bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

listede birçok kişinin adı var fakat bildirim yapan 3 kişiyiz.

sürekli geridönüşüm yapmayan arkadaşları takip edemem .bilgilerinize ,

amaaniiinnn ben tembelliğimden kalkıp da bildirim yapamıyorum ki
ama not aldım dünkü menümü düşünün artık ne kadar önemsiyorum sizi

sabah 11: ballı sirkeli su
nesfit ve 3 yarım ceviz

ara: activa yoğurt
4 galeta, üzüm

16.00 : yarım porsiyon fırında tavuklu patates yemeği
domates salatalık

soda
1 saate yakın yüzme ve kano

saat 20.30 : çeyrek ekmek kokoreç ve ayran
yatarken bir bardak süt

herşey iyiydi taki kokoroçe kadar

3 yarım ceviz :44: = 1,5 ceviz dimi..

bir de kokoreçte olabilirdi ama ekmeğini yemeseydin iyiydi olsun bu da bu haftaki firen olsun.

ko-ko-rec sensiz olmaz bencede kokorece kadar iyiymis yuzme ve kano cok artistik canimizi istettin

ko-ko-rec sensiz olmaz bencede kokorece kadar iyiymis yuzme ve kano cok artistik canimizi istettin

FARKINDAYIM
napalım öyle bir ilçedeyiz ki yazın 3 ay deniz şansımız var kışın hiç birşey yok
terkedilmiş gibi
sizde kışın avm ye gittim, sinemaya gittim, tiyatroya gittim diye yazarsınız ödeşiriz
onlarda burda yok

yüzünce acıktım baya en son 4 de yiyip 6 da yüzmeye gittim 7 ye kadar o sırada acıktım baya gözüm bişey görmedi psikologum affet beni :))))

Son düzenleme:

seni kilolarin affetsin bebegim yüzmek cok aciktiriyor ya, aslinda o an frenleyebilirsen süper kilo verirsin kışın seni catlatacagiz iste

slm kızlar ben forumdaki callancılardanım Donukpudra cımın tavsiyesi üzerine forumunuza bakamya gezmeye görmeye geldim :) aslında yazmakta isterim ama şöyle bi baktım mjlara sonra kendı yedıklerımı düşündüm :) ben diyet yapmıyorum yapamıyorum malesef çalısıyorum akşamda annem ne yaparsa artık :) bazı yiycekleri dikkatli tüketıyorum ekmegı artık hıc yemıyorum tabagımı baya bir küçülttüm yeşil çay artı callan yapıyorum oyuzden nasıl yazayım bılemedım :)

hoşgeldin
istediğin gibi yazabilirsin.. biz de diyete özel menü yapmıyoruz evlerimizde..

sadece tabak küçültüp bazı şeylere dikkat ediyoruz.

sen gene iyisin ben spor yaptım akşam. eşime dedim spordan önce yemek yiyelim yok dedi. sen spor yap ben iş sonra yeriz. spor yap et derken saat 11 oldu mu . makarna istedi bide. gel ki yeme. yemek saatlerini ayarlamak lazım ama olmuyor yahu.

benim işten çıkıp eve gitmem sekiz sekiz buçuk oluyor. ee karnım aç birşeyler atıştırıyorum ama :26:

bircan benimde sevmedigim pasta, sevmedigim hamur isi, sevmedigim tatli, sevmedigim bi dondurma yok napcaz

hoşgeldin
istediğin gibi yazabilirsin.. biz de diyete özel menü yapmıyoruz evlerimizde..

sadece tabak küçültüp bazı şeylere dikkat ediyoruz.

ben burayı o yüzden seviyorum zaten belli bir menüye takılıp kalmadığımız için
bu arada bugün daha çok su içmeye başladım sanırım yavaş yavaş bu diyet hayatıma yerleşiyor

bircan benimde sevmedigim pasta, sevmedigim hamur isi, sevmedigim tatli, sevmedigim bi dondurma yok napcaz

ay evet ya herşeyi seviyorum ben insanlar evde tek kalınca bişi yememekten yakınırlar ya ben önceleri tek kalsam bile harika bir sofra kurardım
Olsun ohh sefam olsun herşeyi yedim işte şimdide zayıflicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…