazdım ancak okul hayatımın bir döneminde sınıftakiler benden iğrenir gibi bana ‘ruh’ diye lakap taktıklarından beri beyaz ten bende takıntı olmaya başladı. Görenlerin sürekli ‘ne kadar beyazsın, hastalıklı gibi duruyorsun, ay yüzün bembeyaz hasta mısın, bacakların ne kadar beyaz ben olsam etek giyemem’ gibi laflarından sonra beyaz tenin çok çirkin olduğunu ve saklamam gerektiğini düşünmeye başladım. Her yaz kot giyiyorum, elbise etek giymek bin kez düşünüyorum ve en sonunda vazgeçip yine kot giyiyorum. Askılı giymeye birkaç sene önce başladım. Solaryuma gireyim dedim, gittiğim yerden memnun kalmadım. Otobronzan kremlerden kullanıyorum bazen, ama bacak bacak üstüne atınca krem siliniyor.
Çok teşekkür ederim kızıllar adınaDogal kizillari cok güzel buluyorum.Bir de cok nadir bulunuyor.Yillar önce tam da sizin anlattiginiz gibi bir kadin görmüstüm.Hala aklimdadir güzelligi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?