Hayır offf ne alakaBebek aldırdın dimi ?
Sende açık açık söylesene kardeşim ne olsun Allah in sana nasip ettiği hata ettiğin şey?Hayır offf ne alaka
Bebek aldırmadım ama aldırcak duruma geldik birlikte oldukSende açık açık söylesene kardeşim ne olsun Allah in sana nasip ettiği hata ettiğin şey?
Çevren sorduğunda ne dedin2 nişan attım 2 sinde de olmedım merak etmeyin.
Şimdi ben sana burda namus bekçiliği yapmam aaa ne yaptın sen diyemem senin kararın ama beraber olduğun için git bi bağımlı ile evlen de demem .hem o sadece Allah in hepimize nasip ettiği bişey ayrıcalığın yok yani. Sen adamdan koymamak için bişeyler üretiyorsun ama yapma ayrıl bi arkadaşım nişanlısı ile beraber oldu ayrıldı eşine anlattı durumu eşi kabullendi seni olduğun gibi sevecek biri çıkar tekrar. hem unutma ki bekaretine dokunmadan ne haltlar yiyenler var sonra da ben bakireyim diye geziyorlar. Ailenden çekiniyorsun anlıyorum da karşında ki adamsa mahremini ifşa etmez .Bebek aldırmadım ama aldırcak duruma geldik birlikte olduk
Kızı dövdü mü?Derdin hayatını mi mahvetmek senin?Aşk acısı geçer merak etme.Hem kotu bir kaynana,hem madde bağımlısı bir nişanlı..ailem çok haklı.Onlar duzelmiyorlar.Cok sevdiğimiz bir aile dostumuzun oglu da kullanıyor.Tedavi oluyor oluyor bir kaç ay temiz sonra hoooop sil baştan.Hatta bu tanidigimizin arkadaşı kızını sozde madde kullanımını bırakmış birine verdi.Kiz seviyordu koşa koşa gitti.Gizli gizli başlamış.Kizi hastanelik etti daha bir yıl dolmadan.Hiccccc üzülme.mantikli ol.Onunla bir geleceğin olamaz.
Ayrılmak istiyorum kalbim ne kadar acısa da kurtulmak istiyorum ondan bitsin bu işkence daha iki gün önce ailem madde kullandığını öğrenmeden önce yanındaydım ve kriz geçirdi beni sokak ortasında yerden yere attı ağladı bırak gidip içeyim diye bırakmadım bu sefer boğmaya kalkıştı ben bunları atlatamazken bi ömür nasıl geçireyimŞimdi ben sana burda namus bekçiliği yapmam aaa ne yaptın sen diyemem senin kararın ama beraber olduğun için git bi bağımlı ile evlen de demem .hem o sadece Allah in hepimize nasip ettiği bişey ayrıcalığın yok yani. Sen adamdan koymamak için bişeyler üretiyorsun ama yapma ayrıl bi arkadaşım nişanlısı ile beraber oldu ayrıldı eşine anlattı durumu eşi kabullendi seni olduğun gibi sevecek biri çıkar tekrar. hem unutma ki bekaretine dokunmadan ne haltlar yiyenler var sonra da ben bakireyim diye geziyorlar. Ailenden çekiniyorsun anlıyorum da karşında ki adamsa mahremini ifşa etmez .
Hayır bitti zatensaçmalıyosun barışmak istemekle seni boğan adamla mı evleneceksin?
Güzel dedin bir ömür değil bir dakika bile geçirme..Ayrılmak istiyorum kalbim ne kadar acısa da kurtulmak istiyorum ondan bitsin bu işkence daha iki gün önce ailem madde kullandığını öğrenmeden önce yanındaydım ve kriz geçirdi beni sokak ortasında yerden yere attı ağladı bırak gidip içeyim diye bırakmadım bu sefer boğmaya kalkıştı ben bunları atlatamazken bi ömür nasıl geçireyim
Böyle şeyler demeyin. Ayrıldım bitti zaten ben içimde ki acı dinsin diye buraya yazıyorum.Mazoşizm nedir, ne değildir makalesi yazsam direkt seni koyardım örnek olarak.
Kardeşim seni boğazlamaya kalkan madde bağımlısı adam ne yapacaksın sen, senin de mi kafan güzel?
Artık çift olarak ot çekersiniz ne diyim
Cevremin haneri yokki ikisinide düğün gibi nişan yapmadım ben aile arasında yaptım.Çevren sorduğunda ne dedin
Benim tek derdim bu evdekilere demesi. 2 gün yanında kaldım onun sırf içmesin diye tuttum bana bir sürü şey yaptı aynılarını bi daha asla kaldıramam zaten bitsin ama bu birlikte olma mevzusu aklımda sadece başka bişey yok insanlar beni kınıyordur Emin'imSakın kendini yakma.
Söylemez merak etme babandan korkar muhtemelen. Söylerseniz de inkâr edersin kalkıp doktora götürecek değiller.
Sirf bakire değilim diye uyuşturucu bağımlısıyla evlenme gencligine yazık.
Bak ben evlendigimde bakire değildim eşim bir gün olsun bunla ilgili bir şey demedi, diyemez. Sen güçlü durursa karşındaki de saygı duyuyor sana.
Uyuşturucu bağımlılığı başka şeye benzemez adım adım ölüme gider giderken seni de götürebilir. Kriz aninda çok tehlikeli olabilir. Sakın yapma sakın.
Bırak duygusal olarak öl gerçekten öleceğine bir gün ana haberlerde madde bağımlısı adam karısını ve çocuklarını katletti diye mi anılmak istiyorsun senin için en hayırlısı bu kardeşim ve emin ol ki ailelerimizin istemediği şeyleri yaptığımızda hep pişman oluyoruz. .sen önüne bak hepimizin hataları oluyor seni yargılayabilecek kadar günahsız değiliz hiçbirimiz lütfen hataların seni daha büyük hatalara itmesin.Ayrılmak istiyorum kalbim ne kadar acısa da kurtulmak istiyorum ondan bitsin bu işkence daha iki gün önce ailem madde kullandığını öğrenmeden önce yanındaydım ve kriz geçirdi beni sokak ortasında yerden yere attı ağladı bırak gidip içeyim diye bırakmadım bu sefer boğmaya kalkıştı ben bunları atlatamazken bi ömür nasıl geçireyim
Ne bileyim bizim buralar çok dedikoducu herkes falancanın kızı nişan atmış falan diye konuşuyor o yüzdenCevremin haneri yokki ikisinide düğün gibi nişan yapmadım ben aile arasında yaptım.
Yakın arkadaslarım ve ailem biliyor durumu oyuzden 7 kat el bilmez. Hayatıma giren adamada lafı acılırsa acıklarım acılmazsa acıklamam.
Ayrıca niye acıklama yapmak zorunda olalım ki? Gayrımesru cocuk mu yaptık dost hayatımı yasadık?
Bitti şuan bohçaları ya gelip alacaklar ya biz yollayacağızBırak duygusal olarak öl gerçekten öleceğine bir gün ana haberlerde madde bağımlısı adam karısını ve çocuklarını katletti diye mi anılmak istiyorsun senin için en hayırlısı bu kardeşim ve emin ol ki ailelerimizin istemediği şeyleri yaptığımızda hep pişman oluyoruz. .sen önüne bak hepimizin hataları oluyor seni yargılayabilecek kadar günahsız değiliz hiçbirimiz lütfen hataların seni daha büyük hatalara itmesin.
Dövdü .Kız komalık oldu.Onlarin gözü uyuşturucudan başka şey gormuyor.Bir insana en lazım şey özsaygı.Size söz ile veya şiddetle saygısızlık yapan birinden vazgecmeniz gereklidir.Bu altın kuraldır.Birak anası babası ceksin derdini.Kızı dövdü mü?
El arkadan Allah rahmet eylesin der acin anana babama kalır.Atesin onları dağlar.uyusturucu kullanan birine kimse kız vermez.o el bunu anlar merak etme sen.Elalemi boşver.İyiye de konuşur onlar kötüye de.Ne bileyim bizim buralar çok dedikoducu herkes falancanın kızı nişan atmış falan diye konuşuyor o yüzden
Sürekli öfke nöbetleri geçiriyordu sinirlenince hep bana hakaretler küfürler ediyordu kaç kere vurdu bilmiyorum. En sonunda da krize girdiğinde bana vurdu öldüresiye boğazladı tokatladı içmek için herşeyin farkındayım herkes iyiliğimi istiyor ben onla olmak istemiyorum ki zatenDövdü .Kız komalık oldu.Onlarin gözü uyuşturucudan başka şey gormuyor.Bir insana en lazım şey özsaygı.Size söz ile veya şiddetle saygısızlık yapan birinden vazgecmeniz gereklidir.Bu altın kuraldır.Birak anası babası ceksin derdini.
Haklısın Allah razı olsunEl arkadan Allah rahmet eylesin der acin anana babama kalır.Atesin onları dağlar.uyusturucu kullanan birine kimse kız vermez.o el bunu anlar merak etme sen.Elalemi boşver.İyiye de konuşur onlar kötüye de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?