- 2 Kasım 2011
- 17.360
- 158
- 88
- 35
- Konu Sahibi OltadakiZil
-
Adımı (nickimi değil) erkeklerin kadını aşağılamak için kullandığı deyimi seçerek oluşturdum. Bir nevi eleştiri var orada, anlamasanız da sevgili hemcinsim sizi koruyan bir addır bu.
Harem selam olayı ise harem selamı savunduğum için değil, dikkat ederseniz "bunu bile yaptıracaklar insana" anlamındadır. Bu kadar önyargılı olmanızı neye boçlusunuz acaba!?
Konuda iğrenç ilişkiler/bakışlar/imalar varken neden işin bu kısmına takıldınız, hani yorumunuz konuyla alakalı?
At gözlüklerinizi çıkarıp bencilce ve sığ eleştiriler yapmak yerine cümlede anlam bilgisi ve deyimler konularına çalışın biraz.
haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya
Canım eşine sürekli aranızda bişey varmı diye sorma sen söyleye söyleye yoksa bile adamın aklında yer eder bu düşünce unutma.Canım eşin sürekli onların evinemi gitmek istiyor Allah Allah...Aklını karıştırmak istemem ama dikkat et ozaman...
haremlik selamlik uygulamak lazim diyemi nickini yakistirdiniz kadin dogru soluyo herkes uygulamis olsa ne ole cok aldatma olur ne ihanet ayrica konuyu acan bayanin esi süphelendigi yengesine nikah düsüyor asil siz o cevapi yazarken keske biraz düsünseydiniz akliniz uzun ya
Oldu o zaman İran gibi olalım hatta kadınlar peçe falan taksın, erkek geçerken arkasını dönsün çok akıllısınız ya siz
İyi valla nikah düşüyor diye karşı cinsle hiç görüşmeyelim o zaman.
Adımı (nickimi değil) erkeklerin kadını aşağılamak için kullandığı deyimi seçerek oluşturdum. Bir nevi eleştiri var orada, anlamasanız da sevgili hemcinsim sizi koruyan bir addır bu.
Harem selam olayı ise harem selamı savunduğum için değil, dikkat ederseniz "bunu bile yaptıracaklar insana" anlamındadır. Bu kadar önyargılı olmanızı neye boçlusunuz acaba!?
Konuda iğrenç ilişkiler/bakışlar/imalar varken neden işin bu kısmına takıldınız, hani yorumunuz konuyla alakalı?
At gözlüklerinizi çıkarıp bencilce ve sığ eleştiriler yapmak yerine cümlede anlam bilgisi ve deyimler konularına çalışın biraz.
evet, hem haremlik selamlık olursa erkeklere daha cazip gelir, görmedikleri şeyi daha çok merak ederler
Oldu o zaman İran gibi olalım hatta kadınlar peçe falan taksın, erkek geçerken arkasını dönsün çok akıllısınız ya siz
İyi valla nikah düşüyor diye karşı cinsle hiç görüşmeyelim o zaman.
başkalarının dıkkatını cektımı demıssın ama ceksede bana soylemezlerkı..bende esıme bunu dedım yarın bır gun bısey olursa.adınız cıkarsa senı bosarım hıc sebebsız yere dedım.tamam ben sana guvenıyorum onada guvenıyorum..ama takılıp sana bakması veya senın ona bakman baskalarına ızahat edılecek bır durum deıl dedım..odur buıdur bısey demedım.esım dıkkat edıyor ama yengem hala aynı.bazen baktıgını goruyorum..keske baska bırı olsaydı bu yengem yerıne .ozaman bılırdım ben yapacagı ama akraba bıde cok yakın olunca elın kolun baglanıyor bısey yapamıyorsun bekleyıp gorecez bakalım.insallah ben yanlıyorumdur..yok acıırım abıme ve cocuklarına..kendımı zerre kadar dusunmuyorum..
haremlik selamlik ne demek bi acikliyan olursa sevinirim :)netten arastirdim ama pek anliyamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?