Ekmek cok aramiormda tatli cok cnm istio yaMenune bayildim canım ekmegi cok kısıtlamışsin maşallah.
Bundan bisi olmaz bize kilo yapan abur cubur ve aksam 8 den sonraki ogunler sende iyi gidiyorsun bugun hic spor yaptinmi peki?Aksam
Cok acikmistim kisamadim
1 dürüm 1 ayran
Ekmek cok aramiormda tatli cok cnm istio yaikindi ogunum var bide benm:)
2 kucuk antep sarma
Yarim kase yogurt corbasi
4 tane yaprak sarma
2 tanecik te mercimek koftesi
Bundan bisi olmaz bize kilo yapan abur cubur ve aksam 8 den sonraki ogunler sende iyi gidiyorsun bugun hic spor yaptinmi peki?
Evet cnm kayinvalideme geldm bugun oda ye de ye diye israr edio ama az az yedim:))Vayy menüye bak hadi gel sende bunları ye diye baştan çıkarıyor insani:)))
Misafirlik durumlari mi var canim?
Evet cnm kayinvalideme geldm bugun oda ye de ye diye israr edio ama az az yedim:))
Ahh o gece atistirmalari aksi gibi insanin cani gece oldumu daha cok yemek istioBencede oyle benim gece yemelerim.var canım onlari aştım mı tamam sayilir diye dusunuyorum. yürüyüş yapasim vardı ama oğlum ateslendigi icin onunla ilgilendim daha cok.. ama pazartesinden itibaren hergun yarım saatlik bir hareket ortamı olusturmayi istiyorum. Bu ya yürüyüş ya plates olur buyuk ihtimalle..
3. sırayada beni yazarmısın bende 3 gün oldu günlük açalı ama tek başına olmuyor bu iş.birbirimize destek vererek inşallah üstesinden geliriz.boy 167.kilo 82.500 hedef 60Sevgili kaderdaşım günlüğüme hoşgeldin
Hepimizin derdi aynı öyle degil mi? Az yada çok hepimizin bir kilo derdi var.. ben zayiflama seruvenimi yazayim herkesciklerde okusun yorum yazsin ayni dertten muzdarip insanlarla birbirimize destek vererek bu yukleri üstümüzden atalim diye bir site arayisina girmisken tavsiye uzerine bu siteyi buldum. Ve tam kafama göreymis diyerek attim kendimi aranıza
Evliyim ve iki çocuğum var tam 70 kilo olmak istiyorum şimdilik buna gore de 25 kilo civarinda fazlaligim var.. balik etli olmak hoşuma gidiyor açıkçası ama birde bakarsınız kilo vermenin hazzini yasarsam daha da verebilirim.
Beyza: by 168/ kg95.0/hdf 70
Duru : by 175/ kg95.8/hdf 68
Birbirimize destek olabileceğimiz can dostları bekliyorum
Hep destek tam destek
Aksam:
2 kase ezogelin corba(cok guzel olmus dayanamadim:)
Salata
Yarm dilim ekmek
4 catal yogurtlu kirmizi biber kozlemesi
Yemekten sonrada bir dilim etimek tatlisi
3. sırayada beni yazarmısın bende 3 gün oldu günlük açalı ama tek başına olmuyor bu iş.birbirimize destek vererek inşallah üstesinden geliriz.boy 167.kilo 82.500 hedef 60
Gunaydinlar:)
Benim sipam cok huysuz bugun kahvalti yaptirmadi bende dunden kalan kofte vardi 4 tane kofteyi tost makinesinde isittim yedim kahvaltim bu kadar:))
Evet cnm ilk ve tek henüz:) kucaktan inmek istemior bu ara baskasindada aglior beni istior onun icin bicok seyi tek elle hallediorum cocuk buyutmek cok zormus:)Tek cocugun mu var canim?
Evet cnm ilk ve tek henüz:) kucaktan inmek istemior bu ara baskasindada aglior beni istior onun icin bicok seyi tek elle hallediorum cocuk buyutmek cok zormus:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?