bugun kayinvalidemle annesi geldi sabahtan beri hic oturmadm kusura bakma cnm yazamadimda
Ogle:
1 kase ezogelin corbasi
4 tane mercimek koftesi
Yarm dilim ekmek
4 catal yumurtali kabak kavurmasi
Domates,salatalik
Bu isten vazgecmek yok Ben hedefime ulasana kadar birakmicam arkadaslar gecte olsa illaki yazarim:)Rica ederim canım.. iyi olduguna sevindim. Vazgecmeyelim bu isten sonuna kadar gidelim lutfen er yada gec halledelim..
Aaa kahvalti yapmadinmi yaniSuan limonlu sicak su içiyorum
Dun aksam misafirlerim vardı onlari yolcu ettigimde baya terlemistim diye üstümü değiştim fazla soyunmusum galiba havada yagmurlu olunca geceye kadar kilitlenip kaldım. Simdi ise hic istahim yok..
Aaa kahvalti yapmadinmi yaniolmadi simdi öğün atlamak yok atlarsak kilo veremeyiz az da olsa yicez cnm
Sabah:
1 dilim mısır ekmegi
1 dilim peynir
1 catal cilek receli
1 tane zeytin
Domates,salatalik
Bugun 1 rakamini gecmiyim bari ugurlu sayim olsun :)) arkadaslar bugun hepimiz bi spor faaliyeti yapalim ben gobegimi eritmek icin mekik cekiorm henuz cekmedim ama bugunku hedefim 60 mekik cekmek sizede tavsiye ederim
Amannnn dikkat haftada 1 gun kendimizi odullendirelim bugunku kopan film sana odul olsun bu hafta bidaha kopmasin film :))Ikindiden sonra film koptu ya anamm cok yedim ya ben:)) saysam sayamam valla bitmez o derece
Yarin normal besleniyorum gözünü seveyim saglikli beslenmenin :)
Bende beğendim canım bugün supersin:)Benmde spor yalan oldu bugungerci misafirim oldugundan hep ayaktaydm kosturdm oda spor sayilir
Aksam:
2 kofte
4 kasik bulgur pilavi
1 dilim karpuz
5 tane üzüm. Iyi gidiorum masallah bana :))
Amannnn dikkat haftada 1 gun kendimizi odullendirelim bugunku kopan film sana odul olsun bu hafta bidaha kopmasin film :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?