beyza'nin günlüğü

Unicorn_s

Kac kiloyum yazmaya gerek var mi ruhum 21 gram
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2014
12.026
24.201
348
39
Sevgili kaderdaşım günlüğüme hoşgeldin
Hepimizin derdi aynı öyle degil mi? Az yada çok hepimizin bir kilo derdi var.. ben zayiflama seruvenimi yazayim herkesciklerde okusun yorum yazsin ayni dertten muzdarip insanlarla birbirimize destek vererek bu yukleri üstümüzden atalim diye bir site arayisina girmisken tavsiye uzerine bu siteyi buldum. Ve tam kafama göreymis diyerek attim kendimi aranıza
Evliyim ve iki çocuğum var tam 70 kilo olmak istiyorum şimdilik buna gore de 25 kilo civarinda fazlaligim var.. balik etli olmak hoşuma gidiyor açıkçası ama birde bakarsınız kilo vermenin hazzini yasarsam daha da verebilirim.

@beyza076 (168cm) : hdf 70 / 22/08 95.0kg - 27/08 93.6
DURU2626 (175cm) : hdf 68 / 22/08 95.8kg
B baran8beken1 (167cm) : hdf 60 / 22/08 82.5kg

Birbirimize destek olabileceğimiz can dostları bekliyorum
Hep destek tam destek

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tarihte su kadar kilo olacagim diye bir iddiam yok. Her hafta verdigimiz 100 gr bile bize kar arkadaşlar.. kilolari bir gunde almadigimiza göre bir gunde de veremeyiz elbette.. 1 yilda bile olsa eski cıtır hallerimize kavussak ne guzel olur dusunsenize
Şu diyet bu diyet diye kendimizi hic bir besinden mahrum etmenin geregi yok diye düşünüyorum..hergun yediklerimizin yuzde 75 ini bile kisarsak inanilmaz sonuclar alacagimiza eminim
Kendimizi kasıp vücudumuzu kitlik moduna sokmaya hic gerek yok dimi

Basarilar dilerim arkasim allah yardimcimiz olsun:) bnde gunluk basliyim dedim ama pek iradeli olamadm bu iste, sana katilabilirmiyim birbirimize yoldaş olalim bu zorlu yolda :)

Basarilar dilerim arkasim allah yardimcimiz olsun:) bnde gunluk basliyim dedim ama pek iradeli olamadm bu iste, sana katilabilirmiyim birbirimize yoldaş olalim bu zorlu yolda :)

Teşekkür ederim durucum gel katil tabi birbirimize ne guzel destek oluruz
Bikac arkadas daha gelip bize katilirsa degme keyfimize o zaman
Yas kac kac kilosun boyun kac canim?

Cok tesekkur ederim:) yaşım 27 kilom 97 boyum 1.78 bende 25 kilo vermk istiorm 3 aylik bi bebegim var emziriyorum onu etkilemeden vericem insallah, bu arada neler yapiosun kilo vermk icin? Birde tarti gunun varmi yoksa hergunmu tartiliyorsun?

Cok tesekkur ederim:) yaşım 27 kilom 97 boyum 1.78 bende 25 kilo vermk istiorm 3 aylik bi bebegim var emziriyorum onu etkilemeden vericem insallah, bu arada neler yapiosun kilo vermk icin? Birde tarti gunun varmi yoksa hergunmu tartiliyorsun?

Oyy bebegin daha kucukmus canım Allah bagislasin ama erken baslamakla iyi yapıyorsun ben en cok kiloyu emzirme doneminde alıyordum ilk alti ay sonra hizla gidiyordu ama bende takinti halina geliyordu o arada..
Canim yeni yeniden bir kafada başlıyorum yani birkac gun sadece yediklerimi yazacağım diyet listesi ykk simdilik aklımda sonradan hatalarimi bula bula duzeltirim beslenme seklimi cumartesi gunleri tartilacagim canim hafta ici erken uyandığim icin odem oluyo sanki arti cikiyorum
Sen neler yapıyorsun?

Sagol cnm allah razi olsun:) bende yediklerimi yariya indirdim abur cuburu kestim cok cnm isterse tadimlik aliorm:) ozmn cmrtesi gunleri tarti gunumuz olsun ve yediklerimizi yazalim birlikte kilolara el sallayalim:))

Sagol cnm allah razi olsun:) bende yediklerimi yariya indirdim abur cuburu kestim cok cnm isterse tadimlik aliorm:) ozmn cmrtesi gunleri tarti gunumuz olsun ve yediklerimizi yazalim birlikte kilolara el sallayalim:))

Tamam Cumartesi tarti günü..yediklerimizi ve yaptigimiz aktiviteleri de gun icinde yazalim canim.. dün gece oglumun ateşi çıktı hastaneye götürdü babası.. igne yapmışlar hala ara ara ateşi çıkıyor kuzumun.

sabah

2 dilim kepek ekmegi
1 t.k. reçel
4 zeytin kaşar peyniri ve yoğurt

Durucum başlangıç kilonu dun yada bugün tartildiysan yaz canim. Gelecek hafta farki görelim..

Slm bende 90 kiloyum boyum 161. Ayni yoldayiz bende baslayali 2 3 gun oluyo. Birbirimize destek olalim benim acelem var kilo vermek icin sen gibi degilim. Istiyorumki 8 ayda 40 kilo veriyim

Slm bende 90 kiloyum boyum 161. Ayni yoldayiz bende baslayali 2 3 gun oluyo. Birbirimize destek olalim benim acelem var kilo vermek icin sen gibi degilim. Istiyorumki 8 ayda 40 kilo veriyim

Hosgeldin canim
Tabiki herkesin kafasinda belirlediği tarih farkli olabilir. Birbirimize tam destek olarak bu tarihi hizlandirmak bizim elimizde..

Cok gecmis olsun cnm
Bende sabah tartildim 95.8 ciktim 2 kilo vermisim bir haftada
Sabah:
Yarim dilim ekmek
2 catal ucuyla visne receli
1 kalin dilim peynir
1 buyuk salatalik
1 yumurta
Sabah sporumuda yaptim oglumla 30 tane mekik cektim 1 bucuk lt de su ictim

Kilolarımız yakin kizlar cok güzel bu.. 90 kilo üstü arkadaslar bekliyorum katılın bize :))

Teşekkür ederim tatlım. Adina cok sevindim nerdeyse ayni kilodayiz şimdi.. rakamlar ayni ama görünüş ayni degildir tabi biliyorum sen baya selvi boylusun:)
sabah sporuda yapılmış supersin canım ben de yapinca yazarım

Öğle Yemeği
1 kase corba 1 dilim kepekli ekmek ve bir kase yoğurt
Yemekten on dk sonrada 1 t k portakal receli tadına bakmak için..

Oglumun canı istedigi için esim hepimize döner dürüm getirmiş. Ama ben hakkımı akşam kullanacağım:)) tam dürüm seklinde yemem ekmekten kisarak yerim aksama bildiririm size kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…