Beyaz ten :/

Okadar beyazım ana damarlarım gözükür ay parçası diye laf atanım çok olur benim beyaza sarışına takıntım vardır çocuğumda öyle esmer olacak diye korkmuştum sen nasıl böyle beyazın derler dezavantajı çabuk morarırım güneç en büyük düşmanım

Hey Allahım yaa, bazıları kıskançlıktan gerçekten. Hadi ailenin lakap takmasında art niyet olmuyor genelde ama kimi de gerçekten kötü niyetinden lakap takıyor maalesef.

Abilerim çok dalga geçerlerdi. Ben ağlayınca şaka yaptık derlerdi psikolojimi onlar bozdu. Karşımda çilli bom şarkısını söylerlerdi. Şimdi umursamadığım için zevk almıyorlar. Ben ağlayınca hoşlarına giderdi

Beyaz ten güzel evet ama kötü yanı da var. Her güzelin kusuru var misali lekeye çok yatkın maalesef
Güneşten kaçacam diye vampirellaya dönüşüyo insan sonra..

Florasan gibi olmasa da ben de beyazım.
Her gören de süt gibisin ay ne güzel, kaymak hatun çok beğeniyorum falan der.

Arkamdan ıyy falan diyorlarsa bilemem :)

Her tenin farklı bir albenisi olduğunu düşünürüm.
Ancak beyaz tene neredeyse her renk yakışır.
Bu açıdan kullanışlı.
Tabi çok hassas olduğumuz için hemen morarırız, çabuk kızarırız bunlar sıkıntı.

Kendinizi olduğunuz gibi sevin.
Her çeşidin seveni bulunur unutmayın..

beyaz ten ani duygusal değişimleri de çok cabuk açık ediyor. utanınca kıpkırmızı olmak gibi

beyaz ten ani duygusal değişimleri de çok cabuk açık ediyor. utanınca kıpkırmızı olmak gibi
Ay evet geçen bi çocuk beğendim, çocuğa bakarken ateş basmaya başladı. Aynaya bi baktım kıpkırmızı olmuşum

Bana da nedense genelde ‘hastalıklı’ diyen insanlar denk geldi. :) Beğenen çok nadir olmuştur herhalde :)
Zaten kendimizde kusur aramaya kalkarsak bünün sonu gelmez, haklısınız olduğumuz gibi sevmemiz lazım :)

Ben de beyaz tenliyim. Bana da kutuplarda mi yasiyorsun az gunese ciksana gibi seyler soylenirdi eskiden. Benim bunun ustune bir de gunes alerjim var. Simdi nerdeyse herkes gunes alerjim oldugunu ve oylesine gunes altinda oturamadigimi biliyor. Her daim 50 faktor gunes kremi ile dolasmak zorundayim, alerji haplarimi almak zorundayim. Asla yazin tatile gitmiyorum hep ekim kasim gibi. Dogrusu benimde aman esmer olayim gibi bir dusuncem olmadi hic. Beyaz tenli olunca iste her kizariklik belli oluyor. Yapacak birsey yok. Kendinizi sevin baskasinin dediklerini umursamayin.

Kıskanıyosun kızıııaaam demelısın onlara bana da herkes bunu soyledi senelerce.needense soyleyenler de oldukca esmerler.ınsanın ıcınde fesatlık olmasın
Bulur kıskanıcak bi şey.esmerın de begazın da guzelo vardır yanı. Ama kıskanıyolar.arkadaşlsr soylemiş,kar gibi süt gibi ya daha ne istiyorsun.bence sanslıyız.

Ben de beyazim. Ama ben bunu seviyorum belki senin kadar degildir ama esmer olmaktansa daha beyaz olmayı da tercih ederdim.bana da cok diyen oldu birax bronzlas hasta gibisin falan diye.ben mesela tatile gittiğimde bronzlasmamak icin hic güneşe çıkmamaya çalışırım.sakin saçını sarı yapma cunku bembeyaz kişilere yakışmıyor.kizil sac guzel oluyor yaparsan.bence mutlu ol beyazlık daha guzel esmer olmaktan

Bence çok güzel bişey. Ben de beyaz tenliyim ama keşke anlattığınız gibi bembeyaz olabilsem

Doğru makyaj tekniklerini uygularsanız beyaz olmak bence mükemmel bir avantaja dönüşür.

Bkz. Merve Boluğur

Eklentiler

• Screenshot_20190627-225243_Chrome.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 49
Bende beyazim ve çocukluğum güneşin icinde korumasiz geçti vücudum cok lekeli o yuzden yani kollar ve dekolte bölümü...yapacak birsey yok renkli gunes koruyucular dene belki seversin zaten basli basina gunes kremi bile vucut tonunu cok guzel dengeliyor yani en azindan benim kullandigim oyle

Dogal kizillari cok güzel buluyorum.Bir de cok nadir bulunuyor.Yillar önce tam da sizin anlattiginiz gibi bir kadin görmüstüm.Hala aklimdadir güzelligi:)

İnsanların ne dediğini önemsemeyin, vücudunuz bu, değiştiremezsiniz.
Ben de beyaz bir insanım ama sizin kadar değil sanırım. Havalar ısınmaya başlayınca kollarımın rengi değişiyor ama alt taraf bembeyaz kalıyor, tatilde bile dengelenmiyor o renk farkı.
Ben etek giyeceğim zamanlarda Sally Hanson bacak spreyi kullanıyorum. Hem tonu düzeltiyor hem de lekeleri kısmen kapatıyor. Banyoda iyicr ovmadan da çıkmıyor. Tavsiye ederim.

Ben de beyazım bizim okulda bir kız vardı kız senin gibi aşırı beyazdı ben o kıza süt kız derdim çok hoşuma giderdi baktıkça bakardım

Banada hortlak derlerdiBeyaz ne kelime süt gibi tenim var.Hatta ceset gibisin de derlerdi lisede.Ama ben memnunum kendimden.Bazen ayyyy çok beyazsin diyene masAlllahhhhhh süt gibi avradim diyorum,karşı taraf iptal

Belli ki seni kıskanıyor sakın öyle düşünme dilediğin gibi giyin beyaz ten ayrıcalık her türlü bronzlaşabilirsin ama beyazlaşamazsın değil mi kimseye kulak asma sakın canım

Dogal kizillari cok güzel buluyorum.Bir de cok nadir bulunuyor.Yillar önce tam da sizin anlattiginiz gibi bir kadin görmüstüm.Hala aklimdadir güzelligi:)
Çok teşekkür ederim kızıllar adına az olduğu doğru evet yakında tükenecek diyorlar zaten.. Ben genetik olarak babamdan aldım makedon göçmeniyiz. Fakat benim çocuğum evlenirsem kızıl olması zor sanırım gen aktarımı babadan daha güçlü sanırım. Çocukken zorlukları oluyor sadece farklı olmanın.. Ondan sonrası sıkıntılı değil

Ben de beyaz tenliyim ama ıyy falan denecek kadar çirkin tenim olduğunu düşünmüyorum dezavantajı çok ama maalesef
Çabuk yanıyorsun yanaklar pancar gibi oluyor
Çok alerjik oluyorsun
Sarı saç kullanmak çok zor ama kızıl da çok yakışıyor
Bence hiç takmayın esmerler beyaz olamaz ama biz bir solaryumla esmer oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…