beyza'nin günlüğü

Ekmek cok aramiormda tatli cok cnm istio ya ikindi ogunum var bide benm:)
2 kucuk antep sarma
Yarim kase yogurt corbasi
4 tane yaprak sarma
2 tanecik te mercimek koftesi

Vayy menüye bak hadi gel sende bunları ye diye baştan çıkarıyor insani:)))
Misafirlik durumlari mi var canim?

Bundan bisi olmaz bize kilo yapan abur cubur ve aksam 8 den sonraki ogunler sende iyi gidiyorsun bugun hic spor yaptinmi peki?

Bencede oyle benim gece yemelerim.var canım onlari aştım mı tamam sayilir diye dusunuyorum. yürüyüş yapasim vardı ama oğlum ateslendigi icin onunla ilgilendim daha cok.. ama pazartesinden itibaren hergun yarım saatlik bir hareket ortamı olusturmayi istiyorum. Bu ya yürüyüş ya plates olur buyuk ihtimalle..

Ahh o gece atistirmalari aksi gibi insanin cani gece oldumu daha cok yemek istio gece aciktikca su icelim arkadasim iki uc hafta sonra farki gormeye baslariz:)

3. sırayada beni yazarmısın bende 3 gün oldu günlük açalı ama tek başına olmuyor bu iş.birbirimize destek vererek inşallah üstesinden geliriz.boy 167.kilo 82.500 hedef 60

Aksam:
2 kase ezogelin corba(cok guzel olmus dayanamadim:)
Salata
Yarm dilim ekmek
4 catal yogurtlu kirmizi biber kozlemesi
Yemekten sonrada bir dilim etimek tatlisi

Tatlim aslinda yediklerin cok gibi görünsede bizim kilomuzdaki insanlara gore başlangıç icin iyi sayılır.. zamanla azaltacagiz inşallah yediklerimizi ve az yiyerek tok kalacagiz insallah

3. sırayada beni yazarmısın bende 3 gün oldu günlük açalı ama tek başına olmuyor bu iş.birbirimize destek vererek inşallah üstesinden geliriz.boy 167.kilo 82.500 hedef 60

Tabiki yazarim tatlim seve seve.. evet yalniz olmaz bu is birbirimize destek olarak bu kilolarin üstesinden gelecegiz insallah.. neler yapıyorsun bir listen var mi canım?

Günaydın kızlar

Kahvaltim
1 haslanmis yumurta
Az kasar az köy tipi peynir
2 dilim domates
3 zeytin

Evet cnm ilk ve tek henüz:) kucaktan inmek istemior bu ara baskasindada aglior beni istior onun icin bicok seyi tek elle hallediorum cocuk buyutmek cok zormus:)

Olsun canım ya kiymetini bilmek lazım bu günlerin:) göz açıp kapayincaya kadar büyüyorlar isler yarım kalsın nolur ki:))

Daha ogle yemegi yemedim yesil mercimekli corba ve makarna var artik neden ne kadar yerim belli degil. Yediğimde yazarım.

1 kase yeşil mercimek çorbası
1 parça fırın tavuk
5-6 kasik makarna
1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…