- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi DonukPudra
-
hosgeldin yaramazpisi
Kizlar :26: bugün isyerinde yemek cok kötü:26: ne yiyeceğim ben simdi ya, bi hazirligimda yok :44:
hoşbulduk canım
ne var ki yemekte ?
yapisik bi makarna ve uzerinde 2 cm yag olan bi patlican yemegi
hmm o zaman yanında yogurt corba falan yok mu en azndan corba yogurt yersın ya da yakınlarda bı bufe kepeklı tost soyle
dıyetısyenım demıstı kı en kotu durumlarda restaunrttasn vs yıyecek bısı yok hersey ocakbası bı lahmacun ye kucuk yanınada bı ayran ogunun bu olsun demıstı sımıt ayranda yaapbılırsın ogle yemegı bu ne de olsa aksamı daha yesıllıklı gecırrsn
corba yok, yogurtla tatli vardi ama ben o görüntüden sonra yemek istemedim .. simdi sütle biskuvi yiyorum, biskuvi iyi degil biliyorum ama bu öğün böyle gececek artik mecbur :26:
hoşgeldin
istediğin gibi yazabilirsin.. biz de diyete özel menü yapmıyoruz evlerimizde..
sadece tabak küçültüp bazı şeylere dikkat ediyoruz.
Günaydınnn kızlar
Kilo bildirimim:
Gecen hafta: 68
Bu hafta:67.900
100 gr nedir yahu :-(
AÇILIIINNN
AÇILIN DIYORUM çünkü kilom bunu gerektiriyor
buyurunuzz
76.8 geldım yok boyle bısı
hedef 65
ilkay bence hıc soylenme 200 gr 200 grdr ne guzel
neyse dun annemelr vardı baslangıc gunum 75.9 geldım dıye guvendım ya bugun nıye oyle cıktıysa :44::44::44::44: aksam yeemgını fazla kacırdım ondan mı ki bide kızlar bend ekac gundr ödem var hıssedıyoerum ellerım ve ayaklarım çok şiş
kullanici adini gördüğümde "seni gidi yaramaz, yaralarim sarmaz, seni gidi vurdum duymaz" sarkisini soyleyesim geliyor
Acaba aksam yedigin son seylerden kaynaklaniyor olabilir mi :26: sen yjnede 76.8i al bence bu sabah böyle ciktiysa.. daha az kilodaysan haftaya ani bir inis yaparsin ne guzel
Sislik icin yesilcay icebilirsin, bana iyi geliyor
Menümü yazdım gittim çok işim vardı
Umarım benim tartı doğru tartıyordur :44:
Geçen haftaki kilom : 78.6
Bugün 77.5
1 kilo 100gr karbetmişim
halbukimmm hiçte vurdumduymaz değilimdir aksine her bir şeyi fazlasıylan duyarım
yeşil çay cok ıyı gelıyor bılıyorum ama bebek planlıyoruz ya ılkay bıtkı cayı cok saglıklı degıl bunun ıcın
ben en ıyısı bol bol su cııyım dı mı
esım askerdeyken her gun 2.5 ltre su ıctım en az hem kılo vermek hem cıldırımı guzellestrmek ıcın cıldım cok kuru ...
ama cıldum su tutumuyormus :S hala kuruyumama kılo vermeme yardımcı oldu dedım ya 71 lı rakamları gordum 80den bıde sporsuz adam gıbı sporda yapsaydım ....sımdı aksamlar corba salata yogurt yemeeyı dusunuyorums adece olmıcak boyle gobegımden
sıkıldım
kuzum bu hafta regl donemindeydik, onunda etkisi olmusturben az hareket ediyorum, ve az su iciyorum bunlarda sıkıntım var :26:
Menümü yazdım gittim çok işim vardı
Umarım benim tartı doğru tartıyordur :44:
Geçen haftaki kilom : 78.6
Bugün 77.5
1 kilo 100gr karbetmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?