- Konu Sahibi OltadakiZil
-
artık bılmıyorum..son noktaya geldım patladım soledım.napım içim içimi yıyor.evet yengemle abım burda kalın dıor esımde kalmak ıostıor ıtıraz etmıyor.bende ona kızıyorum.nıe burda kalıyoz dıye..sonra kavga edıoz.
artık bılmıyorum..son noktaya geldım patladım soledım.napım içim içimi yıyor.evet yengemle abım burda kalın dıor esımde kalmak ıostıor ıtıraz etmıyor.bende ona kızıyorum.nıe burda kalıyoz dıye..sonra kavga edıoz.
Siz bu şüphenizi dile getirdikten sonra normal bir erkeğin yapması gereken ; yengenizle abinizle çok az görüşmek belkide görüşmemek, Bırakın kalmayı oraya gitmemek vs. Böyle olması gerekmezmi :S Çünkü size çok kızması lazım böyle birşey yoksa eğer. Bu büyük bir iftira olur çünkü
10 umutsuz benı en ıyı sen anlarsın benım eşim sacmalama dedı ..olurmu oyle sey falan bunu duymamıs olayım dedı ve olayı kapattı ama oraya sureklı gıdıyoz bızde bıor degısıklık olmadı.cok zor bır durum ..
canım benim evet çok iyi anlıyorum hemde,benim yapım icabı zaten çok kıskancım bıde eşimin vukuatları var..yakınım dediğim insanda arada hastanırdı ve bizde araba olursa hep eşimi çağırırlardı hastaneye götürmeye ve pskolojik rahatsızlanırdı ve bazen kımse zaptedemezdi eşimde tutmaya çalışırdı ve onu zaptetmek için kasıklarına bastırdım demişti bana ve bende bişey demedim sonuçta hasta diye düşündüm ve okişi kendi eşini sevmiyo bende bunu biliyorum ama artık hiçbişey umrumda değil Allah büyük öyle bişey olursa eninde sonunda ortaya çıkıyo ve kımsenın yanına kalmaz...ilgilenmiyorum bunlarla kafamı bunlara verince yoksada insan varmış hissine kapılıyo sende düşünmemeye çalış..yapıcakları varsa naparsak yapalım yaparlar..
bence yoktur gözü kayıyodur belkı nasıl bir kadın gösterışlımı yengen, abinle arası nasıl ,eşini sevmiyomu ,çocuğu varmı?
canım çok zor bi durumdasın biliyorum ama serın olmaya çalış biraraya geldiğinizde başkalarının dikkatini çekmiyomu böyle uzun bakışmalar herkesın gözüne takılabilir bence,ben öyle girişte falan gözgöze gelmeler yakalamiştım ama olabilir her göz değmesini önemsersek işte benim dediğim gibi rüyalarım benı bu düşüncelere itmişti..
başkalarının dıkkatını cektımı demıssın ama ceksede bana soylemezlerkı..bende esıme bunu dedım yarın bır gun bısey olursa.adınız cıkarsa senı bosarım hıc sebebsız yere dedım.tamam ben sana guvenıyorum onada guvenıyorum..ama takılıp sana bakması veya senın ona bakman baskalarına ızahat edılecek bır durum deıl dedım..odur buıdur bısey demedım.esım dıkkat edıyor ama yengem hala aynı.bazen baktıgını goruyorum..keske baska bırı olsaydı bu yengem yerıne .ozaman bılırdım ben yapacagı ama akraba bıde cok yakın olunca elın kolun baglanıyor bısey yapamıyorsun bekleyıp gorecez bakalım.insallah ben yanlıyorumdur..yok acıırım abıme ve cocuklarına..kendımı zerre kadar dusunmuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?