bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

günaydın kızlar hafta sonu köy düğününe gidicem demiştim
gittim diyetimi de deldim geldim
gerçi önüme konanlara dikkat ederek az yemeğe çalıştım ama kendi evinizde olmayınca
her an acıkınca atıştıracak bir meyve bir yoğurt bulmak zor oluyor
diyet bisküvileri bu şekilde yemeyi de sevmiyorum, ben onları evde yoğurtla yiyordum iyi oluyor

neyse yeni bir hafta başlıyor bende başlıyorum artık

Ben bu topiğiiii görmemişimmmm

Yazıp yazmamakta karar kaldım çünküüü diyet yapasım yok hiç

nişanında göbekli mi olmak istiyorsun

çok eğlenceli görünüyoooo
hem kısa da 11 dk
evet çok eğlenceli anlamıyor insan bittiğini bile. kıvırma hareketlerinde ben ne kadar odun oldugumu anlamıstım

Canikolar çok çabuk acıkıyorum siz bu sorunu nasıl çözüyosunuz?:18:

su içerek

Agzina ceviz, findik badem gibi bi kac tane atabilirsin ben bugün is yerine getirecektim unuttum

Bi ara onu denemiştim doğru. Sağol canım

nişanında göbekli mi olmak istiyorsun

evet çok eğlenceli anlamıyor insan bittiğini bile. kıvırma hareketlerinde ben ne kadar odun oldugumu anlamıstım

su içerek

Aslıcım içiyorum su ama sonra yine acıkıyorum çok pis boğazlı oldum ben
Nişanlımda da aynı dert var bu gidişle baskül ailesi olcaz

ben öğlen mc çocuk menüsü yedimm :18::18::18:
ama yanında ıce tea içtim vallahi bak o da küçüktü

günaydınlar

19.08.2013
**sabah
az omlet
zeytin, peynir,domates

**öğle
saç kavurma
2 kaşık pilav

**akşam
2 kaşık kısır
1tane poğaça

çok hamur tarzı yedim maalesef

Günaydın

19.08.2013
Sabah kahvaltı yapmadım
1 fincan şekersiz neskafe

Öğlen
2 buçuk adet küçüklerinden kadınbudu köfte
1 adet biber kızartması
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek

1 fincan şekersiz neskafe

2lt su

akşam
markette satılan minik pizzalardan 1 tane (sadece ortasını yedim ) yarım bardak kola

2 bardak şekersiz çay

Gunaydin kizlar,

19 Agustos Pazartesi

Sabah
*süt

Ara : kahve

Öğle
*bezelye
*2 kasik pilav
*cacik

Ara : bi cikolatali gofret reglime yenik düştüm, hormonlarim kazandi cok pismanim

Aksam
*4 cig kofte
*az lavas
*ayran

Aksam düzenli yemegim yok yaaa, markete gitmiyorum esimi bekliyorum ama ne yapacağım aksamlari bilemedim..

bircan sabah kahvaltısı yapmamak çok büyük bir hata muhteşem bir kahvaltı yapmalısın güm içinde yemeleri azaltmalısın kolayıda diyet içmeye dikkat et cnm diğerinde çok şeker var

Günaydın İnce Belli Ve fit olmuş Kızlar,bu topiği bulana kadar canım çıktı,az yemeye deam az uyumaya deavm ve çok ders çalışmaya devam,kahvaltı sadece çay:)öğlen bir iki tane fındık yada ceviz,akşam azıcık çorba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…