- 23 Kasım 2016
- 43
- 29
- 3
- 37
Ailem haklı onlara bişey demiyorum hiç ama seviyorum ya içim acıyor sadeceUyuşturucu madde bağımlısı bir nişanlı ve ço kötü diye tabir ettiğin kayınvalideden kurtuldum diye sadaka vereceğine ölüyorum diyorsun bak bu ilginç. Benim kızım olsaydın aynı ailen gibi davranırdım.
Bu konuya herkesin vereceği cevap belli zaten kalbimin acısı dinsin diye uğraşıyorumnormalde mutlu ve güçlü bi insansan devam et ama bunu buraya yazıp seni tanımayan genelde acımasız yorum yapan insanlardan medet umuyosan bence başa çıkamazsın. ben de öyleyim. türkiyedeki çoğu insanın bunu başaracağını sanmıyorum
İnsanlar neler neler unutuyor hayatları boyunca.. Doğamız gereği unutuyoruz, geçiyor bir şekilde her şey.Unutabilir miyim
Ya evet haklısınız ama diyorum kalbimin acısı biraz dinsin diye uğraşıyorumŞaka mısınız siz ya?
Yoksa ben mi fazla çatlak birisiyim?
Kayın valide sorun eş bağımlı evlenmeden yırttın şükür namazı kılacağına ölüyüm diyorsun
İyi, sevindim. O zaman senin de aklına yatıyor ayrılmak. Bu durumda daha kolay unutursun. Başka da çaren yok. Ananı, babanı düşün. Kahirlarindan öldürme, yazıktır.Hayır tek bir kızgınlığım yok ki onlara karşı
Haklarını yiyemem evet çok düşünüyorlar O konunun bana linkini atar mısınİnsanlar neler neler unutuyor hayatları boyunca.. Doğamız gereği unutuyoruz, geçiyor bir şekilde her şey.
Devamında belki şimdikinden çok daha fazla acı çekeceksin. Geçenlerde bir konu vardı bağımlı eşinden şiddet gören bir kadın... Başına ne geleceği bile belirsiz. Bunları düşünüp tutun ailene. Ne güzel seni düşünüyorlar...
seni çok iyi anlıyorum. bi süre sonra bıkacağın bi adamla devam etmemen en iyisi. acın yoğun ama geçici. bunun bi tık altı acıyı kronik olarak yaşamak çok daha ağırBu konuya herkesin vereceği cevap belli zaten kalbimin acısı dinsin diye uğraşıyorum
Onu daima hatırlayıp üzülmekten korkuyorumİyi, sevindim. O zaman senin de aklına yatıyor ayrılmak. Bu durumda daha kolay unutursun. Başka da çaren yok. Ananı, babanı düşün. Kahirlarindan öldürme, yazıktır.
onu daima hatırlamayacaksın. aklına bile gelmeyecek bi süre sonra. hepimiz yaşadık aynı acılarıOnu daima hatırlayıp üzülmekten korkuyorum
Yaptı onu da yaptı krize girdi tuttum sakinleştirdim. Sakinleştirirken sokak ortasında bir sürü dayak yedim. Onun o maddeleri aldığı yere bi kız on tane erkekle gitse korkar o kadar kötü bi yer ben oraya 2 gün boyu gittim orda da öldürmeye boğmaya kalktı bırak beni diyeGeçer canım
hepsi geçti bu da geçer
evlilik yoluna girmişken nişanının yaptığı bence sana bir ihanettir
gidip başka bir kadınla yatmasıyla aynı şeye bedel bana göre, ailenin razı gelmeyeceği belli
kim evladını madde bağımlısı birine vermek ister ki bunu bile bile iradesine hakim olmayıp başlamış yine
Belki şimdi değil aynısını ileride yapacaktı şiddet uygulayacaktı sokağa atacaktı insanın gözü birşeyi görmez o hallerde.
Yapmamalıydı, cezası sensizliktir...
Sabret, derdi veren Allah dermanını da verecek canım(
Kayınvalidem zaten çok kötü bir insan onunla kimse geçinemez özet geçiyorum herşeylerine göz yumduk. Nişanlım.. 2-3 sene önce madde bağımlısıydı sonra bıraktı bu son 1 Aydır gene başlamış ve ailem öğrendi işi bitirdiler bohçaların alınmasını bekliyorlar. Ben kahroluyorum ölü gibiyim şuan sakinleştirici içtim ayakta duruyorum. Bırakıcam dedi tedaviyi de kabul etti ama ailem bi kere yok dedi
Şuan bilmiyorum biliyor musun ama dua tövbe almak için menzile gitti. Orda toparlanacak he bidaha yapmayacak demiyorum ama şuan ayrıldığımızın nişanın bozulduğunu bilmiyor beni arayıp aşkım vs diye konuşuyoronu daima hatırlamayacaksın. aklına bile gelmeyecek bi süre sonra. hepimiz yaşadık aynı acıları
Senin ne derdin varbizi o kadar sevgisiz bırakıyolar ki gördüğümüz en ufak sevgi kırıntısına tutunuyoruz. nefret ediyorum şu toplumdan
Yok evlenmem benden sonra daha da kötü olursaBen kizimin madde bagimlisi biriyle evlenmesine goz yumup hergun olmesini izlerim diyosan evlen
Benim yüzümden bişey yaparsa vicdanım hiç rahat olmazCnm buda geçer dayan nolur
Madde bağımlılığı olan biriyle evlilik çok zor
Aman sakin birleşme !
seninkinden bahsediyorum. o adam sana sevgi gösterdi diye sen de sevdiğini zannediyorsun ve bırakamıyorsun. madde kullanımı çok sıkıntılı ve bıraksa bile her kötü anında yeniden başlama potansiyeli var. diken üstünde yaşanmazSenin ne derdin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?