bi bakmışız biz şişmişz yemeğe de doymuşuz kararmızı verip zayıflamyı kafaya koymuşuz

Günaydın kizlar

21 Agustos carsamba

Sabah
*1 armut

Arada kahve sekersiz tabi

Öğle
*nohut yemegi
*2 kaşık bulgur pilavi
*1 dilim kepekli ekmek, ince
*salata

Arada, 1 elma, 1 hurma

Aksam
*börülce yemegi
*1 adet kabak dolmasi
*salata
*1 dilimin yarısı kadar ekmek kayinvalide zorla yedirdi, israr etti

1 misir, 3 bardak sekersiz cay..

O misiri yemeyeydim iyiydi.. cok guzel koktu ama napiim

Ben bu diyet isini beceremiyorum galiba, gram vermedim sanki :26:

Günaydınnnn

İlkay sabır sabır olacak..

21.08.2013 Manüm

Sabah
1 dilim ekmek biraz peynir
1 bardak şekersiz çay

Ara neskafe

Öğlen biraz pilav ve salata

ara çay, neskafe

patronun pastasından yemedim ama onun yerine bir çatal sufle yedim

akşam çorba,az pilav ve 1 kaşık fasülye
Salata

yarım mısır
2 bardak çay

1,5 lt su

ben de sabah sabah eşime kızdım, herhalde üç tane salatalık yemişimdir, üstüne de yeşil biber 90 derece dilimli bir kaşarlı lavaş ve bir bardak süt evde hangi sebze kötü olsa ben sorumlu oluyorum arkadaş. hep salatalıkla biber yicem görür o

günaydın fit , seksi, güzel bayanlar

**sabah
yarım poğaça( bu poğaçalar ev yapımı normalde 4-5 götürüdüm ah ah :))
çay

****öğle
1 tabak tarhana çorbası

çok az üzüm

***akşam
2 dolma
yoğurt

gece maalesef ıce tea

21.08.2013 menüm ;

sabah; yarım dilim ekmek, peynir , şeftali

ara;su

öğle; 1 dilim ekmek,marul,maydanoz,domates

ara; nescafe

akşam; 1 kaşık pilav,tavuk but,1 kaşık patlıcan türlü,salata,yoğurt

ilka biraz zamana ihtiyaç var. yediklerimiz cidden az. hele benim önceki yediklerimin çeyreği gibi tatlılardan kaynaklı.

vücut ilk başta direnç gösterecek verememiş olsak da sebebi bu yani

sonra tam gaz
yarın tartı günü

asli cok azaltmadim sanki ben yediklerimi:26: ekmegi neredeyse sifira indirdim bi de yedigim pilav miktarini azalttim.. insallah bunlar etki eder.. ha bide tatliyi cikardim.. ama daha az yiyemem ki mümkün degil ac kalirim :26: dedigin gibi belki direnc gosteriyordur vücudum

Ayyyy evet yarin tarti günü 100 gram eksik ciksam sevinecegim yaa

Evet yarın tartı günü :18: hiç kilo vermediğimi düşünüyorum ama sanırım Aslı nın dediği gibi önümüzdeki hafta daha da iyi olacak inşallah

Bu arada dikkat etmeye başladım yakın bir arkadaşım cumartesi bana oturmaya gelecek pastalar börekler havada uçuşur ama ben az yicimmm

Kızlarrben geldim

Memleketten evime döndüm.1.5 aydır kapalı olan evi temizlemek hiç kolay olmadıki hala da bitirebilmiş değilimküçük bir ütü tepeceği var beni bekleyen bir de iş görüşmelerine gidiyorum ki şuan da büyükçekmece yolundayım vee bu sebepler nedeniyle 1 haftadır gelemedim.

Mazeretlerimi bitirdiğime göre menümü yazabilirim

21.08 Çarşamba

sabah:2 küçük dl börek,3 küp kaşar peyniri,4-5 yeşil zeytin,omlet,bol domates

ara:3 top sadrazam lokumu,dondurma (kuzenimdeydim )

ararta şekerli türk kahvesi,3 hurma

akşam:2 dl tb ekmeği,2-3 ceviz,3 biber,1 dl peynir

3 lt su

Günaydın kızlar , bugünden itibaren ben de aranıza katılıyorum.Uyanır uyanmaz ballı sirkeli su , kahvaltıda 1 bardak süt, 1 ince dilim kepek ekmeği, haşlanmış yumurta ve az peynir .
Saat 10 gibi tarçınlı suyumu içeceğim ,tatlı ihtiyacıma en iyi karşılık veren bu oldu.Akşam da 1,5 - 2 saat yürüyüşümü yaparsam neden olmasınn :)
kilo :70.8 , hedef :55 , maraton ise zorlu ve uzun :))

hosgeldin tatlim, artık düzenli menu ve kilo paylasimlarini bekliyoruz yarin tarti günümüz

çarşamba:
sabah 8: nesfit
öğlen 12: sirkeli ballı su (aç karnına)
bir porsiyon makarna, patlıcan salatası, bir bardak şalgam suyu

ara: türk kahvesi, minicik bir çikolata

ara: yeşilçay limonlu
yarım domates, bir dilim karpuz

akşam 6: bir porsiyon taze fasulye,patlıcan salatası, cacık

adaçayı limonlu

ve malesef dondurmaaaa
bende o dondurmayı yemeyeydim iyiydi

hep böyle sonunu batırıyorum ama hayırlısı
dün sporda yapamadım

buarada kızlar yarın tartı günü demişsiniz hangi saatte nasıl bir mide ile tartılcak ayrıntılar nedir

Son düzenleme:

uykudan uyanir uyanmaz sabah ac karna tartiliriz canim, eger yarin tartidaki sayiyi az görmek istiyorsan, ozellikle bu aksam fire verme

bende geldimmmmm

off ben kendıme cok kzııyorum eşim askerdeyken 80den 71 e dustum boyumda 1.68 olunca ne guzel hedefıme de yaklasmanınv erdıgı mutlulukla ılerlıyordum gunde 2.5 ltre su, bıraz dıkkat ıle sporuda ılk uc ay yaptım sonra bebıs olma ıhtımallerı yuzunden yapamadım yoksa sporu cok seveerrım bıraksan 2 saat cıkmam salondan ama sımdı bebekte sıtıyoruz ve bu yuzden spor yapamıyorum :26::26::26::26: su an kılom 75.9 tok karnına bu tabı ...Yinede sukur kı 80e donmedım cunku esım geldıgınden berı yıyorum-z...cıkolata tatlı ne bulursam ..Üstelik açlık şekerim yüksek böylede bir sorun var şeker alarmı verıyor vucudum ..Bu sabah bısmıllah dedım kendıme de kızdım yasam seklıne donsutur bunu dedım spor yapamıyorsam bıle yuzebılrıım degıl mı bunun bır zararı engelı yok hamıleleık olsa dahı? Bu sabah ıkı bardak suyumu ıcerek kepeklı domates ve beyaz oeynırlı tostumu yıyerek basladım

bizimleaaasınn dıyorsanızzz sizinleaayım

yaramazpisi henüz hamile değilsen spor yapabilirsin ki :44::44:

yüzme sana da bebeğe de iyi gelir hamileyken ama hamileliğin normal seyirde ise. dr. na danışırsın zaten.

vee bizimlesinnnnnnnnnnnnnnn

eb0n

yemeklerin az aslında ama fire çok:26: dikkat etmen gerek.. bu hafta cok kacamak var

Son düzenleme:
uykudan uyanir uyanmaz sabah ac karna tartiliriz canim, eger yarin tartidaki sayiyi az görmek istiyorsan, ozellikle bu aksam fire verme

sabah ve aç karnına tartılacaksak süper öyleyse
bugünde oturmaya çağırdı komşular ama dengeleyeceğim inşallah

eb0n

yemeklerin az aslında ama fire çok:26: dikkat etmen gerek.. bu hafta cok kacamak var

sorma ya bir porsiyondan bile az yiyorum yani, porsiyonumu küçülttüm
hatta dikkat ederseniz ekmek de yemiyorum, ya bir günde en fazla bir dilim
ama tatlıya dayanamıyorum
günde bir tane bişey yemem lazım, çayı falan şekersiz içtiğim için
hiçbirşekilde şeker almayan vücudum istiyor sanırım

evet firelerim çok ama spor da yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…