bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

ilkay aynı şey senin içinde geçerli lütfen sabah kahvaltısını atlamayın

bircan sabah kahvaltısı yapmamak çok büyük bir hata muhteşem bir kahvaltı yapmalısın güm içinde yemeleri azaltmalısın kolayıda diyet içmeye dikkat et cnm diğerinde çok şeker var

Haklısın gamze evde kahvaltı yapamamıştım yanıma bir şeyler de alamadım ondan atladım zaten diyet kola içtim onu belirtmemişim

ilkay aynı şey senin içinde geçerli lütfen sabah kahvaltısını atlamayın

Gamze ben ancak esim geldikten sonra isi birakacak gibiyim ancak ozaman kahvaltı yapabilirim erken uyanip kahvalti hazirlayamiyorum.. uykuyu tercih ediyorum hep .. is yerinde de ancak simit bogaca yiyebilirim onu istemiyorum.. süt simdilik iyi geliyor haklisin kahvalti önemli inşallah 27 gün sonra esimle yapacagim kahvaltiyi

*

bu arada 2 litreye yakin su ictim

günaydın
sabah 11 de uyandım sirkeli ballı su içtim
sonra nesfit 12 de

öğlen 2 de bir tane küçük patlıcan dolması 5-6 tane yaprak sarması

saat 5 de bir tabak bamya
1 tane dolma yine
küçük bir dilim ekmek
1 bardak acısız şalgam suyu
(bağırsaklara iyi geliyor)

sonra yüzmeye gittim, biraz yürüdüm
gelince 2-3 kaşık bulgur pilavı ve domates salatalık

su ancak bir lt içmişimdir, unutuyorum su içmeyi

Son düzenleme:

sevgili aslı sabah aç karnına tartıldım 58.6 geldim
sanırım bu gerçek kilom oluyor
bunu baz alarak 53 ü hedefliyorum

sirkeli balli suyu bende mi icsem ya :26: ne guzel yuzmussun canim bende su icmeyi unutuyorum:44:

selam su içebilmek için ben küçük şişeyi dolduruyorum ve sürekli yanımda taşıyorum aklıma geldikçe elimde olduğu için aklıma geliyor içiyorum

kalkıp bardağa dolsurmak zor geliyor genelde

sirkeli balli suyu bende mi icsem ya :26: ne guzel yuzmussun canim bende su icmeyi unutuyorum:44:

İlkay sirkeli suyu bir ara ben çok içmistim gerçektende farketmişti ama midem çok bulandığından bıraktım ama bal katmadım hiç.

Su alışkanlığı için masanda sürekli su bulundur bardak değilde şişe kullan ya da sürahi olsun öyle daha iyi oluyor benim masanda 750ml bir şişe var sürekli onu dolduruyorum evde de 1 lt lik var ondan sadece ben içiyorum kendimi şartlandırıyorum bitecek diye..

selam su içebilmek için ben küçük şişeyi dolduruyorum ve sürekli yanımda taşıyorum aklıma geldikçe elimde olduğu için aklıma geliyor içiyorum

kalkıp bardağa dolsurmak zor geliyor genelde

ben isyerinde ozellikle icmiyorum, burda tuvaletler cok pis girmek istemiyorum:26: eve gidince icebildigim kadar iciyorum, haftasonlarida hep siseyle dolasiyorum

günde iki üç kere aç karnına yemeklerden yarım saat önce içilmeliymiş
ben dün başladım
kışın karanfillisini yapıyordum hakkaten acıktırmıyor

ya ben susamadığım sürece su içmeyi sevmiyorum
biliyorum çok yanlış ama o da alışkanlık olmuş

ya bide ben yediklerimi unutuyorum mesela dolmanın yanında domates de yemiştim
ve bunları aklımda tutma düşüncesi beni geriyor
bu konuda ne yapmalıyım, genel olarak aklımda kalanları mı yazsam aceba
hani zaten bir deyim vardır ben daha dünkü yediğimi hatırlamıyorum diye
aynen öyle

biz küçük bir ilçedeyiz, deniz imkanımız güzel bu yüzden akşam üzeri eşimle gidiyoruz bir saat yüzmeye çalışıyorum

günaydın arkadaşlar işlerim çok yoğun yeni fırsat bulup girdim

19.08.2013 menüm ;

dün sporda dinlenme günümdü

sabah ; 1 dilim ekmek,yarım kase arpacık çorbası
ara; 2 bardak ıhlamur çayı ,3 adet kuru kayısı

öğlen 12 ; 1 adet armut

14.00 ; 1 adet şeftali

17:00 ; 1 adet domates

akşam; evde geç saatte oldum 9 a geliyordu saat başım döndüğü için 1 dilim ekmek çok az patates,azıcık kabak tarator ve yarım tabak salata yedim.

su 2 litre

aksam bi icmeye calisayim ben ne yediysem yer yemez telefonuma kaydediyorum canim sende öyle yapabilirsin

aksam bi icmeye calisayim ben ne yediysem yer yemez telefonuma kaydediyorum canim sende öyle yapabilirsin

haklısın aslında böylelikle kendimi sınırlanmış hissediyorum
ozaman bende not alayım buzdolabıma yapıştırayım
buraya bildiririm
bu kilolalar ya gidecek ya gidecek

kızlar ben işyerine meyve getiremedim yemeğim de yok..
tavuk dürüm söylesem olur mu :18::18::18: hap içmeyecek olsam açlığım pek yok zaten :26: ya da dürümün yarısını mı yesem :44:

kızlar ben işyerine meyve getiremedim yemeğim de yok..
tavuk dürüm söylesem olur mu :18::18::18: hap içmeyecek olsam açlığım pek yok zaten :26: ya da dürümün yarısını mı yesem :44:

Tatlim is yerinde yemek cikmiyor mu:44: eger basla sansin yoksa dürümün yoksa yarisini yersin sonra kalaninda icindeki tavuklari yersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…