bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

işyeri yemekleri cook yağlı mideme cok dokanıyor .. bari yarısını yiyeyim artık yarın evden getiririm.

Bizim isyerininde corbalari cok yagli:26: ben yine ceviz getirmeyi unuttum eger bi iki saate kadar acikirsam süt icecegim, dün gofreti yedim artik tmam bitmistir tatli istegi

Son düzenleyen: Moderatör:
şu an callen 1 ile spora başladım ve yarısında yoruldum .. hiç esneklik yok bende ya bileğini tut ve başını bacakalrının arasından geçir diyo ben dizime ulaştım mı kırılıyo dizlerim anooow

şu an callen 1 ile spora başladım ve yarısında yoruldum .. hiç esneklik yok bende ya bileğini tut ve başını bacakalrının arasından geçir diyo ben dizime ulaştım mı kırılıyo dizlerim anooow

duygum ilk kademelerde o pek mümkün olmuyor zamanla o esneklik olacak orda önemli kıstas dizlerini kırmaman .. kafan nereye geliyorsa orda kal yap.. zamanla göreceksin vücudundaki esnekliği

duygum ilk kademelerde o pek mümkün olmuyor zamanla o esneklik olacak orda önemli kıstas dizlerini kırmaman .. kafan nereye geliyorsa orda kal yap.. zamanla göreceksin vücudundaki esnekliği

zaten sonlara doğru iki yana tam açtılar bacaklarını.. kalçayı sık pelvisi kaldır yamuldum kaldım beceremiyom ya isyeeaan yarı callen yarı steple tamamladım bugunu bakalım yarın bırıncıyı tekrar yapcam

Kızlar bende geleyimmi aranıza evli deilim ünüv. öğrencisiyim ama yaklasık 4-5 kilo fazlam var cok saldım kendimi neler yapıosunuz ortak uyguladığınız birsey varmı?

Günaydın Kızlar

20.08.2013 Menüm

Sabah iki dilim kepekli ekmek arası peynir
1 bardak şekersiz çay

ara 1 fincan şekersiz neskafe

öğlen 2 kaşık pilav
salata

ara 1 dilim baklavanın yarısı (müdürümün oğlu oldu da baklavasından bir ısırık yidim )
1 bardak şekersiz çay

1 fincan şekersiz neskafe

akşam 2 kaşık pilav ve 1 parça fırında tavuk

1,5 lt su

Eşim dondurma almıştı yemedim

Kızlar bende geleyimmi aranıza evli deilim ünüv. öğrencisiyim ama yaklasık 4-5 kilo fazlam var cok saldım kendimi neler yapıosunuz ortak uyguladığınız birsey varmı?

Merhaba Hoşgeldin evli yada bekar ayrımımız yok sürekli gelecek herkes gelebilir..

Bugün yediklerimizi yarın sabah yazıyoruz buraya yazdığımız için de kendimizi frenliyoruz...

Spor yapan arkadaşlar var ne tür spor yaptıkları topikte yazıyor onları inceleyebilirsin...

Bir de her cuma tartılma günümüz

20 agustos sali

Sabah
*süt

Arada sekersiz nescafe

Öğle
*tavuklu patatesli bi yemek
*2kasik pilav
*cacik

Arada süt, 1 salatalik, 1 dilim karpuz -tabi belli araliklarla yedim

Aksam
*1tabak bamya yemegi
* 3 kasik makarna
*yogurt

Su 1 litre :26:

20.08.2013 salı menüm ;
sabah : yarım dilim kepek ekmeği,3 adet zeytin,1 parça peynir

ara; nescafe

öğlen; dürüm+ ayran (sözde yarım yiyecektim dürümü ama resmen hüplettim )

akşam; 1 dilim ekmek,salata,3 çatal fasülye (akşam yemeklerimi 20.30 da yiyebiliyorum :18: ne yapacagım ya ben )

ara; çay

su ne kadar içtim bilmiyorum..

gece yatmadan önce callanetics egzersizi

günaydın

**sabah
1 tane poğaça
çay

öğlen
**tarhana çorbası
1 dilim baklava

arada sıkma portakkal suyu

**akşam
çok az iskender
meyve

Kızlar ben geldim.
Dün spor yaparken aklıma siz geldiniz hemen sorayım dedim.
Dün ben spor salonuna gittim. Yarım saatlik yürüyüş+ koşu sonra biraz egzersiz
Yağların erimeden direk kasa dönüşmesinden endişeli olduğumdan spora yüklenemiyorum.
Hem göbüşten kurtulmak hemde üst üste yaşadığım sağlık sorunları neticesinde sağlıklı bir yaşam istediğimden başladım.
Kahvaltıda 3 tane çiğ köfte, 2 dilim ekmek, peynir, çay, domates, salatalık, sivri biber 3 tane

O sıkılaştıran 30 günlük kardiyo içeren sporlardan yapsam sadece sıkılaşır mıyım yoksa kiloda verebilir miyim?
Çünkü kilo vermek istemiyorum. Göbeği eritirken başka yerden hortlağa dönmek istemem. (yüzden çok hızlı çöküyorum genelde )

kilo vermez sıkılaşırsın haticecim

vücudun şekillenir karşıdan kilo vermiş gibi görünürsün ama ağırlığınca altın sabit kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…