- 5 Aralık 2011
- 1.677
- 25
- 158
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
bakışların birbiriyle bir anlık karşılaşması değmesi gibi bir duruma benzemiyor uzun uzun baktıklarına göre. benim düşünceme göre aralarında birşey yok ama uzaktan uzağa yasakların heyecanını yaşıyorlar. yasaklar hep cazip çekici gelir insanlara.platonik birşey gibi. çünkü böle bişiye cesaret edemezler gibi geliyor. ooffff insanı öldürür bu bakışmaları görmek bile, Allah nasıl biliyosa öle yapsın
Ben senin yerinde olsam ikisini bir arada bırakıp bi şekilde gözlemlemeye çalışırdım.
En azından telefonumun ses kaydı kısmını açıp ikisini başbaşa şekilde bi süre bırakırdım.
Yengen nasıl biri ?
Yengen nasıl biri ?
bilemeyiz,sen dahil kimse bilemez. Kendi eşimden örnek vereyim ben bunu bırak abimin eşi için, bir arkadaşım için bile söylesem beni ahlaksızlıkla suçladın der, evi terkeder yüzüme bile bakmazdı.
Senin ki sadece saçlamalama dedi öyle mi ? Bu gayet onur kırıcı bir soru ama çok soğukkanlı davranmış oldukça enteresan geldi açıkcası.
Söylemek hata olmuş diyor herkes ama ben eşimle herşeyi açıkça konuşma taraftarıyımdır.İçim içimi yiyeceğine direk yüzüne söylerdim.Hareketlerine aralarında hiçbir şey olmasa da, ona karşı hiçbir şey hissetmese de dikkat etmesi gerektiğini, çünkü bu durumun benim onurumu çok kırdığını ve sinirlerimi yıprattığını söylerdim. Bir kadına yapılabilecek en büyük hakarettir bu derdim. Bir kadın eşinin kime nasıl baktığını anlamaz mı? O bakışlarda ne anlamlar yüklü hissetmez mi? Tabii ki hisseder. Ayrıca, gerçekten bana değer veriyorsa zaten hareketlerine dikkat eder. Seni hala rahatsız eden hareketleri oluyorsa eğer araya resmiyet koy, çok sık gidip gelme bence. Şöyle yapabilirsin mesela yenge sen geçenlerde x'e dikkatli dikkatli bakıyordun ya söylediği birşeye alındın sandım. Sonradan farkettim birşey olmadığını gibi.Yada sen öyle dikkatli dikkatli bakınca senin aslında at bi sanatçı ismi ne kadar çok benzediğini fakrettim gibi. Oda senin salak olmadığını sinyalleri almaya başladığı anlasın ve hareketlerine çeki düzen versin bir zahmet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?