bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

hosgeldin yaramazpisi

Kizlar :26: bugün isyerinde yemek cok kötü:26: ne yiyeceğim ben simdi ya, bi hazirligimda yok :44:

yapisik bi makarna ve uzerinde 2 cm yag olan bi patlican yemegi

hmm o zaman yanında yogurt corba falan yok mu en azndan corba yogurt yersın ya da yakınlarda bı bufe kepeklı tost soyle

dıyetısyenım demıstı kı en kotu durumlarda restaunrttasn vs yıyecek bısı yok hersey ocakbası bı lahmacun ye kucuk yanınada bı ayran ogunun bu olsun demıstı sımıt ayranda yaapbılırsın ogle yemegı bu ne de olsa aksamı daha yesıllıklı gecırrsn

corba yok, yogurtla tatli vardi ama ben o görüntüden sonra yemek istemedim .. simdi sütle biskuvi yiyorum, biskuvi iyi degil biliyorum ama bu öğün böyle gececek artik mecbur :26:

Günaydınlar

21.08.2013 Menüm

Sabah 1 kase nesfit
1 fincen şekersiz çay

ara neskafe

öğlen çok az mantar yemeği, salata ve yoğurt

ara 1 tanecik bisküvi
1 bardak çay

1,5lt su

akşam
2 fincan şekersiz çay
birazda yumurtalı patates

hiç ekmek yememişim ya yazınca farkettim...

22 agustos persembe

Sabah
*nescafe

Ogle
*bi paket biskuvi
*süt

Arada 1 hurma

Aksam
*tavuk izgara
*ice tea

1 bardak sekersiz cay

2 litreye yakin su

Son düzenleyen: Moderatör:
veee inanilmaz kilo kaybimi sizlerle paylasmak istiyorum

Gecen haftaki kilo : 55.8
Bu haftaki kilo : 55.6
Kaybedilen 200 gram

Hedef kilo 48 nasil olacaksa

AÇILIIINNN

AÇILIN DIYORUM çünkü kilom bunu gerektiriyor

buyurunuzz

76.8 geldım yok boyle bısı

hedef 65

ilkay bence hıc soylenme 200 gr 200 grdr ne guzel

neyse dun annemelr vardı baslangıc gunum 75.9 geldım dıye guvendım ya bugun nıye oyle cıktıysa :44::44::44::44: aksam yeemgını fazla kacırdım ondan mı ki bide kızlar bend ekac gundr ödem var hıssedıyoerum ellerım ve ayaklarım çok şiş

kullanici adini gördüğümde "seni gidi yaramaz, yaralarim sarmaz, seni gidi vurdum duymaz" sarkisini soyleyesim geliyor
Acaba aksam yedigin son seylerden kaynaklaniyor olabilir mi :26: sen yjnede 76.8i al bence bu sabah böyle ciktiysa.. daha az kilodaysan haftaya ani bir inis yaparsin ne guzel

Sislik icin yesilcay icebilirsin, bana iyi geliyor

Menümü yazdım gittim çok işim vardı

Umarım benim tartı doğru tartıyordur :44:

Geçen haftaki kilom : 78.6

Bugün 77.5

1 kilo 100gr karbetmişim

halbukimmm hiçte vurdumduymaz değilimdir aksine her bir şeyi fazlasıylan duyarım

yeşil çay cok ıyı gelıyor bılıyorum ama bebek planlıyoruz ya ılkay bıtkı cayı cok saglıklı degıl bunun ıcın

ben en ıyısı bol bol su cııyım dı mı

esım askerdeyken her gun 2.5 ltre su ıctım en az hem kılo vermek hem cıldırımı guzellestrmek ıcın cıldım cok kuru ...

ama cıldum su tutumuyormus :S hala kuruyum ama kılo vermeme yardımcı oldu dedım ya 71 lı rakamları gordum 80den bıde sporsuz adam gıbı sporda yapsaydım ....sımdı aksamlar corba salata yogurt yemeeyı dusunuyorums adece olmıcak boyle gobegımden

sıkıldım

Bugün 77.5

1 kilo 100gr karbetmişim

heeeeeyyyyy tebrikler kuzuuummm süper bi hafta oldu senin icin, bende cok fena gaza geldim kilonu duyunca ama benim tarihimde en fazla haftada 500 gram verebiliyorum ben, bunyem saskin o yüzden hedefim haftada 500 gram

demek o yüzden yesil cay icmiyorsun kociskom gelsin bende icmem o zaman

Ozellikle süt, yogurt tuketmeli.. yag yakiyormus onlar.. ben bol su icemiyorum, tuvalete gitmemek icin, aksam icebildigim kadar iciyorum ama tabi ne kadar olabilir ki:44:

Bu arada dun bi arkadasim söyledi, bebegi tutan bobreklermis, bobreklerin güçlü olmasi icinde bol su icmeliymis, sen bi tasla iki kus vuracaksin, bol bol su ic

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar

22.08 mönüm
**sabah
omlet
çey
domates
zeytin

arada meyve
öğlen
tarhana çorbası

arada limonlu maden suyu

akşam
2 tane dolma
yoğurt

kuzum bu hafta regl donemindeydik, onunda etkisi olmustur ben az hareket ediyorum, ve az su iciyorum bunlarda sıkıntım var :26:

Kuzum regl dönemi azizligi ile birlikte hareketsizlik benim de sorunum. Cal yapmaya tekrar başlayacaktim sözde ama çok useniyorum.

Bugün 77.5

1 kilo 100gr karbetmişim

Wowww supersim tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…