Beynimi kemiren konu

inşallah yoktur öyle bişey...arkadaşların da dediği gibi söyleyip durmayın gözlemleyin bisüre bakalım...

zor birşey yanı aklınıza bu düşüncenın düşmesi okdr kötüki cunku insan ne yapacagını sasırıyor. RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH eger bırsey varsa tez zamanda cıkarsın hayırlısı ile yoksada içini rahatlatacak ortam versın size insallah.

3,4 aydır faredıyorum daha oncesı bu kadar gorusmuyoduk

Siz bu şüphenizi dile getirdikten sonra normal bir erkeğin yapması gereken ; yengenizle abinizle çok az görüşmek belkide görüşmemek, Bırakın kalmayı oraya gitmemek vs. Böyle olması gerekmezmi :S Çünkü size çok kızması lazım böyle birşey yoksa eğer. Bu büyük bir iftira olur çünkü

evet ben de böyle düşündüm ama yazamadım:26:yani siz böyle bi şüphe dile getrdikten sonra da mı görüşmeleriniz aynı hızda ve eşiniz hala gittğinzde kalma taraftarı mı??

bir an önce kurtulman rahatlaman lazim..ama nasil:?? bu süpheyle yasanmaz..diger hanimla gibi düsündüm önce bende keske esine söylemeseydin..söylenecek birsey degil..bir sekilde bundan emin olman lazim..abinle aran iyiiyse ve guveniyorsan onunla konus..ben olsam abime acardim konuyu..

söylemekle iyi etmişisn , aklında öyle bir düsünce var ise yapmaz bundan sonra da ..

allah allah bilemedim ne dicemi dunyanin civisi cikiyor .Abinizle paylassaniz,Olurmu ki?

benzer bi durum bende yaşadım eşimin bir yakınımla bakışırken yakaladım bir kaç kez ve onunla konuşurken daha nazık gibi geldi bana ve bende senın hatana düştüm ve eşime söyledim..eşimde birdaha oraya gitmicem sen ne demek istiyosun diye kızdı ve ben gitsemde o çoğunlukla gelmez beni almaya gelır sadece oda aşada bekler..yakınım olan kadında gunduz gelır genelde ve aksam gelırsede ayrı oturmaya çalışırız..ve bizde çok yakın akraba olduğumuzdan arada onlar bızde kalır çok nadır senede 1falan bizde aynı senede bir falan kalırız ben eşime zaten hiç güvenmiyorum kadınada hiç güvenmiyorum ve o geceler çoğunlukla uykusuz geçer off çok zor ben hamılelığimde rüyalarıma girmesiyle başladı bu şüpe ve hala arada rüyama giriyo ve eşimde onlarla bir araya gelsek içeri ilk geldiğinde hep gözü o tarafa bakıyo,çok zor bi durum..neden böyle rüya görüyorum diye çok üzülüyorum ve hep onlara dikkat ediyorum bakma harici bişey görmedim ama ya olursa diye çok korkuyorum...ve böyle bir durumda kımseye söylenmiyo kendi içinde kendini yıyıp duruyosun...

10 umutsuz benı en ıyı sen anlarsın benım eşim sacmalama dedı ..olurmu oyle sey falan bunu duymamıs olayım dedı ve olayı kapattı ama oraya sureklı gıdıyoz bızde bıor degısıklık olmadı.cok zor bır durum ..

Hayatta herşey oluyor hiç kimseye güven olmuyor bu devirde kime güveneceğiz biz yaa.Bende arkdaşların dediğine katılıyorum bir süre gözlemleyin bence daha önceki düşüncenizinde yanlış olduğunu söyleyin ki rahat olsun.Bir kaç arkadaş abinize söyleyin demiş abinize söylerseniz iş daha çok büyür eğer öyle bir şey yoksa onunda aklına şüphe düşer diye düşünüyorum.

canım benim evet çok iyi anlıyorum hemde,benim yapım icabı zaten çok kıskancım bıde eşimin vukuatları var..yakınım dediğim insanda arada hastanırdı ve bizde araba olursa hep eşimi çağırırlardı hastaneye götürmeye ve pskolojik rahatsızlanırdı ve bazen kımse zaptedemezdi eşimde tutmaya çalışırdı ve onu zaptetmek için kasıklarına bastırdım demişti bana ve bende bişey demedim sonuçta hasta diye düşündüm ve okişi kendi eşini sevmiyo bende bunu biliyorum ama artık hiçbişey umrumda değil Allah büyük öyle bişey olursa eninde sonunda ortaya çıkıyo ve kımsenın yanına kalmaz...ilgilenmiyorum bunlarla kafamı bunlara verince yoksada insan varmış hissine kapılıyo sende düşünmemeye çalış..yapıcakları varsa naparsak yapalım yaparlar..

bence yoktur gözü kayıyodur belkı nasıl bir kadın gösterışlımı yengen, abinle arası nasıl ,eşini sevmiyomu ,çocuğu varmı?

canım çok zor bi durumdasın biliyorum ama serın olmaya çalış biraraya geldiğinizde başkalarının dikkatini çekmiyomu böyle uzun bakışmalar herkesın gözüne takılabilir bence,ben öyle girişte falan gözgöze gelmeler yakalamiştım ama olabilir her göz değmesini önemsersek işte benim dediğim gibi rüyalarım benı bu düşüncelere itmişti..

başkalarının dıkkatını cektımı demıssın ama ceksede bana soylemezlerkı..bende esıme bunu dedım yarın bır gun bısey olursa.adınız cıkarsa senı bosarım hıc sebebsız yere dedım.tamam ben sana guvenıyorum onada guvenıyorum..ama takılıp sana bakması veya senın ona bakman baskalarına ızahat edılecek bır durum deıl dedım..odur buıdur bısey demedım.esım dıkkat edıyor ama yengem hala aynı.bazen baktıgını goruyorum..keske baska bırı olsaydı bu yengem yerıne .ozaman bılırdım ben yapacagı ama akraba bıde cok yakın olunca elın kolun baglanıyor bısey yapamıyorsun bekleyıp gorecez bakalım.insallah ben yanlıyorumdur..yok acıırım abıme ve cocuklarına..kendımı zerre kadar dusunmuyorum..

bıde onun hakkında cok olumlu dusunmesı benı cıldırtıyor.hep onu haklı cıkarır sekılde konusması..ne bılım ya walla bunalımdayım.seytanmı vesvese verıyor.yoksa dogru iz pesındemıyım ben anlıyamadım..ya sabır..

canım senın neyın oluyordu akraban dedıgın..

bence sakin olmaya çalışın ve ortada fol yok yumurta yokken sakın bu durumu abinize açma girişiminde bulunmayın,elle tutulur bi ispatınız olsa neyse dicem ama sonucunda suçlu siz çıkarsınız bence eğer aynı ortamda bikere daha yengenizi eşinize bakarken yakalarsanız hayrola yenge çok derin daldın falan diye şakasına takılın,eşinize çok daha samimi davranın onun yanındayken sizin bu durumu fark ettiğinizi anlasın

yengeni öyle gördüğünde laf soksan o anlar zaten..yada eşinle çok mutlu olduğunu falan anlatsan tepkisi ne olur acaba belkide yengenin bakışları eşinin de ilgisini çekmiştir ve oda şaşkınlıkla bakmıştır öyle..ama bence yengenı şöyle bi uyar ne bu canım hiç öyle bişey olurmu...ben okadar çok bakışma görmedim ama ikiside birbirinin arkasından kötü konuşur yanyana geldiklerinde farklı saygılı olur özellikle bayan bende ozaman çok sinir olurum.

bakışların birbiriyle bir anlık karşılaşması değmesi gibi bir duruma benzemiyor uzun uzun baktıklarına göre. benim düşünceme göre aralarında birşey yok ama uzaktan uzağa yasakların heyecanını yaşıyorlar. yasaklar hep cazip çekici gelir insanlara.platonik birşey gibi. çünkü böle bişiye cesaret edemezler gibi geliyor. ooffff insanı öldürür bu bakışmaları görmek bile, Allah nasıl biliyosa öle yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…