Bi akıl verin nolur nişanım atılıyor ben ölüyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normalde mutlu ve güçlü bi insansan devam et ama bunu buraya yazıp seni tanımayan genelde acımasız yorum yapan insanlardan medet umuyosan bence başa çıkamazsın. ben de öyleyim. türkiyedeki çoğu insanın bunu başaracağını sanmıyorum

Ailem haklı onlara bişey demiyorum hiç ama seviyorum ya içim acıyor sadece

Şaka mısınız siz ya?
Yoksa ben mi fazla çatlak birisiyim?
Kayın valide sorun eş bağımlı evlenmeden yırttın şükür namazı kılacağına ölüyüm diyorsun

Bu konuya herkesin vereceği cevap belli zaten kalbimin acısı dinsin diye uğraşıyorum

Unutabilir miyim
İnsanlar neler neler unutuyor hayatları boyunca.. Doğamız gereği unutuyoruz, geçiyor bir şekilde her şey.
Devamında belki şimdikinden çok daha fazla acı çekeceksin. Geçenlerde bir konu vardı bağımlı eşinden şiddet gören bir kadın... Başına ne geleceği bile belirsiz. Bunları düşünüp tutun ailene. Ne güzel seni düşünüyorlar...

Haklarını yiyemem evet çok düşünüyorlar O konunun bana linkini atar mısın

Yaptı onu da yaptı krize girdi tuttum sakinleştirdim. Sakinleştirirken sokak ortasında bir sürü dayak yedim. Onun o maddeleri aldığı yere bi kız on tane erkekle gitse korkar o kadar kötü bi yer ben oraya 2 gün boyu gittim orda da öldürmeye boğmaya kalktı bırak beni diye

bizi o kadar sevgisiz bırakıyolar ki gördüğümüz en ufak sevgi kırıntısına tutunuyoruz. nefret ediyorum şu toplumdan

Reactions: mw-

Cnm buda geçer dayan nolur
Madde bağımlılığı olan biriyle evlilik çok zor
Aman sakin birleşme !

onu daima hatırlamayacaksın. aklına bile gelmeyecek bi süre sonra. hepimiz yaşadık aynı acıları
Şuan bilmiyorum biliyor musun ama dua tövbe almak için menzile gitti. Orda toparlanacak he bidaha yapmayacak demiyorum ama şuan ayrıldığımızın nişanın bozulduğunu bilmiyor beni arayıp aşkım vs diye konuşuyor

Ben kizimin madde bagimlisi biriyle evlenmesine goz yumup hergun olmesini izlerim diyosan evlen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…