Hayırlı olsun canım kararlıysan gidecek o kilolar eminim..
Basarilar dilerim arkasim allah yardimcimiz olsun:) bnde gunluk basliyim dedim ama pek iradeli olamadm bu iste, sana katilabilirmiyim birbirimize yoldaş olalim bu zorlu yolda :)
Cok tesekkur ederim:) yaşım 27 kilom 97 boyum 1.78 bende 25 kilo vermk istiorm 3 aylik bi bebegim var emziriyorum onu etkilemeden vericem insallah, bu arada neler yapiosun kilo vermk icin? Birde tarti gunun varmi yoksa hergunmu tartiliyorsun?
Sagol cnm allah razi olsun:) bende yediklerimi yariya indirdim abur cuburu kestim cok cnm isterse tadimlik aliorm:) ozmn cmrtesi gunleri tarti gunumuz olsun ve yediklerimizi yazalim birlikte kilolara el sallayalim:))Oyy bebegin daha kucukmus canım Allah bagislasinama erken baslamakla iyi yapıyorsun ben en cok kiloyu emzirme doneminde alıyordum ilk alti ay sonra hizla gidiyordu ama bende takinti halina geliyordu o arada..
Canim yeni yeniden bir kafada başlıyorum yani birkac gun sadece yediklerimi yazacağım diyet listesi ykk simdilik aklımda sonradan hatalarimi bula bula duzeltirim beslenme seklimi cumartesi gunleri tartilacagim canim hafta ici erken uyandığim icin odem oluyo sanki arti cikiyorum
Sen neler yapıyorsun?
Sagol cnm allah razi olsun:) bende yediklerimi yariya indirdim abur cuburu kestim cok cnm isterse tadimlik aliorm:) ozmn cmrtesi gunleri tarti gunumuz olsun ve yediklerimizi yazalim birlikte kilolara el sallayalim:))
Slm bende 90 kiloyum boyum 161. Ayni yoldayiz bende baslayali 2 3 gun oluyo. Birbirimize destek olalim benim acelem var kilo vermek icin sen gibi degilim. Istiyorumki 8 ayda 40 kilo veriyim
Cok gecmis olsun cnmTamam Cumartesi tarti günü..yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri de gun icinde yazalim canim.. dün gece oglumun ateşi çıktı hastaneye götürdü babası.. igne yapmışlar hala ara ara ateşi çıkıyor kuzumun.
sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 t.k. reçel
4 zeytin kaşar peyniri ve yoğurt
Cok gecmis olsun cnm
Bende sabah tartildim 95.8 ciktim 2 kilo vermisim bir haftada
Sabah:
Yarim dilim ekmek
2 catal ucuyla visne receli
1 kalin dilim peynir
1 buyuk salatalik
1 yumurta
Sabah sporumuda yaptim oglumla 30 tane mekik cektim 1 bucuk lt de su ictim
Ogle:
5 tane kofte
Yarim dilim ekmek
1 kase bamya yemegi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?